fredag 3. mai 2013

Anti-rasistisk senter; gå hjem og vogg!

Disse har skrevet en rapport om oss.

Rapporten

Finner det ganske tankevekkende men overhodet ikke pussig at det harseleres med PST sin innsats med å overvåke muslimer. Anti-rasistisk senter insinuerer at PST umulig kan ha forutsetninger for å forstå det de driver med. De sier at PST ikke vil eller ønsker å slå ned på ytringer til folk som er anti-muslimt. De hevder dermed at det er dem og ikke PST som forstår loven. PST kunne kanskje i et diktatur ha gjort det anti-rasistisk senter ba dem om - men så er det faktisk sånn at vi i vårt demokrati (fremdeles) har ytringsfrihet. Og forøvrig lover som regulerer enhver aktivitet som evt kan være kriminell. Ergo: politiet og PST forholder seg til loven. Noe anti-rasistisk senter ikke forstår.

Det overrasker ikke meg at de ikke evner å forstå dette. Og jeg mener at dette kan bero på manglende kognitive evner. Det er derfor også mulig at intelligensnivået hos disse er på et urovekkende lavt nivå. Det fremstår som om disse mangler kunnskap om realiteter som andre finner innlysende. At høyresiden uttaler seg like ekstremt som venstresiden sies det; betyr ikke at høyresiden er mindre voldelig. I fullt alvor hevdes dette, uten å gå inn på de daglige terrorangrepene i måneguden Allahs navn, rundt omkring i hele verden. Angrep som mediene ikke informerer om, annet enn når det finnes spalteplass nok for at det skal kunne forsvares å ta det opp som en nyhet.

De sier at riktignok finnes det ekstreme islamister men fremdeles ikke et organisert miljø. Å nei? Hvor mange var de foran Universitetet dengang konvertitten fra Larvik la frem sitt syn på vantro kristne hunder. Hvor mange var de foran Stortinget her for leden da psykopaten Bhatti la frem sin trussel - om å ta rotta på det norske folk? Dette kalles selektivitet, men det er ikke engang pussig at de ikke evner å forstå hva dette innebærer. Vi kan ikke forvente annet. Å kalle det muslim-hat, som selvsagt er et bedre uttrykk for islamofobi, forklarer hva vi mener. En fobi er noe helt annet. Vi kan ha en fobi for åpne plasser. For å kjøre heis, for edderkopper og små kryp. Men det norske folk og resten av det siviliserte Europa for den delen har ingen fobi for noe som idag er så kjent som islam, muslimer og koranen. For 15-20 år siden er det mulig at man kunne snakke om fordommer. Som altså betyr noe vi ikke vet noe om. Men ikke idag.

Å lukke øynene for at det vitterlig finnes et ekstremt islamsk miljø i Norge er lattervekkende. Det er tragi-komisk. Det er jo ikke lenger enkeltpersoner som drar til utlandet og får opplæring hos qaida. Det er bare kunnskapløse nordmenn som kan hevde denslags. Og forøvrig; det virker ikke troverdig at det i anti-rasistisk senter finnes en muslim. Det kalles å sette bukken til å passe havresekken.

Det er forresten greit å vite at ekstreme dyrevernere ikke inkluderes i det som nevnes som ekstremister. Det er da enda godt. Men det er ikke greit å sammenligne et muslim-hat med rasisme. At de ikke forstår hva ordet «rasist» betyr overrasker derfor ikke. Har aldri hørt at det å ikke være en kristen er det samme som å være rasist. For i så fall går jo den betegnelsen begge veier. Ikke sant? Muslimer hater kristne. Kristne hater muslimer. En vedtatt sannhet uten tvil. Men ville man fått en muslim til å innrømme at han/hun er en rasist? Det gjenstår å se, men vi har ikke sett noe til det.

Dette essayet er forfattet etter å ha lest meg gjennom knappe 9 sider av en rapport på 48 sider. Trenger jeg si mer? Har en følelse av at de fleste har forstått hvor meningsløst det er å bruke mer energi på dette tøvet. Forøvrig stiller jeg et spørsmål om verdien av denne rapporten? Og ikke minst hva har den kostet norske skattebetalere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar