fredag 14. juni 2013

Negeren Bolt verdens beste løper?

Nå endelig er det noen som reagerer. Det er lissom noe som ikke henger på greip. Nok er nok! Løperdronninger og andre idretts-ess står frem og lurer vel egentlig på om de tør si det. At det kanskje blir litt for mye oppmerksomhet rundt negre som idrettsmenn- og kvinner?

Når denne sykelige fokuseringen startet vet jeg ikke. Men bokseren Ali som ble gal i hodet pga for mange slag mot skolten fikk så mye oppmerksomhet at det satte andre i skyggen. Hvor mange negre skal løftes frem i offentlighetens lys; på bekostning av andre talenter?

Det blir altså litt vel mye negre. For det kan ikke forstås annerledes. Men siden det nå omsider settes et fokus på dette fenomenet sies det også at «såååå god er han dog ikke». For går vi til et annet eksempel nemlig tennisspilleren Nadal, så er det vel ingen som får så mye oppmerksomhet. Men så er han jo verdens beste.

Så denne negeren Bolt er med andre ord ikke så god som politisk korrekte venstre-medier ønsker å fremstille ham. Ja, for det er unektelig mediene som pisker opp dette fenomenet; med å løfte enkelte mennesker frem.

Bislett Games skal altså «skilte» med denne negeren, og mener med hånden på hjertet at det ikke hadde blitt noen Bislett Games uten negeren Bolt. Nei, mon det? Bullshit hevder jeg og altså løperdronningen Kristiansen som nå har sett seg lei på dette neger-hysteriet. Var det noen som har sett seg lei på Nadal-hysteriet? En mann med en forstyrrelse som nå ikke bare begrenser seg til å dra seg i underbuksa men også i pikken. Ja, unskyld meg men vi som fulgte med på Nadals fremførelse for publikum på Roland Garros i Paris i forrige uke, kan vel ikke ha unngått å tenke: har han fått flatlus? Hva om det var en kvinnelig tennis-spiller som stadig dro hånden over kjønnet sitt?

Så Nadal går fri og er verdens beste idrettsutøver på sitt felt, som Bjørn Borg engang var det. Og det er ikke til å unngå at en idretts-stjerne som Nadal får den oppmerksomheten han vitterlig fortjener. Og om Oslo tennisklubb eller Norges tennisforbund virkelig ville tjene penger så kunne de jo invitere Nadal og Federer, som tilfellet er for Bislett Games: «vi inviterer negeren Bolt og tjener flesk på det». Dette er et kynisk spill og ødelegger helt klart for andre idretts-stjerner på samme arena.

Hadde jeg skullet velge en idrett så hadde jeg aldri valgt en idrett der utøvere med en helt annen muskulatur ville havne i samme konkurranse. Det er vel ikke come il faut å snakke om det, men faktum er at negre har en helt annen muskulatur enn hvite. Det blir derfor underlig og ikke fair play å la negre og hvite løpe i samme konkurranse. Negeren vil vinne.

Negre er en egen rase og skiller seg ut ved at de er sammensatt på mange måter forskjellig fra den hvite rase. Muskelmassen er annerledes. Blodet er annerledes. Det sies at hvite kvinner nå har fått komplekser med kjønnsleppene sine; av alle steder på kroppen. Dette fant jeg underlig inntil en norsk lege sa på åpen tv-skjerm at negerkvinner derimot ofte har kjønns-lepper som faktisk henger utenfor venus-berget og at det derfor må informeres om at hvite kvinner nå må innse at det er negerkvinner som i tilfelle trenger et kirurgisk inngrep på grunn av dette. Ikke hvite. Dette ble sagt litt sånn hysj hysj, men det ble sagt i et intervju der det ble stilt kritiske spørsmål til alt «kvinner idag legger seg under kniven for».

Ergo så lenge negre nå får uanstendig stor og mye oppmerksomhet, så tipper det over og blir en plage. Det er ikke så bort i veggene det den britiske politikeren Powell hevdet på 60-tallet: «de svarte vil i fremtiden holde pisken over de hvite». Denne krampaktige dårlige samvittigheten over hvordan vi visstnok behandlet negrene for et hundre år siden, er ikke annet enn ren skjær bedrag. At europeiske kjøpmenn seilte over til Afrika og kjøpte seg negre, som senere ble brukt som slaver er en sannhet med modifikajsoner. Disse negrene som ble kjøpt var allerede slaver; tatt til fange av andre negre.

Og går vi til historien så har også hvite blitt tatt til fange av negre; og brukt som slaver. Den historien gjenstår å bli fortalt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar