mandag 28. oktober 2013

Finn en jobb til Tajik, hun er høy på pæra

Når man leser om eks kulturminister og muslim Tajiks spørsmål stilet til Stortinget om Frps minister Anundsens stunt ved å brenne Tønsbergs Blad, er det ikke kun et spørsmål om muslimen Tajik har drukket for mye Møllers tran. Det er et spørsmål om muslimen Tajiks navlebeskuende verdensoppfatning. For trodde hun kanskje at det norske folk aksepterte henne som minister? At hun er populær eller at vi lytter til en muslimsk minister, da må hun være problematisk naiv. Antagelig svært selvopptatt.

Hun bør fjerne skylappene sine og innse at regjeringen hennes er toast. For lengst. Den var det i allefall rett etter 22/7. Og stadig mer etterhvert som sannheten om hennes røde regjering ble avslørt som døgenikter. Alle som en.

Muslimens Tajik vil aldri mer få en post i en regjering igjen. Hun har pisset på det norske folk med sitt syn på norsk kultur som hun hevder ikke finnes. Smart? Ja, gjerne street-smart. Intelligent? Nei, bestemt ikke.

Det er fristende og hviske muslimen Tajik noen ord i øret. Som at hun bør bli voksen! Hennes barnslige tak på Anundsen er nok noe hun kjenner fra sin egen kultur i Pakistan. Men norsk kultur kjenner hun jo ikke noe til, så mer kan vi jo heller ikke forvente av ei muslimsk jente som tillater seg å bli litt for stor i kjeften.

Hvis hun er på leting etter jobb, er det vel flere sjanser for at det blir noe ledig i en barnhave på Grønland. Men overfor et seriøst norsk firma har hun vel avslørt sin manglende modenhet, vil jeg mene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar