torsdag 20. juni 2013

Multi-kulturen setter mange slags spor

Atter en gang gis eksempel på hvordan samfunnet er endret til det verre; og ofte utenkelige. Med innvandring fra en kultur som lyver og stjeler og snylter og lurer oss dagen lang.

TV4 tekst-tv kan idag fortelle om taxi-biler fra ett og samme bolag som hadde manipulert med taxametrene. Trafikk-politiet i Sverige gjorde kontroller ved blant annet Landvetter flyplass. De reisende måtte med disse bilene betale gjennomsnittlig mer for turen enn med andre taxier.

Denne form for svindel er allerede vært behandlet i norsk rett. Der taxi-eiere av utenlandsk opprinnelse fiklet med taxametrene, slik at de viste mindre (for skatteetaten) ved utskrifter men til kunden ble presentert en høyere sum. Det skal etter sigende ikke være mulig å fikle med taxa-metrene i norske biler etter dette. Men alt er jo mulig med disse gjennomførte, kriminelle elementene som tråkker våre skandinaviske gater om dagen.

Sjefen for trafik-polisen i Vestra Gøtaland sier at dette er «anmerkningsvert», vi har aldri tidligere truffet på noe lignende, sier han videre.

Nei, samfunnet er i endring. Og som Dr Phil sier: «verden er totalt forandret, og regler om normalt samvær må skrives om», etter at denne ugudelige kulturen som sørger for dette kaoset nå endrer alt som vi som kristne en gang trodde på. Som Dr Phil sier: «You should not give anyone the benefit of the doubt». Du skal ikke lenger la tvilen komme noen til gode.

- Det er sterke ord. Du bør med andre ord betvile alt. Og alle. Og dette pga en spesiell gudløs kultur, som har fått slå rot i vårt fredelige samfunn.