torsdag 5. september 2013

Lys eller mørke – intelligens eller dumskap

Vårt nye barneombud er gudløs. Hun er et ombud i Satans tjeneste. Idag går hun offentlig ut og vil ha en slutt på alt som kan forbindes med Gudstro. Bordbønnen/sangen er det vel ingen barn under 45 år som kjenner til. Alt skal ut av den skolen vi overlater våre barn fra de er 6 år. Hun er nå opptatt av at barna våre må beskyttes mot Jesus. Hun er redd for muslimene. Hun velger den korteste veien til helvete. For oss alle. Dette påvirker våre barn som ikke lenger skal undervises i kristne verdier. Som landet vårt er bygget på.

Snakk ikke høyt om det; for da blir det bråk. De intelligente markerer seg og danner grupper som av de uintelligente blir kalt ekstreme. Politisk skjer dette idag over hele den siviliserte verden.

En intelligent person har aldri problemer med å se hva som er galt i samfunnet. Så lenge de dumme får styre og ha makt går det på ræva. Når det blir mørkt nok vil noe skje. Men når situasjonen er på bånn går det som regel oppover. Den politiske situasjonen har vært på en ekstremt bunnnivå etter at sosialistene igjen kom til makten og har hatt den i 8 år. Ikke bare i Norge. Spør du Jens og hans kumpaner om stoda i Norge vil han på autopilot svare at: den er bra! Han vil sogar bable videre og si at alle statistikker er feil. Det som påstås av journalister er feil og endog løgn! Han har null forhold til sannhet. Heller da forbli i mørket.

Intelligente personer blir fryktelig provosert av den slags og kaller det alt mellom himmel og jord; bare ikke «dumt». De tier i stillhet og går utenom. Ytringsfriheten gjelder visst ikke alle. Etterhvert blir disse ikke lenger oppdaget på radaren. Det er de for smarte til. Anders Behring Breivik tok sine forholdsregler. Kanskje har han en IQ over middels, hva vet jeg. Han ble i alle fall ikke oppdaget. Derfor vil de «ekstreme» få stadig mer makt. Ut av ren frustrasjon. Dette i en verden da alt skal være politisk korrekt. Uintelligente personer blir som en konsekvens så frustrerte at de lager lover som skal forby!

De lager generelle lover som skal gjelde for alle kulturer. Så som menneskerettighets-lover. Det sier seg selv at disse kan ikke være like i ulike land. Der noen land har laget lover basert på nestekjærlighet. Og der noen land lager lover basert på hat!

I disse dager markerer hun seg frk Lindboe som er barne-minister. Hun signaliserer at intelligensen sitter løst, for å si det politisk korrekt.

Hun sier at siden det (naturligvis) ikke er laget lover som skal sikre ulovlig innvandrere til Norge barnehage-plass. Ja, så må nordmenn sørge for at det blir laget lover. Hun mener, som alle sosialistiske politikere nå i flere ti-år har tatt for gitt, at bare de får laget lover, så vil alt gå av seg selv. Sånn tenker nemlig dem som ikke har så mye vettugt mellom ørene. Der lyset aldri når inn.

Nå sier Lindbo, ministeren at det må bli en selvfølge at barn av asylsøkende skal få barnehage-plass. Slik at de fort kan lære seg norsk. Og fordi at barn av asylsøkende ikke har det bra nok på et asylmottak. Næææivel? Og så da? Hvem har invitert dem? Jo, de uintelligente, sosialistiske politikerne. De som har en svært lav IQ.

Vi skal altså fordi den samme kategorien har laget lover for å gå de intelligente til livs, vi skal altså gjøre som de forlanger. Det lukter av mørke. Det stinker i mørket. Og gjør du ikke som kommunistene sier så får du problemer. Men det var før i tiden. Kommunismen er forlengst avgått med døden, selv om mange med svært lav IQ fremdeles ikke har oppfattet dette. De har svært tregt for det, for å si det politisk ukorrekt. Lyset ble på et tidspunkt borte.

De uintelligente lager så mye kaos i verden at når vi i Norge kunne ha det godt, så blir folket stadig mer frustrert og forbannet. Jens og hans kumpaner klør seg i hodet og forstår ikke at han ikke er populær. Han forklarer det bort på sitt uintelligente vis; som vi er blitt så vant til. De kaller ham konfliktsky. Jeg mener det ligger adskillig mer bak.

At vi har det godt i Norge idag er riktig. Men vi er blitt stadig mer skjøvet ut på sidelinjen og inn i et mørke, fordi de uintelligente som sagt lager kaos. Idag er det ikke lenger muskel- og skjellet-sykdommer som er årsaken til av vi blir uføretrygdede. Diagnosen er idag: depresjon. Som i forrige uke da barneministeren sier hun skal kjempe for at ulovlige asylsøkere skal belaste kommunens og skattebetalernes budsjett mest mulig. At denslags ikke henger på greip bryr hun seg ikke om. Slik taler en idiot. Ups! Utdannet innen medisin? Hvordan gikk det til?

Det finnes intet intelligent prinsipp om at folk som hypotetisk skal sendes ut av landet skal nyte godt av landets velferd. At de belaster vårt nasjonale budsjett med mellom 45-50 milliarder burde vel holde. Det koster milliarder å behandle søknader, det koster milliarder å gi dem tak over hodet, mat og klær, sykehjelp, lommepenger. Det koster!

Men når det blir snakk om å bryte handlingsreglen så blir det ramaskrik. For nå er mantraet: «vi skal føre en ansvarlig politikk». Og hvordan skal det skje, da? Med stadig flere økonomiske krav om bidrag til folk som aldri har bidratt med en krone. Vi er som sagt blitt hele verdens sosialkontor. Intelligent?

De uintelligente forstår ikke sitt eget beste. De burde innse at det kommer en dag da de tilslutt må dra inn årene. Og da er de kommet så langt ut å seile at det er ingen vettug person som vil dra dem i land. Og godt er det, vil jeg mene. Som man reder ligger man. Ha ha! Eller som det står: man høster som man sår.

Som det ligger an i hele denne siviliserte verden, vil denne jord forsvinne. Vi er blitt advart. Men de uintelligente roter det til. Hele vår eksistens på jorden er avhengig av om vi velger riktig. Det kalles et bibelsk «stridsspørsmål». Gud sa: velger du stå på min side vil jeg deg vel og du vil få det godt.

I denne verden vil de uintelligente holde det gående inntil de må innse at de har tapt. Den intelligente vet at de - om de bare holder ut, vil bli belønnet. Den dagen ser det stygt ut for den uintelligente men de – de vil ikke engang oppdage det når de blir beseiret. De vil møte veggen med et smell. De har levd i mørke for lenge og har blitt vant til å se sannheten i et uskarpt lys. Og – de har dratt mange med seg i fallet.

Ergo blir det kaos i verden. Mellom familimedlemmer. Mellom naboer. Mellom etniske folkeslag. Mellom kulturer som blir presset til å leve sammen. Hvorfor tror du ellers det er krig i verden? Forståelsen av hva som er rett og galt avgjøres av hvor intelligent du/vi er. Den intelligente har alltid vunnet. Den uintelligente har alltid tapt. Menneskenes historie viser det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar