torsdag 5. september 2013

Alle asylsøkere vil få permanent oppholdstillatelse og statsborgerskap

Søknaden vil bli behandlet innen 24 timer.

Tenk deg dette scenariet. Det er ikke et tenkt scenario i Sverige. Der har dette vært realitet i mange ti-år allerede. Landet mottar 1000 syrere i uken om ikke flere. Det er 4000 syrere i måneden. Det er 48 000 syrere i året. Alle vil få innvilget permanent oppholdstillatelse har svenske myndigheter bestemt.

Svenske myndigheter får idag skryt av muslimen Hussein Obama for å være et foregangsland som åpner sitt land for kreti og pleti. Det er i tråd med tanken til en som tilhører en minoritet i USA. En som tilhører en rase som er uglesett fremdeles i USA, en rase som ikke er kjent for nyvinninger eller utvikling av noe slag opp gjennom menneskets tid på jorden. En mann som tilhører en rase som anses å ha en lavere intelligens enn den hvite rase. Ja, altså hvis du skulle tvile på denne påstanden så bør du ikke ta livet av the messenger. Dette kan du lese om du googler. Høyst sannsynlig har du allerede tenkt: hun er rasist.

I Italia der de har avsatt Berlusconi føres den samme røde politikken som i Sverige. Der har landet en integrasjonsminister som er svart. Hun er afrikaner og har selv vært heldig å få italiensk statsborgerskap. Hun blir hetset med jevne mellomrom av italienere som har svært sterke meninger om invandring til Italia. Ikke uten grunn mener jeg. Det er snakk om ikke-bærekraftige innvandrere som snylter på landets skattebetalere. Om du gadd å sette deg inn i denne problematikken så kan jeg henvise til Brochmann-rapporten som er på norsk; og ble delt ut til det norske folk for et par år siden.

Du må gjerne kalle meg rasist, men da skal du vite at jeg bryr meg ikke! Jeg er ikke kjent for å gå rundt den varme grøten. Og jeg ville aldri kunne være en politiker. Til det er jeg altfor sannhetssøkende. En politiker sier aldri sannheten. Husk det i disse valgtider. Du som tilogmed står på stand og er totalt kunnskapsløs. Like kunnskapsløs som en av mine tanter som sa til meg etter å ha lest noen av mine innlegg her at nei, den gad hun ikke lese. Min datters blogg derimot den fulgte hun trofast hver dag. Den bloggen er så langt fra politisk som det er mulig å være. Hun skriver om sine sko og veske-kjøp av det dyreste merke. Hun er kapitalist og elsker å bruke penger. Henne om det. Aner ikke hvor den slags interesser har utviklet seg fra. Jeg er noe av det mest jordnære som finnes. Ikke at min datter er unik, men det er verdt å merke seg at min gamle tante heller leser hennes overfladiske blogg enn setter seg inn i sanheten om vårt lands utvikling. Hun har nemlig barn og barnebarn. Henne om det. Hun er heller ikke unik i så tilfelle. Hun er en av mange som ikke gidder bruke tid på å bekymre seg for fremtiden. Og når en representant for Frp ikke har kunnskap om muslimer og deres prosjekt om å innføre sharia-lover verden over ja, da skal man være forsiktig med å klandre kunnskapsløse tanter og onkler. Eller døtre for den saken skyld.

I dagens samfunn lærer det norske folk gradvis hva som er sannheten. Det fordi det finnes blogger som i motsetning til lokale aviser og tv-kanaler sender og skriver om det som virkelig skjer ute i verden. At Anders Behring Breivik fikk satt agenda kan det ikke være tvil om. Han fikk mange voksne og unge til å våkne. I disse dager er det høyre-partiene som vinner skolevalgene. Noe som tyder på at de unge fører samtaler over middagsbordet med sine foreldre som fatter mer og mer av hva som skjer i et samfunn; som styres av kommunister og politikere som ønsker å bytte ut sin egen etniske befolkning med innvandrere fra hele verden. Hva enten kulturen ligner vår eller er totalt annerledes. Våre kristne verdier er blitt utvannet. Muslimsk tar over og styrer vår egen politikk i hele den vestlige verden. Mange har forstått dette og mange går til valg i høst med det i bakhodet at vi føres vill av politikere som er mer opptatt av hva muslimen Hussein Obama mener om oss, enn å ta vare på sin egen nasjon. Karakteristikken Quisling er kjent over hele verden. Den mannen var en forræder. Våre politikere er forrædere anno 2013.

At man også har et høyre-radikalt parti i Italia, Forza Nova, er ikke uvanlig. Høyre-radikale partier er protestpartier. Fremdeles ikke-voldelige som i alle andre vestlige europeiske land. Men man kan tenke seg at dette ikke vil vare evig. Vi får se hvordan vår egen politikk vil påvirke borgerne etter at Erna og Høyre har fått regjere et år eller to. Erna er allerede i konflikt med Siv og Frp. Frp som forlanger å føre en ansvarlig invandrings-politikk som Høyre ikke er enig i. Når såpass mange vil støtte opp om høyre-partiene, Frp og Høyre er det selvsagt fordi de ikke lenger ønsker en uansvarlig sosialist-politikk. De kunnskapsløse lærer gradvis og har lært en god del etter 22/7. Velkommen etter!

I Høyre som i Frp som i dagens regjering kanskje enda mer er de representert; negre, muslimer, innvandrere med en helt annerledes kultur enn norsk. Dette er problematisk. Men det er greit at de nå forsvinner og blir byttet ut. Ikke dermed sagt vi ikke vil få en svart neger som integrasjonsminister som i Italia. Det er meget mulig at Høyre vil innsette en for å være politisk korrekt. Frp vil nok ikke det i første omgang. AP gikk foran som det elendige eksemplet de har vært i mange år allerede og insatte en neger som minister. Hun forsvant fort. Hun hadde ikke lært leksene sine. Ergo er det ikke utenkelig at det samme vil skje igjen. Vi har en muslimsk «kultur»-minister av alle ting. En muslim som anser seg å ha et forhold til norsk kultur. Ja, Tajik virker intelligent hun og fremstår fornuftig. Men det henger allikevel ikke på greip.

Tenk deg da at vi får en neger innsatt som integrasjonsminister. Hun vil fra og med nå gi alle innvandrere permanent oppholdstillatelse og statsborgerskap i samme slengen. Forstår du hva det innebærer? Ikke det? Jo, sier du, og går god for det. Betviles ikke sier jeg. I Oslo er befolkningen i ferd med å bli byttet ut. I Norges hovedstad blir dysfunksjonelle ikke-bærekraftige innvandrere integrert og det i boområder der sosialkontorene sørger for husleiene deres. Der utdannede mennesker etter lange studier med store studielån har råd til å bosette seg. Der de ønsker dele livene sine, fritiden sin med likesinnede. Der flytter det inn folk som er så langt fra vår kulturkrets som overhode mulig.

Med våre politikeres hjelp blir de integrert. Selv Frp ønsker dette. I alle fall utad. Og du skal ikke se bort fra at vi om få år vil ha endret våre lover til å bli så udemokratiske at du ikke med din beste vilje kunne ha drømt om det. Det skjer i Sverige. Det skjer i USA. Det skjer i Italia. Der den samme negeren nå blir utsatt for hva man elsker å kalle rase-hat. Noen lukker øynene for det hatet som blusser opp i kjølvannet av denslags stunt. De orker ikke bry seg lenger. De har resignert. Andre vil bruke anarkistiske metoder og slå ned på sine politikere. Det er ikke så lenge siden det skjedde i Italia. Det skjedde i Tyskland under samme politiske flagg. Det skjedde i Norge, Oslo 22/7-2011.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar