onsdag 5. juni 2013

Rumenerne driver politiet fra skanse til skanse

Som sagt så ler jeg ofte av nyheter. Av døgeniktene i Storting og Regjering. For det er der de sitter. Andre steder er ute i kommunene. Der sitter også en gjeng med døgenikter som er styrt av de samme som har sete i Oslo.

Det begynner kanskje å skorte på ordensmaktens tålmodighet? Og for oss skattebetalere kan vi ikke unngå å registrere at penger blir brukt på en vanvittig måte i dette landet. Rettsikkerheten for etnisk norske forsvant i takt med innvandringen fra dysfunksjonelle land; og da spesielt relatert til negre og muslimer.

Dette har pågått lenge og selv så tidlig som på 1960-tallet fikk vi en forsmak på hva vi hadde i vente. Politikeren Powell så sin karriere gå i grus den dagen han fortalte det engelske folk at om få 10-år ville de merke at «de svarte» ville komme til å holde pisken over «de hvite». Han fikk rett. Idag tar de ikke fem øre for å myrde hvite mennesker på åpen London-gate. Overfallsvoldtekter har vi hørt mye om. Og det i vårt lille land. De stikker ikke av heller. De blir frekt stående for å markere at dette gjør de med loven (deres egen) i hånd. En misforstått lov riktignok, men etter å ha ført de svarte bak lyset med diverse holdninger om såkalte menneskerettigheter tror de nå at det er fritt fram for å ta seg til rette.

I disse dager fikk en nordmann 120 dager i fengsel for å ha truffet en neger med bilen sin slik at negeren døde. Fire måneder i fengsel signaliserer ikke streng straff. Men for at straffen skal «virke» strengere har dommeren som tydeligivs er politisk motivert slengt på en tilleggsstraff, som ikke er regulert i lov: nordmannen blir fratatt lappen. Ikke for et år eller to nei – for resten av livet. Dette vil jo skape presedens der alle som i full forvirring etter påkjørsel stikker av, vil merke at det også vil gjelde dem. Ergo fordi en neger ble påkjørt. Det var vinter og dårlig føre og sjåføren så i dette tilfellet ikke negeren som plutselig gikk ut i veibanen.

Legg merke til at bistandsadvokaten til negeren også var en neger.

Disse rumenerne er blitt et hatobjekt som folk og ingen greier å få has på. De gjør hva de vil, og SV-ere og deres traumatiserte tilhengere går i bresjen for at alle skal få sine rettigheter ivaretatt. EU har sørget for dette. Og som så mye annet EU bestemmer her i landet, så også rettigheter som vi ved lov er nødt til å endre ved lov.

Rumenerne som stadig koster oss skattebetalere stadig mer utgifter har en skare; ikke nødvendigvis stor (prester f eks) av nordmenn rundt seg som støtter dem i alt de gjør. At de samme er kriminelle nei, pytt det overser de gjerne. Disse gærningene sørger for et stadig større kaos. I hele den vestlige verden forøvrig. Nyttige idioter (prester f eks), men ikke for menneskeheten.

Oslo Kommune må nå bruke tid og penger på å gå rettens vei. Og som vi vet er det stadig flere udugelige advokater som stiller opp og gjør seg rik på den slags saker. Atter en gang skal det brukes ressurser på denne bermen som beveger seg land og strand rundt i landet vårt. Nå lager de kvalme for folk som benytter seg av Marka. Det er faktisk ganske mye som står på spill her. For Oslo-folk er flittige brukere av Marka hele året.

I miljøetaten i Oslo er de villige til å strekke strikken langt for å få retten på sin side, og vi kan tenke oss at dette er noen nyttige idioter. For siden politiet ikke lenger gidder bruker energi på å flytte disse rumenerne rundt, så må Statsbygg og kommunen selv bruke loven for å få fjernet dem fra Sognsvann, en perle få minutter fra byen. Et sted der de samme kan kjøre tyvegodset sitt helt frem til teltet. Perfekt sted; og som sagt svært idyllisk i disse tider. Der oppe er det to tørr-toaletter for turgåere og en kiosk der du får kjøpt vafler og kaffe. Perfekt for alle, kan man si.

Men så krever Miljøetaten at her skal Forvaltningsloven brukes for alt den er verdt. De krever at denne bermen skal få skriftlig varsel om utkastelse fra Sognsvann. Ser heller ikke bort fra at det da vil bli sendt som et skriv de selv må hente på Posten. Dette gjøres for å sikre at folk vitterlig har mottatt skrivet. Og med dette kan sosialistene strekke strikken ytterligere slik at rumenerne til syvende og sist kan bli boende der til sommern er over. Ser du dem gå til Posten forresten?

Skal vi få bukt med denne galskapen må det innføres anarki. Det er grenser for oss normale nå, og jeg merker at kreativiteten får stadig større fart i hodet mitt.

Forslag: Politiet med folkets «lov» tropper opp på kontoret til Miljøetaten. Stuer idiotene sammen i svarte-marja med streng overvåking; tar dem med opp til Sognsvann og beordrer dem til å levere «varselet sitt» - og samtidig beordrer de samme til å delta i oppryddingen av telt og søppel. Ingen får gå hjem før jobben er gjort.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar