mandag 10. juni 2013

En krampaktig latter på søndagsmorgonen

De perverse, de som bedriver avskyelige handlinger iflg Bibelen er nå samlet under en paraply som det kalles.

De perverse får i Sverige sitt eget «skydds»-representant. De såkalte «hbtq»; en kode for homo, bi-sex, transe-sex og queer. Men ikke de som allerede bor der men som asylsøkende utlendinger som hevder at de er forfulgt i hjemlandet. Den svenske regjeringen har bestemt at Migrasjonsverket, som jeg antar er det samme som UDI her i Norge skal nå gå på kurs for å lære seg å ivareta de perverse asylantene som kommer til Sverige.

Hva «queer» står for er for meg utydelig, det siden homofile generelt kalles queer i England og har alltid gjort det. På 60-tallet da jeg jobbet i den da så kjente handle-gaten Carnaby Street, som den ene av to utenlandske/norske ekspeditriser, var jeg kjent med flere homser. Det var ikke ulovlig i Engand den gang. Nå diskuteres det om de skal få gifte seg.

Vi vet fra før av at i Sverige slipper man inn alt som kan krype og gå, og man kan tenke seg at det bare er et tidsspørsmål innen gruppen «hbtq» snart får en ekstra bokstav nemlig «d» som står for dyre-sex. Migrasjonsverket skal rapportere om hvordan det arbeider med kvaliteten i beslutninger som berører «asylsøkande som søkt skydd i Sverige på grund av sin sexuella legning». Her er det med andre ord perverse menneskerettighetslover som setter sitt preg på Sverige. De er medlemmer av EU som vi vet.

Ikke det at jeg tror det stopper der over kjølen, for Norge er kjent for å ta etter sitt broderland. Og antagelig ligger et sånt forslag på trappene. Eller det er allerede signert. Det norske folk får som vi har registrert de siste 8 årene med denne røde dysfunsjonselle regjeringen ved roret – ikke vite hva som skjer over hodene våre. Vi har ikke lenger et demokrati men et autoritært styresett.

For et par år siden var det en gjeng med irakere/iranere som fikk overprøvet UDI fordi de hevdet at de ikke kunne dra tilbake til landet sitt der de ville bli satt i fengsel for sin «legning». En gruppe som andre grupper som lyver seg til opphold i landet.

I VG sist lørdag var det en muslimsk homse som gråt sine bitre tårer gjennom et leserbrev-innlegg fordi han var blitt angrepet av sine muslimske brødre i den årlige homse-paraden som går gjennom Oslo by. En ting er at nordmenn bedriver dette, men – muslimer! Det kan ikke bli verre, liksom. Ja, denne muslimen hadde endog maskert seg i en burka for at han ikke skulle bli gjenkjent. Jeg skratter hysterisk av denne iformasjonen. You made my day, Mohammed! Parade to hell!

Disse homsene fra midt-østen; flere hundretalls fikk omsider opphold, by the way.

Legning heter på engelsk: preference. Hvis du kan litt engelsk så vil du vite at preference betyr rett og slett preferanse på norsk. Altså noe du «foretrekker» fremfor normal sex.
Fedre forgriper seg på sine egne barn. Grisete ordførere fra midt-norge hevder at det er normalt å sove i samme seng som ten-åringer. Og at barna der oppe må skylde seg selv hvis de havner i hendene bokstavelig talt med de gamle grisene som gjerne tar for seg av barne-fatet.

Latteren som utløste søndagens nyhet fra Sverige gikk temmelig fort over i en tristhet. For vi vil ikke være beskyttet og velsignet i evig tid. Sodoma og Gomorra ligger og vaker i minnet om hvordan Gud vil straffe oss. Og han vil nok ikke finne så mange som fem når han kommer tilbake for å dømme oss.

Selv ikke i primitive land i Afrika aksepteres denne perversiteten. Der blir homsene drept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar