torsdag 5. september 2013

Alle asylsøkere vil få permanent oppholdstillatelse og statsborgerskap

Søknaden vil bli behandlet innen 24 timer.

Tenk deg dette scenariet. Det er ikke et tenkt scenario i Sverige. Der har dette vært realitet i mange ti-år allerede. Landet mottar 1000 syrere i uken om ikke flere. Det er 4000 syrere i måneden. Det er 48 000 syrere i året. Alle vil få innvilget permanent oppholdstillatelse har svenske myndigheter bestemt.

Svenske myndigheter får idag skryt av muslimen Hussein Obama for å være et foregangsland som åpner sitt land for kreti og pleti. Det er i tråd med tanken til en som tilhører en minoritet i USA. En som tilhører en rase som er uglesett fremdeles i USA, en rase som ikke er kjent for nyvinninger eller utvikling av noe slag opp gjennom menneskets tid på jorden. En mann som tilhører en rase som anses å ha en lavere intelligens enn den hvite rase. Ja, altså hvis du skulle tvile på denne påstanden så bør du ikke ta livet av the messenger. Dette kan du lese om du googler. Høyst sannsynlig har du allerede tenkt: hun er rasist.

I Italia der de har avsatt Berlusconi føres den samme røde politikken som i Sverige. Der har landet en integrasjonsminister som er svart. Hun er afrikaner og har selv vært heldig å få italiensk statsborgerskap. Hun blir hetset med jevne mellomrom av italienere som har svært sterke meninger om invandring til Italia. Ikke uten grunn mener jeg. Det er snakk om ikke-bærekraftige innvandrere som snylter på landets skattebetalere. Om du gadd å sette deg inn i denne problematikken så kan jeg henvise til Brochmann-rapporten som er på norsk; og ble delt ut til det norske folk for et par år siden.

Du må gjerne kalle meg rasist, men da skal du vite at jeg bryr meg ikke! Jeg er ikke kjent for å gå rundt den varme grøten. Og jeg ville aldri kunne være en politiker. Til det er jeg altfor sannhetssøkende. En politiker sier aldri sannheten. Husk det i disse valgtider. Du som tilogmed står på stand og er totalt kunnskapsløs. Like kunnskapsløs som en av mine tanter som sa til meg etter å ha lest noen av mine innlegg her at nei, den gad hun ikke lese. Min datters blogg derimot den fulgte hun trofast hver dag. Den bloggen er så langt fra politisk som det er mulig å være. Hun skriver om sine sko og veske-kjøp av det dyreste merke. Hun er kapitalist og elsker å bruke penger. Henne om det. Aner ikke hvor den slags interesser har utviklet seg fra. Jeg er noe av det mest jordnære som finnes. Ikke at min datter er unik, men det er verdt å merke seg at min gamle tante heller leser hennes overfladiske blogg enn setter seg inn i sanheten om vårt lands utvikling. Hun har nemlig barn og barnebarn. Henne om det. Hun er heller ikke unik i så tilfelle. Hun er en av mange som ikke gidder bruke tid på å bekymre seg for fremtiden. Og når en representant for Frp ikke har kunnskap om muslimer og deres prosjekt om å innføre sharia-lover verden over ja, da skal man være forsiktig med å klandre kunnskapsløse tanter og onkler. Eller døtre for den saken skyld.

I dagens samfunn lærer det norske folk gradvis hva som er sannheten. Det fordi det finnes blogger som i motsetning til lokale aviser og tv-kanaler sender og skriver om det som virkelig skjer ute i verden. At Anders Behring Breivik fikk satt agenda kan det ikke være tvil om. Han fikk mange voksne og unge til å våkne. I disse dager er det høyre-partiene som vinner skolevalgene. Noe som tyder på at de unge fører samtaler over middagsbordet med sine foreldre som fatter mer og mer av hva som skjer i et samfunn; som styres av kommunister og politikere som ønsker å bytte ut sin egen etniske befolkning med innvandrere fra hele verden. Hva enten kulturen ligner vår eller er totalt annerledes. Våre kristne verdier er blitt utvannet. Muslimsk tar over og styrer vår egen politikk i hele den vestlige verden. Mange har forstått dette og mange går til valg i høst med det i bakhodet at vi føres vill av politikere som er mer opptatt av hva muslimen Hussein Obama mener om oss, enn å ta vare på sin egen nasjon. Karakteristikken Quisling er kjent over hele verden. Den mannen var en forræder. Våre politikere er forrædere anno 2013.

At man også har et høyre-radikalt parti i Italia, Forza Nova, er ikke uvanlig. Høyre-radikale partier er protestpartier. Fremdeles ikke-voldelige som i alle andre vestlige europeiske land. Men man kan tenke seg at dette ikke vil vare evig. Vi får se hvordan vår egen politikk vil påvirke borgerne etter at Erna og Høyre har fått regjere et år eller to. Erna er allerede i konflikt med Siv og Frp. Frp som forlanger å føre en ansvarlig invandrings-politikk som Høyre ikke er enig i. Når såpass mange vil støtte opp om høyre-partiene, Frp og Høyre er det selvsagt fordi de ikke lenger ønsker en uansvarlig sosialist-politikk. De kunnskapsløse lærer gradvis og har lært en god del etter 22/7. Velkommen etter!

I Høyre som i Frp som i dagens regjering kanskje enda mer er de representert; negre, muslimer, innvandrere med en helt annerledes kultur enn norsk. Dette er problematisk. Men det er greit at de nå forsvinner og blir byttet ut. Ikke dermed sagt vi ikke vil få en svart neger som integrasjonsminister som i Italia. Det er meget mulig at Høyre vil innsette en for å være politisk korrekt. Frp vil nok ikke det i første omgang. AP gikk foran som det elendige eksemplet de har vært i mange år allerede og insatte en neger som minister. Hun forsvant fort. Hun hadde ikke lært leksene sine. Ergo er det ikke utenkelig at det samme vil skje igjen. Vi har en muslimsk «kultur»-minister av alle ting. En muslim som anser seg å ha et forhold til norsk kultur. Ja, Tajik virker intelligent hun og fremstår fornuftig. Men det henger allikevel ikke på greip.

Tenk deg da at vi får en neger innsatt som integrasjonsminister. Hun vil fra og med nå gi alle innvandrere permanent oppholdstillatelse og statsborgerskap i samme slengen. Forstår du hva det innebærer? Ikke det? Jo, sier du, og går god for det. Betviles ikke sier jeg. I Oslo er befolkningen i ferd med å bli byttet ut. I Norges hovedstad blir dysfunksjonelle ikke-bærekraftige innvandrere integrert og det i boområder der sosialkontorene sørger for husleiene deres. Der utdannede mennesker etter lange studier med store studielån har råd til å bosette seg. Der de ønsker dele livene sine, fritiden sin med likesinnede. Der flytter det inn folk som er så langt fra vår kulturkrets som overhode mulig.

Med våre politikeres hjelp blir de integrert. Selv Frp ønsker dette. I alle fall utad. Og du skal ikke se bort fra at vi om få år vil ha endret våre lover til å bli så udemokratiske at du ikke med din beste vilje kunne ha drømt om det. Det skjer i Sverige. Det skjer i USA. Det skjer i Italia. Der den samme negeren nå blir utsatt for hva man elsker å kalle rase-hat. Noen lukker øynene for det hatet som blusser opp i kjølvannet av denslags stunt. De orker ikke bry seg lenger. De har resignert. Andre vil bruke anarkistiske metoder og slå ned på sine politikere. Det er ikke så lenge siden det skjedde i Italia. Det skjedde i Tyskland under samme politiske flagg. Det skjedde i Norge, Oslo 22/7-2011.

Lys eller mørke – intelligens eller dumskap

Vårt nye barneombud er gudløs. Hun er et ombud i Satans tjeneste. Idag går hun offentlig ut og vil ha en slutt på alt som kan forbindes med Gudstro. Bordbønnen/sangen er det vel ingen barn under 45 år som kjenner til. Alt skal ut av den skolen vi overlater våre barn fra de er 6 år. Hun er nå opptatt av at barna våre må beskyttes mot Jesus. Hun er redd for muslimene. Hun velger den korteste veien til helvete. For oss alle. Dette påvirker våre barn som ikke lenger skal undervises i kristne verdier. Som landet vårt er bygget på.

Snakk ikke høyt om det; for da blir det bråk. De intelligente markerer seg og danner grupper som av de uintelligente blir kalt ekstreme. Politisk skjer dette idag over hele den siviliserte verden.

En intelligent person har aldri problemer med å se hva som er galt i samfunnet. Så lenge de dumme får styre og ha makt går det på ræva. Når det blir mørkt nok vil noe skje. Men når situasjonen er på bånn går det som regel oppover. Den politiske situasjonen har vært på en ekstremt bunnnivå etter at sosialistene igjen kom til makten og har hatt den i 8 år. Ikke bare i Norge. Spør du Jens og hans kumpaner om stoda i Norge vil han på autopilot svare at: den er bra! Han vil sogar bable videre og si at alle statistikker er feil. Det som påstås av journalister er feil og endog løgn! Han har null forhold til sannhet. Heller da forbli i mørket.

Intelligente personer blir fryktelig provosert av den slags og kaller det alt mellom himmel og jord; bare ikke «dumt». De tier i stillhet og går utenom. Ytringsfriheten gjelder visst ikke alle. Etterhvert blir disse ikke lenger oppdaget på radaren. Det er de for smarte til. Anders Behring Breivik tok sine forholdsregler. Kanskje har han en IQ over middels, hva vet jeg. Han ble i alle fall ikke oppdaget. Derfor vil de «ekstreme» få stadig mer makt. Ut av ren frustrasjon. Dette i en verden da alt skal være politisk korrekt. Uintelligente personer blir som en konsekvens så frustrerte at de lager lover som skal forby!

De lager generelle lover som skal gjelde for alle kulturer. Så som menneskerettighets-lover. Det sier seg selv at disse kan ikke være like i ulike land. Der noen land har laget lover basert på nestekjærlighet. Og der noen land lager lover basert på hat!

I disse dager markerer hun seg frk Lindboe som er barne-minister. Hun signaliserer at intelligensen sitter løst, for å si det politisk korrekt.

Hun sier at siden det (naturligvis) ikke er laget lover som skal sikre ulovlig innvandrere til Norge barnehage-plass. Ja, så må nordmenn sørge for at det blir laget lover. Hun mener, som alle sosialistiske politikere nå i flere ti-år har tatt for gitt, at bare de får laget lover, så vil alt gå av seg selv. Sånn tenker nemlig dem som ikke har så mye vettugt mellom ørene. Der lyset aldri når inn.

Nå sier Lindbo, ministeren at det må bli en selvfølge at barn av asylsøkende skal få barnehage-plass. Slik at de fort kan lære seg norsk. Og fordi at barn av asylsøkende ikke har det bra nok på et asylmottak. Næææivel? Og så da? Hvem har invitert dem? Jo, de uintelligente, sosialistiske politikerne. De som har en svært lav IQ.

Vi skal altså fordi den samme kategorien har laget lover for å gå de intelligente til livs, vi skal altså gjøre som de forlanger. Det lukter av mørke. Det stinker i mørket. Og gjør du ikke som kommunistene sier så får du problemer. Men det var før i tiden. Kommunismen er forlengst avgått med døden, selv om mange med svært lav IQ fremdeles ikke har oppfattet dette. De har svært tregt for det, for å si det politisk ukorrekt. Lyset ble på et tidspunkt borte.

De uintelligente lager så mye kaos i verden at når vi i Norge kunne ha det godt, så blir folket stadig mer frustrert og forbannet. Jens og hans kumpaner klør seg i hodet og forstår ikke at han ikke er populær. Han forklarer det bort på sitt uintelligente vis; som vi er blitt så vant til. De kaller ham konfliktsky. Jeg mener det ligger adskillig mer bak.

At vi har det godt i Norge idag er riktig. Men vi er blitt stadig mer skjøvet ut på sidelinjen og inn i et mørke, fordi de uintelligente som sagt lager kaos. Idag er det ikke lenger muskel- og skjellet-sykdommer som er årsaken til av vi blir uføretrygdede. Diagnosen er idag: depresjon. Som i forrige uke da barneministeren sier hun skal kjempe for at ulovlige asylsøkere skal belaste kommunens og skattebetalernes budsjett mest mulig. At denslags ikke henger på greip bryr hun seg ikke om. Slik taler en idiot. Ups! Utdannet innen medisin? Hvordan gikk det til?

Det finnes intet intelligent prinsipp om at folk som hypotetisk skal sendes ut av landet skal nyte godt av landets velferd. At de belaster vårt nasjonale budsjett med mellom 45-50 milliarder burde vel holde. Det koster milliarder å behandle søknader, det koster milliarder å gi dem tak over hodet, mat og klær, sykehjelp, lommepenger. Det koster!

Men når det blir snakk om å bryte handlingsreglen så blir det ramaskrik. For nå er mantraet: «vi skal føre en ansvarlig politikk». Og hvordan skal det skje, da? Med stadig flere økonomiske krav om bidrag til folk som aldri har bidratt med en krone. Vi er som sagt blitt hele verdens sosialkontor. Intelligent?

De uintelligente forstår ikke sitt eget beste. De burde innse at det kommer en dag da de tilslutt må dra inn årene. Og da er de kommet så langt ut å seile at det er ingen vettug person som vil dra dem i land. Og godt er det, vil jeg mene. Som man reder ligger man. Ha ha! Eller som det står: man høster som man sår.

Som det ligger an i hele denne siviliserte verden, vil denne jord forsvinne. Vi er blitt advart. Men de uintelligente roter det til. Hele vår eksistens på jorden er avhengig av om vi velger riktig. Det kalles et bibelsk «stridsspørsmål». Gud sa: velger du stå på min side vil jeg deg vel og du vil få det godt.

I denne verden vil de uintelligente holde det gående inntil de må innse at de har tapt. Den intelligente vet at de - om de bare holder ut, vil bli belønnet. Den dagen ser det stygt ut for den uintelligente men de – de vil ikke engang oppdage det når de blir beseiret. De vil møte veggen med et smell. De har levd i mørke for lenge og har blitt vant til å se sannheten i et uskarpt lys. Og – de har dratt mange med seg i fallet.

Ergo blir det kaos i verden. Mellom familimedlemmer. Mellom naboer. Mellom etniske folkeslag. Mellom kulturer som blir presset til å leve sammen. Hvorfor tror du ellers det er krig i verden? Forståelsen av hva som er rett og galt avgjøres av hvor intelligent du/vi er. Den intelligente har alltid vunnet. Den uintelligente har alltid tapt. Menneskenes historie viser det.