onsdag 19. september 2012

Høyre: De syv år gamle løftene blir innfridd etter 2013

Idag får vi vite at Mitt Romney ikke driver valgkamp opp mot og for de svarte i USA. Disse som jeg skrev om i ett av mine siste essay. Frem til 1991 iflg The Bell Curve, altså like gjerne i 1990 som i 1989 eller tidligere var 49% av de svarte i USA mottakere av sosiale-stønader. Idag ser vi at tallet er gått noe ned; 47%. Ikke mye å skryte av altså, etter at disse har hatt de samme mulighetene som middelklassen generelt de siste 25 årene.

Mitt Romney vil bli utsatt for simple overgrep fra demokratene og venstre-siden i tiden fremover; uten tvil. Men sånn er det i en valgkamp. Og nå vil han spissformulere seg. For de svarte velgerne som forventer å få alt i fanget; de vil holde på sin svarte president til krampa tar dem.

Se bare på hva Arbeiderpartiet foretar seg. Herregud, for ett simpelt parti. Kan ikke forstå annet enn at folk som fremdeles stemmer på dette partiet enten må være belemret med en særdeles lav IQ; eller – er de bevisstløse? Jeg håper og tror det beror på det siste. Det faktum er ille nok!

Idag får vi vite at partiet ved Giske (jøss trodde han var avgått; ikke hørt mye fra den mannen) har erklært at de vil endre norsk skole til det bedre. Ja, noe sånt; hører ikke etter. For ærlig talt; jeg spisser ikke akkurat ørene når jeg hører at Arbeiderpartiet kommer med nye forslag. Og som Mimmi Bjerkestrand sa det så karakteristisk for dette partiet som lover og lover og ALDRI innfrir: «Nå bør det partiet konsentrere seg om å innfri sine tidligere løfter helt tilbake til 2005; dengang da de først forfattet dette patetiske skrivet Soria Moria; og ikke proklamere nye løfter!»

Høyre trenger forøvrig ikke anstrenge seg nevneverdig nå når de vet at saken er biff; de kan bare legge frem for seg alle de luft-tomme løftene til Jens Stoltenberg, som vi vet aldri ble innfridd; med en litt ny vri. Eks vis love at alle lærere og pedagoger i barnehager og i skoler skal snakke norsk. Som om ikke det er en selvfølge! Dernest kan de gå løs på alt som er galt i norsk skole. Og da bør vi starte med å rive dem alle og bygge nytt. RADON er livsfarlig. Og det er det som vil komme til å ta livet av barnebarna våre i årene fremover. Fuktighet skaper sopp. Sopp er ensbetydende med radon. Radon forårsaker kreft. I nyere norske hus idag er det mye radon. Forårsaket av elendig bygge-skikk. Og vi vet at nyere hus idag blir bygget av utenlandsk arbeidskraft.

Deretter kan de rappe alle forslagene fra Frp; 30 år tilbake. Og dermed har partiet så mange løfter å dele ut at de kan lene seg tilbake og – forhåpentlig snarest innfri. Oppslutningen om Høyre nærmer seg nå 40%. Og med Frp som en like god vinner; om ikke bedre - på det punktet som burde stå øverst på agendaen – INNVANDRING – så burde alt være i boks i 2013. Og vi slipper se mannen som nikker og nikker og nikker til oss fra tv-skjermen som om han har pådratt seg Parkinson også.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så du kaster inn håndklet? Tar mer enn tre år og bygge rom... Pyse.

Sidsel Dahl sa...

Hei. Ja...jo...du har selvsagt rett... men det var det med å prioritere da...jeg blir kvalm hver gang jeg konfronteres med denne nedrige, løgnaktige røde regjeringens politikere.

Legg inn en kommentar