mandag 29. juli 2013

A Catch 22

Hva betyr dette utrykket?

Det kan forklares med en situasjon der det ikke er noen vei ut. Eller der den eneste veien ut er å sprenge alle grenser.

Atter en gang blir det satt fokus på det faktum at arbeidsgivere ikke ansetter utlendinger med rare navn. Jeg gjetter at Ali, Fatima og Muhammed hører til den kategorien. Selvsagt er det mange navn som indikerer at de er muslimer; som alle skremmer oss fra å ansette. Underforstått kunne vi like gjerne be dem dra til helvete. Det er som sagt mange måter å mobbe folk på.

Hvilke konsekvenser får det for dem?
Hvilke konsekvenser for det for oss nordmenn?

Opp til for få ti-år siden var vi 4.5 millioner nordmenn. Idag er vi fremdeles 4.5 millioner nordmenn pluss 500.000 utlendinger. Rapporter er skrevet og millioner er brukt for å fortelle oss at det kun er en promille av disse som bidrar til statskassen. At denne innvandringen som dagens politikere er ansvarlig for, koster oss 45 milliarder kroner i året. Det er ingen tvil om regnskapet. Carl I Hagen har for lengst fått det som han ville: et innvandrerregnskap.

Hvilke konsekvenser får det for disse som aldri kommer i jobb og hvorfor kommer de ikke i jobb?
Vi kan konstatere at det får ingen konsekvenser overhode for dem. Det blir ikke lagt noen som helst press på dem. Eks vis vagger kvinnene rundt i haugevis med brunt, svart eller blått stoff. Og noe de kaller en hijab. Ikke bare det men de kler barna sine i det samme. Bare tanken på å få disse som naboer gives us the creep. «Us» inkluderer også arbeidsgivere. Samtalen rundt kjøkkenbordet både hos arbeidstakere og arbeidsgivere dreier seg og har de siste ti-årene dreid seg om «dem». Vi hisser oss opp og samtaler som burde dreie seg om var egen familie og fremtiden, er nå hissige samtaler om forakt for våre nye naboer. Og forbannede politikere som tillater dette.

For disse muslimene vet hva de gjør. De er like frekke som disse som nå reiser til Norge uten grunn, søker om asyl og vet at de ikke får det. Men vet at det de får er flere ti-tusen kroner i lommeboka hvis de reiser hjem frivillig. Nyheter hentet fra tekst-tv fredag, 26.7.2013.

Ergo får det ingen konsekvenser om de kler seg provoserende. De vet hva de gjør. Og de vet at i Norge får de pengene slengt etter seg. Hva enten de trenger det eller ei. Og at de attpå til nå kan sende mer enn halve pensjonen til hjemlandet i tillegg. De vet hva de gjør!

Det får altså ingen konsekvenser å herse med oss som de gjør.

Konsekvenser for oss nordmenn er implisitt at forakten for dem øker, velferdskassa tømmes dag for dag. Siden den såkalte handlingsreglen ikke skal røres – og merk deg det; dette mener også Høyre! Så betyr det iflg dagens regjering at skattene må heves. Vi må betale stadig mer for mat, mer skatt på inntekt. De virkelig rike blir ikke berørt. Gebyrer og skatter i alle ender og bauger. Og alt dette fordi det koster å ha disse dysfunksjonelle innvandrerne boende her.

Kan ikke se noen annen løsning på galskapen enn at de sendes tilbake der de kom fra. Enten får de sørge for seg selv og sine - økonomisk. Noe de må i USA. Der er det ingen som blir underholdt av resten av befolkningen. Så hvorfor skal vi måtte slite med dette?

Frp har som sagt ikke sagt noe om hvordan vi blir kvitt dette problemet. Det eneste de bidrar med nå er å si noe om hva vi gjør med dem som ikke blir innvilget asyl. Jeg sier: alle de som ikke kan forsørge seg og sine, skal måtte reise tilbake der de kom fra. At de har ørten unger å forsørge; vi should not give a damn! Uhjelp ble tidligere betalt og fremdeles betalt til korrupte ledere i landene de kommer fra. Vel, vi foretrekker heller at uhjelpen havner i korrupte lederes lommer enn underholde dem her. Så kan vi i alle fall si at vi bidrar med uhjelp vi også. Jeez!

Herregud så mye energi som ofres på disse håpløse menneskene! Jeg blir svett, og det er ikke norsk sommer-sol som plager meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar