søndag 25. august 2013

Hvorfor Frp står på stedet hvil

Eller hvorfor Frp ikke oppnår større oppslustning.

De har noen (u)nyttige idioter lokalt som ødelegger. De burde fjernes men noe neppe lokalbefolkningen tør blande seg opp i.

Når du flytter til en liten bygd som jeg gjorde for et par år siden, kan du ende opp med å bli godt kjent med naboene. At jeg flyttet fra Oslo etter nesten 40 år var ene og alene fordi jeg «ble kvalm av å møte kvinner i hijab og burka» og hva f... det kalles.

Å bruke litt for mye tid hos en representant fra hvilket som helst parti, der de står på stand i valgkampens hete siste dager, kan avsløre hvor du står politisk. I en liten bygd der representanten på stand kjenner «alle» som passerer forbi på vei til Meny, får han neppe oppnådd mye hvis han ikke vet å oppføre seg. Han/hun vet også antagelig hva folk stemmer og bruker lite tid på en prat. Det virker liksom fornærmende. For tenk deg at du representerer Frp og tar tak i en av bygdas kjente ansikt (en nabo)og forsøker å overbevise vedkommende om hva de bør stemme denne høsten? Nei, sånt gjør man ikke. Det har visst noe med oppdragelse å gjøre som en representant fra AP sa til meg, etter at jeg vitset om Jens og hans dårlig lederegenskaper. Dermed blir det håpløst nedbrytende å drive valgkamp lokalt. Man tenker «oppdragelse». Tenk hun stemmer Frp: manglende oppdragelse, altså.

For Frp-velgere er det generelt harakiri og avsløre at du stemmer Frp. Man tør ikke flagge og vet at man kan bli uglesett. Mennesker er ikke større. I en liten bygd blir man belønnet på den ene og den andre måten. Alle kjenner alle. Prinsipielt sett burde alle stemme på SP når de tilhører en liten bygd som min. Og selv om jeg stemmer langt ut til høyre så er jeg også enig i at vi må gjøre hva vi kan for å beholde bondegårdene inntakt. La bøndene få den økonomiske støtten de ber om. Vi er avhengig av dem. Frp er ikke helt enig i dette.

Når de nå har måttet «liksom-lekke» dokumenter, så er det med en hensikt. Og det er å signalisere at vi er ikke så pinglete i vår innvandringspolitikk som det hittil er blitt forstått. Så derfor avsløres nå agendaer - som Erna og de andre mini-partiene ikke liker. Men det er dønn nødvendig skal de kunne oppnå å holde seg over sperregrensen. Ja, om de ikke kaller en spade for en spade, så kan de like godt legge inn i årene. For godt! Dette valget er et være eller ikke være for Frp.

Men Siv, stakkar hun er nødt til å holde en lav profil. Så lav som det er mulig. Ellers kommer Erna og banker på døren hennes og ber henne roe seg ned. Truer med utestengelse. Veldig mye Tuppen og Lillemor. Ja, dette er ikke tull, det er denne trusselen Frps politikere nå erfarer. De har riktignok plukket ut noen kandidater som ikke går rundt den varme grøten. Som Per Sandberg, Ketil Olsen, Per Willy Amundsen som ble litt for løsmunnet og sendt norover, Anders Anundsen som vi kjenner fra kontroll-komiteen. Dette er folk som tør.

Per Arne Olsen har de fjernet. Han sa til meg i sommer at «innvandring står for Frp-velgere nederst på agendaen». Sånn sier man ikke ustraffet. Jeg skrev og okket meg om dette på bloggen og jeg vet at «noen» i det partiet leser det jeg skriver. Selv har jeg deltatt i det lokale styret i en annen liten bygd på Østlandet og vet hva som skjer innen for denne organisasjonsformen. Jeg har også deltatt på Frps Landsmøter der også Carl var tilstede. Det er ingen spøk. Og mange lokale representanter burde vært luket ut. Mange blir det av sine egne i lokal-lagene; fordi det er makta som styrer der også.

Selv kunne jeg aldri vært politiker. Det fordi jeg er ikke istand til å gå på akkord med meg selv og min egen overbevisning. For meg har dette kommet til uttrykk i bloggen der jeg herjer fritt. I mitt x-lokallag husker jeg en kvinne (og merk deg at mange av disse blir som nyttige idioter å regne) hun ble som en konsekvens av regler, valgt inn i kommunestyret. Hun gad aldri forberede seg.

Er du stor i kjeften kan du fort bli invitert innenfor. Men du må ikke la deg styre av egne synspunkter. Da er du ferdig. Derfor kunne jeg aldri stå ved siden av en AP-politiker på stand. Bare tanken på hva han står for gjør meg uvel. Eller kvalm.

Å være politisk korrekt som politiker er ingen god ide om du representerer et parti som er så uglesett som Frp. Gjerne om du satser på å være en koslig nabo med dem du kjenner i bygda di. Men da skal du heller ikke regne med å sanke stemmer.

Å stå på stand og representere Frp men ikke være klar på hva partiet står for er ikke noen god ide. Hvis du i tillegg forsøker å bortforklare det partiet står for - da er løpet definitivt kjørt. Idag måtte jeg høre på en manns karakteristikk av meg. Som høyre-ekstrem!

Selv har jeg tatt initiativet til å signalisere overfor partiet på stand hva de bør gjøre for at folk skal forstå at de mener alvor - når Siv sier at vi utsettes for «snik-islamisering». Men nei, istedet ble jeg når jeg kom inn på det faktum at alt henger sammen. Det faktum at muslimer går i burka og hijab og enda værre - uniformer, bidrar til å konstatere det som folk på høyresiden vet og stadig bidrar til å spre kunnskap om på sine private blogger, om at de samme globalt har en agenda og det er å spre sitt budskap om at de ønsker overta verden. Nei, sa Hestnes den middelaldrende mannen på Re, dette trodde verken han eller partiet Frp på.

Og da jeg som sagt ga uttrykk for beundring over at han kunne stå sammen med en AP-representant og vitse, fordi jeg selv er alfor ærlig, kom det regelrett til munnhuggeri da jeg ga et eksempel på hva jeg mener om muslimer i landet mitt - som har sugerøret godt ned i velferdskassa og provoserer ved å iføre seg muslimske uniformer som hijab og lignende. Og da jeg sa at denslags gjør meg kvalm, sa Hestnes på Re, at dette tok han avstand fra og at jeg var noe av det mest høyre-ekstreme han hadde snakket med. Tenke seg til å bli kvalm av en muslimsk kvinne i hijab! Det var det verste han hadde måttet høre på.

Og ikke trodde han at de var i stand til å innføre sharia heller. Og ikke trodde han ditten og ikke trodde han datten, eller på ymse andre eksempler på hvorfor landet må ta stilling; at jeg fant det mest fornuftig å avslutte og ønske ham lykke til med valget. Det er denslags som bidrar til at partiet Frp vil tape stort. Også denne høsten. De roter seg bort og er ikke engang enig om hva de vil. Siv burde gjøre det klart for oss at det ikke er i deres interesse å ta med Krf og Venstre på laget. Frp-velgere er lei av å bli latterliggjort av disse partiene.

Og hva gjelder Høyre så tror jeg ikke en Frp-velger er så dum at de tror at vi får til en endring sammen med Erna&co. Verken på det ene eller det andre området. Og i alle fall ikke på den agendaen der det står muslimsk innvandring med store bokstaver. Høyre tar det for gitt at de får statsministeren og alle vet at heller ikke Erna er begeistret for Frp. Og Erna er en narsissist. Så jeg tipper at Frp gjør det dårlig og at de velger å stå utenfor. Der kan de gjøre livet surt for de andre borgerlige. Og da vil de kunne bruke alle sine nåværende argumenter, for at vi endelig skal forstå at de mener alvor. For akkurat det vet vi ikke sikkert noe om idag. Partiet opptrer schizofrent ifht innvandringspolitikken og kvier seg for å legge alle kortene på bordet. Og satser på at det årnær sæ!

For hvem husker ikke Kalmyr, Frp, en ung jypling som foran kommunevalget for et par år siden gikk ut og sa at «han syntes det var helt iorden å bade i våre svømmebassenger med burka». Som sagt partiet har altfor mange u-nyttige idioter som vil fortsette å rote det til.

Som Frps søsterparti i Danmark, med Pia Kjærgaard som leder dengang sa om Siv Jensen; etter at hun trakk tilbake uttalelsen om snik-islamisering: «hun eier ikke ryggrad».

Godt valg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar