lørdag 8. september 2012

Sverige: Landet mister enhver troverdighet

Landet Sverige er i oppløsning som nasjon

«Migrasjonsverket behøver miljarder»

Svenske nyheter kan melde om 40% flere asylsøknader neste år. Disse vil komme fra ikke-bærekraftige land som Somalia, Afganistan, Syria, samt øst-europeiske land som Serbia og Bosnia. En blanding av muslimer og kristne. Flest muslimer. Til og med enslige mindreårige er langt flere enn noensinne tidligere.

Hadde dette landet ikke grenset til Norge; der det idag ikke finnes effektive grensekontroller. Der de samme personene gjentatte ganger smugler varer (og mennesker) over grensen spesielt ved Svinesund kort vei til hovedstaden, så kunne vi lene oss tilbake en smule og tenke: vel dem om det. Men vi vet at disse vil forflytte seg over til nabolandet Norge så fort de får en sjans. Og den vil komme unektelig når tilbudet om arbeid naturlig vil begrense seg. Og så får vi de samme problemene på nakken. Med alle de utgiftene dette medfører for disse som vil komme til å slå seg ned her. Velferdskassa; Folkepensjonen blir mer og mer slunken. Og våre barn og barnebarn vil merke dette når pensjoner skal deles ut. Vi vil bli stadig mer avhengig av oljeformuen. Nordmenn vil bli stadig mer oppgitt over å måtte betale for dette kalaset. Det vil bli et opprør større enn noen vil kunne forestille seg. Hadde han kanskje rett Breivik når han hevdet at raidet på Utøya bare var som et fyrverkeri å regne? Skrekk og gru!

Og svenskene vil dukke under lenge før. Norge er helt avhengig av å få stoppet folk ved grensen til Sverige. Og det brennfort!

Neste nyhet på programmet idag: «unge arbeidsløse ofte uten kjørkort».

Disse ender som en konsekvens utenfor arbeidsmarkedet. Sverige har idag 140 000 ungdommer mellom 18 og 24 år; 60% av disse mangler kjørekort. Mange jobb krever ingen arbeidserfaring men et førerkort er et krav. Hvem skal betale førerkort for disse; om ikke staten. Ergo: medel-svenson. I Sverige føder ikke etniske kvinner flere barn enn i Norge. Regnestykket burde ikke by på problemer. Hvem skal betale deres pensjoner når den tiden kommer. Om 10 år? Om 20 år? Om 30 år finnes det ikke ett øre igjen; garantert. Befolkningen øker i rekordfart av ikke-bærekraftige mennesker fra u-land. Og som en konsekvens av denne perverse innvandring av ikke-bærekraftige mennesker vil man i Sverige om få år oppleve seg selv som et u-land. IQ-nivået i Sverige er vel på nedadgående allerede vil man vel tro.

Nyhet nr 3: «Ingen frukt eller kaffe» - økonomisk krise i Jemtlands landsting.

Her må man spare på nesten alt. Men ingenting gjøres. Det finnes ikke penger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar