onsdag 19. juni 2013

Rumenere er som parasitter

Det fremstår for meg som ekstremt underlig at flere befolkningsgrupper slipper unna det man forventer av andre. I siviliserte land er man opptatt av å bygge opp landet og få en brukbar økonomisk vekst. I andre land som i Afrika og blant sigøynere derimot kan de visst bare lene seg tilbake og forvente at siviliserte og ordnede demokratiske lands befolkning skal ta hånd om dem.

Vi vet at det er en grunn til at vestlige land importerer negre i et antall som er totalt perverst. Det fordi de hører ikke til i siviliserte land. De egner seg ikke i et arbeidsmarked som baserer sin velstand på økonomisk veskt. De har aldri gjort det og de som synes det er greit å kalle en spade en spade har forsket på deres IQ. Og funnet at den ikke når opp til kravet om å skape økonomisk vekst. Noe sted egentlig. I motsatt fall hadde vi sette resultater i Afrika for lengst. Og dermed blir de avhengig av u-hjelp. I Afrika står landene på stedet hvil idag som igår, og idag er det blant annet Kina som investerer stort i disse landene. Det burde vi i de vestlige landene ha gjort også. Istedet har vi gjort dem til offere. Vi sier jo med dette at vi ikke forventer mer av dem.

Vi husker kanskje den såkalte «sulten i Nigeria» for noen år siden. TV2 tok med seg et tv-team og rapporterte hjem at sulten faktisk ikke var stor dernede. Heller tvertimot. Det var ingen som led nød. En større norsk organisasjon gikk ut og bekreftet at u-hjelp ikke ble brukt som det var forventet. Det funket ikke simpelthen. Afrikanere er ikke kjent for å være et bærekraftig folk. Så alle de milliardene som vesten har sendt som u-hjelp er havnet i lommene til disse som har tatt seg til rette som landets «overhoder». De har investert stort i fly og dyre biler og alt som er lukseriøst og kan kjøpes for penger. Og ikke minst våpen som har bidratt til krigføringen der nede. At disse har kunnet ta seg til rette på denne måten er fordi vestlige land har lagt til rette for det. Og fordi afrikanere ikke evner noe annet enn dette.

Nå har de vestlige land kommet frem til at istedet for å sende penger til Afrika så importerer vi heller befolkningen hit. Pengene; våre skatte-kroner blir altså brukt til det samme formålet men nå har vi oversikt. Vi har NAV; ladies and gentlemen.

Det samme skjer med penger som er sendt fra Norge til rumenere. Alle milliardene har ikke havnet der de skulle havne. Og at en av ti rumenere har forlatt Romania og lever nå som tiggere rundt om i EU-sonen, det blir nå bekreftet. Man vet ikke hva man skal gjøre. Landene er handlingslammet.

At jeg selv har pest med at tiggerne ikke er sigøynere men rumenere, blir nå bekreftet, omsider. Og at tiggingen kun er et skalkeskjul er det nå også flere som kommer frem til. Jeg har hevdet at det er mafia i Romania som har satt dem i gjeld.

Som tiggere får de ingen hjelp. Ingen i landene i EU-sonen slipper penger i papp-krusene der de sitter og klirrer med små-myntene sine. Og det faktum er noe tiggere driter en lang marsj i. For denne tiggingen er kun et skuespill. EU-landene snakker bort problemet med at det er fattigdom som driver dem hit. Det er mafian som sender dem hit. Og det er ikke sigøynere, men rumenere som jeg har hevdet lenge.

At Romania selv har tryglet også norske myndigheter om å sende disse ut av landet betyr ingenting for landets venstre­eks­treme medløpere. De bidrar til å holde dette skuespillet i gang. Fabian den dumme går ut idag og forventer at vi gir ytterligere milliarder til det såkalte rom-folket, som altså er sigøynere.

Og da snur han problemet og fokuset mot det han burde ha gjort for flere år siden. Fokusert på en annen befolkningsgruppe som ikke trenger bidra til økonomisk vekst i noe land. Disse som drar land og strand rundt og stjeler og raner oss. Og som i tillegg blir tildelt u-hjelp - som aldri havner der de skal havne. Hvis de skulle slå seg ned i Norge så er det viktig for Fabian og hans medløpere å gi dem alt det de peker på og forgudsskyld «det de har krav på». De har f.... meg ikke krav på ett rødt øre.

Det er meningsløst og provoserende at noen befolkningsgrupper i verden gis tillatelse og legitim rett til å snylte på resten av verden. Men verre er det at vi har så mange døgenikter i dette landet som bidrar til galskapen.

I Frankrike gikk landets ledelse til aksjon for et par år siden og kastet ut sigøynerne. De rev leirene deres og satte kroken på døra. Hvorvidt dette var RUMENERE vites ei. Antagelig var det det. For jeg har en sterk følelse av at sigøynere tross alt ikke vil nedverdige seg til å sitte rundt på gatene og tigge. Disse bruker sine kriminelle evner på helt andre og finurlige måter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar