mandag 28. oktober 2013

En takk til de spiss-formulerte bloggene?

Dagens venstre-vridde journalister går i strupen på den tidligere opposisjonen, deriblant Solveig Horne, som nå har overtatt jobben til Ørstavik. Og takk og lov for det. Det var en stund bare et tidsspørsmål om når vi ville bli totalt uføre pga hennes uttalelser og avgjørelser. En gudløs politiker; og gudløse politikere skal jeg ha meg frabedt.

Så siden dagens venstre-vridde journalister ikke kan omskoleres fordi de er så manipulert inn i den venstre-vridde folden at det kan man ikke forvente av noen, vil de fremdeles vinkle nyhetene sine i den retningen høna sparker. Dit den alltid har sparket egentlig. Det fordi sannheten er blitt skjult i flere generasjoner. Og vil prege dagens venstre-vridde journalister til de dør ut. Eller går av med pensjon.

Dagens journalist-utdannelse må ansette lærere med et helt annet verdens-syn. Det synet som råder på høyre-siden er det synet som vil gjelde de neste ti-årene; og dermed dagens studenter. Det første de må lære er at det å være politisk korrekt det er nå «ut». Ja, skal det selges aviser slik at de vil bli ansatt, så må de lære seg det faktum at med en høyre-orientert regjering nytter det ikke å snakke om snøen som falt ifjor; på det viset det er blitt fortalt de siste ti-årene. Den vinklingen er avslørt. Av mer enn halvparten av det norske folk. Påstanden begrunnes med at sosialistene måtte ta sin hatt å gå. Regjeringskontorene er nå overtatt av de politisk u-korrekte. Deriblant Solveig Horne.

Dagens venstre-vridde journalister har funnet det opportunt å vise til Hornes uttalelser til medier og via twitter. Da hun var i opposisjon. Det snakkes om Hornes «spiss-formuleringer». Det vises til hennes uttalelser der hun stiller kritiske spørsmål til statens ansvar. Et ansvar det norske folk aldri ga dem. Det snakkes om at emnet «unaturlig seksuell omgang» skal innføres som et fag i skolen; allerede i barnehagen. Og det uten at foreldrene er blitt spurt. For som gårsdagens sosialister påsto måtte dette skvises inn i undervisningen, uten at podens foreldre ble informert, for da ville det kunne velte hele prosjektet. Statens prosjekt. Og de prosjektene ble etterhvert mange under marxist-leninister og annet kommunistpakk.

Audun Lysbakken er et naturlig eksempel i så måte. SV'ere i regjering har gjort mye rart. Så takk og lov for at de forsvant fra arenaen. Vi vil aldri høre noe mer fra dem. Det fordi de aldri maktet å mobilisere sine egne potensielle velgere engang.

Så Horne hun spissformulerte sine meninger. En annen måte å karakterisere det på er å si at hun har vært politisk u-korrekt. Og i en verden av venstre-vridde medier går ikke det upåaktet hen. At det ikke ble så mye oppstyr rundt henne når hun var i opposisjon, var det ingen som brydde seg nevneverdig om. For dengang så man ned på «opposisjonen». De var høyre-ekstreme, rasister og det som verre er – iflg ml'erne.

Det de venstre-vridde mediene altså ikke orket ta innover seg, var at de på skolebenken var blitt så manipulert i sine unge år til å slikke datidens politikere oppetter ryggen, at de ikke forsto annet. Det var jo en stund at journalister og datidens politikere menget seg med hverandre mer enn hva godt var. De tok ofte en øl sammen; og da sier det seg selv at da blir det intimt i krokene. Datidens sosialister hadde grep om mediene i mange år. Det vil de få igjen. Men ikke via de samme mediene eller de samme journalistene. I så fall vil det ta år og dag. Så ikke skjønner jeg hvordan dagens journalister skal kunne tjene til livets opphold, når man ikke selger aviser. De får vel gjøre som mange av oss andre, etablere sine egne web-logger. Der de kan spiss-formulere sine egne meninger; som kanskje med tiden vil bli å anse for kriminelle. De venstre-vridde har svært mye på samvittigheten.

De har talt med Lenins tunge i mange år. De har talt med tungen til massemordere i Sovjet og Kina. De har billedlig sett blod på hendene. Og de har kunnet snakke fritt. Men når synet på hva som er kriminelt endres betyr det endrede lover. Lover som Ørstavik ble ansvarlig for. Men lover som Horne nå kan endre etter dagens politikk, som omsider vil gagne alle dem som lyttet til Solveig Hornes spiss-formuleringer. For det var Hornes spiss-formuleringen som bidro til å kaste gårsdagens røde regjering. Som attpå til kriminaliserte datidens web-logger. Blogger som idag er renvasket og akseptert for sine spiss-formulerte essay - og annet stoff som bidro til å kaste de røde døgeniktene fra sine høye hester. I kraft av at dagens blå regjering endelig ble en realitet.

Og takk for det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar