mandag 29. april 2013

Og kommunismen var ikke dø

Norge 1940 - Norge 2013

Hvem styrer Norge i dag.
Hvem styrte Norge i 1940.
Svar: Arbeiderpartiet.

Hvem er Arbeiderpartiet idag? Sosialdemokrater. Ligner unektelig på kommunister.

Hvem var Arbeiderpartiet i 1940. Kommunister. Kalte seg sosialdemokrater.

Hvem styrte landet i 1940. Nygaardsvold.
Hvem styrer landet i 2013. Stoltenberg.

Hva står AP=venstre-siden for. Ideologi som hevder at staten skal styre oss=kommunisme. Ønsker ikke privatisere. De ønsker avskaffe all kristen aktivitet. De styrer kirken og de er gudløse. De liker ikke jøder. De liker arabere.

Hva står opposisjonen=høyresiden for; Høyre og Frp. Ideologi som er for privatisering. De ønsker kristendommen velkommen. De er for Israel og jøder. De liker ikke arabere. De tror på Gud og Jesus.

Hvem fikk tilslutning av den norske London-regjeringen i 1940? «Osval-gruppen». Disse drev med sabotasje som var svært virkningsfull. De holdt på i 4 år innen Jens Chr Hauge og andre kom inn i bildet. Sabotasjene var fra da av ikke lenger fullt så virkningsfulle. Boken om Gregers Gram avslører at de var amatører. «Osvald-gruppen» var ikke det. Asbjørn Sunde var soldat og hadde lært alt om sabotasje under den spanske borgerkrigen.

Norge idag

Venstre-siden ansvarlig for: Norge okkupert av innvandrere som ødelegger landet. Hovedsaklig muslimer. Støtter en ikke-kristen ideologi. Den kommunistiske regjeringen støtter arabere. Og landet går stadig mer på ræva.

Høyre-siden ansvarlig for: Støtter ikke innvandringen. Støtter heller ikke arabere. Støtter kristendommen. Ønsker ikke at staten skal kontrollere oss. Ønsker at Norge skal være et land fullt av muligheter.

Norge i 1940

Styrt av venstre-siden. Ble tatt på sengen av Hitler som ville regjeringen=kommunismen til livs. «Osval-gruppen» fikk økonomisk støtte fra regjeringen (som rømte landet med halen mellom beina). Regjeringen støttet altså den kommunistiske gruppen; «Osvald». Sabotasje-utøvelser rettet mot okkupantene.

Norge idag

Styrt av venstre-siden. Er ikke blitt tatt på sengen av EU/Okkupantene; hovedsaklig arabere. Dette er en villet politikk. Fører en uansvarlig politikk. Sabotert av 1- en mann, denne gang fra høyre-siden; rettet mot dagens kommunistiske regjering; alias sosialdemokrater. - Og antagelig opptakten til stadig flere sabotasje-utøvelser i tiden fremover.

Venstre-siden står fremdeles på stedet hvil og utøver en politikk som fører oss baklengs inn i fremtiden. Hvis da ikke en mann - lik Hitler - igjen kommer på banen. En mann som Anders Behring Breivik? Stadig flere av Hitler's kaliber organiserer seg. Ikke bare i Tyskland.

Verden i 1940: Høyre-siden på sterk fremmarsj.
Verden i 2013: Høyre-siden på sterk fremmarsj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar