fredag 3. mai 2013

Stille Arbeiderpartiet for Riksrett?

Som om ikke denne diktatoriske røde regjeringen har gjort nok faenskap i løpet av disse 8 årene! De kommer konstant med nye sjuke forslag. På løpende bånd. Det ene sjuke forslag etter det andre avløser hverandre. Nå før valget der de knapt har oppslutning fra sine tidligere så lojale velgere ville det være naturlig å snu på flisa å forsøke seg på noen «spanske» snuoperasjoner. Men neida, det er nesten ikke til å tro!

I et forsøk på å få løst stadig større problemer med tigging relatert til kriminalitet, sier den fordummende justisministeren Faremo: «det er ikke mulig å utrydde fattigdom». Hva f.... har fattigdom med dette problemet å gjøre? Jeg må stadig slå av dette programmet som Nrk sender hver torsdag fra Nydalen. Jeg blir rett og slett syk av å høre på disse døgeniktene av noen politikere. Når adrenalinet sendes i rekordfart rundt i systemet blir man nemlig syk. Man burde ikke utsette seg for disse idiotene - som tror det er legitimt å føre folket bak lyset. Disse politikerne er verre enn dem som styrer såkalte banan-republikker.

Jeg har ettersøkt en personlighets-analyse av Jens men han er jo ikke alene om å fremstå med en problematisk personlighets-forstyrrelse. De snakker til oss som om de snakker til veggen. Og tror de skal bli hørt. Tilbake sitter tidligere velgere og forstår ikke en dritt. De gidder ikke engang analysere de stadige mer absurde forslagene fra den kanten. Man rister på hodet, og sier nå er det slutt på tålmodigheten. I takt med at kommunistene som kaller seg sosialdemokrater, nå stadig ender i graven på grunn av alder og slitasje, våkner nye velgere og nye generasjoner til en problematisk virkelighet. I takt med de løse kanonene på dekk, søker de ly mot blåsten og styrer mot høyresiden en etter en; som om det ikke er noen vei tilbake.

Høyresiden er nå de nye sannhetsvitnene. Det nye Norge vender seg mot høyre; og vinden som blåser over landskapet driver folk enda lenger fra sentrum enn tidligere. Ikke fordi norske journalister driver med ansvarlig og opplysende gravejournalistikk. Nei, papir-avisene går på rumpa så det griner. Internett har overtatt og da hjelper det ikke at de venstre-vridde mediene lager nett-aviser og ansetter halvstuderte røvere og kaller dem journalister. De er gjennomskuet. Folket vender seg til bloggene; som er under lupen fra de venstre-vridde, antisosiale døgeniktene som ikke kan dy seg men bruker millioner av våre skattekroner til å skrive rapporter om oss. Nå er vi ikke bare radikale; vi er ekstreme. Det er visst ingen grenser for hvor umenneskelig vi er vi som ikke deler venstre-sidens voldsromantikk. Rasistkortet er utvannet for lengst. De aller aller fleste har nå forstått hvor sjukt det er å kalle noen en rasist fordi han forbanner islam og deres hat-ideologi. Du kan lure folket lenge, men du kan ikke lure folket hele tiden.

Bloggosfæren har overtatt nyhetsbildet og det er der folk får påfyll, det er der de vender seg for å bli opplyste. Praten går og du trenger ikke et spesielt stort publikum. En eller kanskje to er nok så lenge praten går ved middagsbordet. Har du hørt at....En troverdig blogg som formidler historier som ennå ikke er fortalt nasjonalt og sannheter om verden utenfor, som mediene kveler i fødselsøyeblikket får nyhetsverdi større en hva Schibsted og medieeierne er i stand til å forestille seg. Det er ikke lenger en klisje blant folk om at de ikke lenger leser aviser. Og at kryssordet hver lørdag er den eneste grunnen til at de villig betaler 20 kroner en gang i uken. Iflg nyheter idag gidder ikke engang folk lese nettavisene deres. Tre/fjerde-deler er reklame. Og nå har de stiplet det fast på hver annen side av avisen. Nå kan vi ikke lenger slenge det til siden når vi åpner avisen. De er desperate.

Erna har våte drømmer om å bli statsminister. Selv ville jeg foretrukket Siv. Men valget mellom pest og kolera lover bedre med en leder som stiller seg høye mål om å få både pesten og koleraen utryddet. Men det vil koste penger når de nå må i gang med å sanere alt skrotet som denne røde regjeringen etterlater seg. Selv mener jeg Riksrett burde vært tatt i bruk for lengst. Det er løgnerne som bør tas. Og skal Erna og Siv føre oss videre mot en fremtid som nordmenn har tro på må de legge seg i selen de neste årene. Laurbærene kan de få senere. Langt senere. Det har denne røde regjeringen sørget for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar