lørdag 27. oktober 2012

Hvem skal vi egentlig klandre; terroristene?

Tror ikke man bør være en Carl I Hagen for å kunne spå hva som vil skje og om hva som nå skjer i dette landet. Men man bør definitivt ha omløp i huet. Det har ikke verken Brundtland, Bondevik eller Stoltenberg. Evnene til å spå fremtiden er relatert til en analyse og en innlevelsesevne ikke alle har.

Disse narsissistene har kjørt et egoistisk løp uten å avsløre planene sine for det norske folk. De har alle vært opptatt av å gjøre seg et navn ute i den store vide verden. Og vi skal heller ikke glemme Jagland som nå sitter i Europarådet. Han fremstår heller ikke smart; og det avslører han stadig vekk gjennom sitt virke i Nobelkomiteen.

Islamittisk terror er en naturlig konsekvens av uvettig styring. Narsissister har ingen evne til å styre. De evner knapt å styre seg selv. Når psykopater av typen som denne siste i rekken som nå sitter i varetekt; får så mye spillerom, så er det som en naturlig konsekvens av elendig styring. At en gal mann ønsket kutte hodene av dem, er vel en klisje mange idag selv flørter med i hodet sitt. Om Breivik mente dette alvorlig er en annen sak. Det er ille nok det han er ansvarlig for! Men det er mye frustrasjon blant folket. Og jeg vil hevde at når du slipper mennesker fra tjukkeste landsbygda i Pakistan inn i et sivilisert land, som bare ønsker fred; så kreves det også en innsats av de styrende for å følge opp det som følger i kjølvannet av å importere mennesker fra svært dysfunksjonelle land som Pakistan, Afghanistan og Irak.

Det burde ha vært startet lovendringer på de aller fleste områder av strafferetten innen grensene ble åpnet. Og det gjelder selvsagt ikke bare her i Norden. Når da disse døgeniktene ikke evner å følge med i timen, men attpå til velger å trekke nisse-lua ytterligere nedover ørene, da vil vi unektelig få de tilstandene vi har fått. For ikke å snakke om at de heller ikke tilbyr en økonomi som får landet til å gå rundt. Jeg tør påstå at det blant polititjenestemenn og kvinner herjer en trass mot denne regjeringen som har avlet disse døgeniktene. Det oppleves i alle fall sånn for oss publikum. Det kan virke som de tar et skippertak når «politimesteren» føler det aktpåliggende. Eks vis kontrollere bilistene nå og da. Men de fremstår arrogante; det kan ikke benektes.

Hva gjelder våre «nye landsmenn» (et skjellsord med ref til muslimer)så er dette mennesker med en lav IQ. Som igjen relateres til umodenhet. Som igjen kan relateres til barn som må holdes i ørene. Ingen har holdt mennesker fra disse landene; inkludert Afrika i ørene. Gir du barn lillefingern så tar de snart hele hånden. Dette er disse menneskene et bevis på hver dag. Man har strøket deres utidige krav med hårene i mange ti-år. Snakket dem etter munnen. Innsatt dem i styre og stell. Vi har endog en muslim på Stortinget. Nå kjemper han igjen om plassen i partiet som ikke leverer noe som helst. Det henger ikke på greip.

Jeg må derfor si meg enig i Hagen at det er våre røde politikere vi kan klandre for det kaoset som vi nå baler med i Norge. I Danmark har man hatt adskillig mer oppegående folk i regjering. Det er vel knapt noen som søker asyl i det landet. Sverige derimot henger nå langt etter. Der står folk i kø for å søke asyl, les: økonomisk velstand. Og vi skal ikke glemme at det er bare noen få år siden svenske politikere krevde at Norge også burde gjøre det samme for å underlette deres egne problemer. Og underforstått «ta av for den jobben de selv har påtatt seg å ta». Det ble ikke mye snakk om det i norske medier. Surprise surprise! Og nå registrerer vi da også at «svenske» asylsøkere som har fått statsborgerskap i Sverige ender opp i Norge. Dette avslører de ved å kunne litt svensk.

Tiden er overmoden for å få politikere inn i regjering med ryggrad. Har Erna det? Har Siv det? Har vi mannlige politikere med baller? Nja......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar