tirsdag 5. juni 2012

Ole J Anfindsen kom i skvis

Vi var mange som så frem til Anfindsens vitnemål som sakkyndig. Men allerede etter få minutter forsto vi at han ikke kom til å snakke Breiviks sak. Synd! Men forståelig fordi Anfindsen har som Hans Rustad gått i skytter-graven av årsaker vi kan forstå. Hvem vil identifisere seg med en morder?

Det er synd at de ikke evner å skille på person og sak. For «saken» Breivik handler om det både Anfindsen og Rustad og mange mange andre er opptatt av, og det er hans motiv relatert til tilregnelighet. Åsakene til at han ble radikalisert. Konspirasjonsteorier? Dette temaet kom Anfindsen inn på de siste 3 minuttene, men burde vært analysert for oss fra første minutt i vitneboksen. Han valgte å holde en lav profil. Presis som alle som ikke ønsker negativt fokus på sin person. Vitnet etter; en tidligere leder fra NDL fortalte at han sluttet som leder og uten at det ble sagt eksplisitt ble han og er han utsatt for gjentatte trusler fra den venstre-ekstreme siden.

At SSB er og har vært korrupte i sin løgnaktige fremstilling i alle fall frem til 2005 og at dette tydeligvis er etter føringer fra Arbeiderpartiet og at den norske regjering har hatt gode kunnskaper om hva som høyst sannsynlig ville skje. Det faktum at de har drevet sitt eget folk inn i harnisk; det kunne Anfidnsen bekrefte via kronikker tidligere stasminister Willoch har skrevet for 25 år siden.

Denne politikken som multi-kulturistene fører hver dag er og har vært en villet politikk. Uten hensyn til det folket ønsker. Derfor radikaliseres folket og mange er nå villige til å bruke vold for å markere seg. Ikke bare Anders Behring Breivik.

Trist derfor at Ole J Anfindsen ikke fikk hjelp for sitt mandat i retten i dag. For det fremsto mye som hans egne meninger og lite som støttet Brevik og hans ideologi; som støttes av kanskje så mange som millioner i det moderne europa idag. At vi er blitt ført bak lyset i årevis av SSB - og med god hjelp av Arbeiderpartiet fikk vi allikevel bekreftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar