lørdag 27. oktober 2012

Homse-Jon liker seg dårlig på Farmen

Kan ikke tenke meg noe mer patetisk enn en homse på defensiven. Nå har homse-minoriteten fått gjennomslag for både det ene og det andre. Først forlangte de aksept for i det hele tatt å få være seg selv; leve ut sin lyst uten å måtte skjule seg. Deretter aksept for at vi skulle trykke dem til vårt bryst. De fikk og har fått, mange av dem kjendis-status; noe mediene har sørget for.

Nå står de frem i alle anledninger. De presser på og strekker strikken i de fleste henseender. Som politikere ikke minst. Endog har et helt politisk parti gradvis gått i bresjen for å fronte de homofile og deres levesett. Der hr de funnet hverandre i gjensidighet. Det endte med at de fikk endret noe av det aller mest hellige: ekteskapsloven. De lever ut sin perversitet på gater og torg. Skal avstå fra å gå i detaljer. Men jeg har sett et klipp av en norsk homse-kjendis på You-tube som ikke skjulte noe som helst. Hver sommer kler de seg ut; halvnakne og provoserende går de i tog og det endog til stor jubel fra et like så pervertert publikum.

Vi møter ikke bare på søte jentunger som leier lanken. Men store muskelbunter også. De tar ikke fem øre for å demonstrere sin lyst. De kliner i det offentlige rom. Har du sett to menn kysse? Er det noe rart at de blir kjepp-jaget? Og når de blir jaget så går de til mediene og klager på at de blir jaget bort fra Grønland; den bydelen som nok lider mest under deres galskap.

Og oppmerksomhet det får de. I stort monn. De står endog frem og påstår at de er kristne. De ikke bare forlanger å tre inn i den hellige ektestand, men forlanger å bruke det samme rommet i kirken som de normale. Og apropos normale så blir de fornærmet om vi skulle påstå at de er unormale. Og så sutrer de over alle som tar livet av seg når disse endelig velger å ta sannheten innover seg.

De forlanger å lære våre barn allerede i spedbarnsalder at det ikke er forskjell på kjønnene. Nå har de laget et nytt kjønn: intetkjønn. De heier på sønnene sine når guttungen også forlanger å leke med dukker; akkurat som søsteren sin. De skakkjørte mødrene som føder unger av fedre de ikke engang kjenner navnet på, beundrer gutte-barnas trang til å gå kledd som jenter. De aller mest dysfunksjonelle er menn som ligger med menn og aldri vil kunne avle barn. De forlanger å få kjøpe barna «sine». Foreløpig fra utlandet. Adoptere får de ikke, så vidt vites. Det siden disse landene som vi tidligere har adoptert fra; Korea f eks de har såpass vett i skolten at dette å sende sine egne foreldreløse koreanere til det syndefulle nord; det skal de ha seg frabedt.

På Farmen går han rundt; den homofile Jon og sutrer fordi han ikke får noen venner. At han havnet i seng med den mest usympatiske av deltagerne; berta som røyk ut først; var ingen overraskelse. For hvem ellers skulle ville dele seng med en homse? I et program som på alle vis fremstår som noe av det mest nasjonale som finnes av underholdning; der går nå omkring en vonbråten ung mann med et utseende som ikke akkurat innbyr til intimitet - og sutrer, fordi Andreas, Farmens ærligste deltaker har markert seg som en mann med moral. At homse-Jon gir Andreas skylda for at han selv mistrives er tydelig. Men har vi oppfattet det rett, så får han ikke mange med seg når han formidler sine forbannelser over den mannen som han ønsker dit peppern gror, for å si det mildt.

Det som forundrer meg mest og skal man tro homsene selv; så har de visstnok et større problem med det faktum at de ennå ikke blir akseptert, og da fremstår det for meg mer enn noe annet tankevekkende hvor utrolig naive de fortsatt er. Det blir som med muslimene; de luller seg fremdeles inn i drømmen om en verdens-overtakelse samt innføring av sine sataniske vers.

Skal vi ikke bare ta det som et intermezzo; noe som snart går over av seg selv. Håper det. Det er ikke mange årene siden praktisering av et unaturlig kjønnsliv var straffbart.

Er det forresten kanskje bare et tidsspørsmål innen homse-Jon ryker ut? Jeg ser frem til den dagen da han skal i kamp om å kaste slegge. Eller hva med tau-trekking?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar