søndag 7. juli 2013

Regjeringens forslag faller i god jord

At denne regjeringen er desperate nå når de forstår at de mister jobbene sine; det forstår vi på måten de provoserer den norske befolkningen daglig med sine forslag. De håper at den blå regjeringen skal lesses ned i saker som de blir nødt til å endre på. Det ene surrealistiske forslag slår det andre ihjel. Den blå regjeringen vil dømmes på det første året. Og da trenger de ikke alt dette faenskapet de lesser over på Siv og Erna.

At Høyre nå mister mange velgere til Frp blir mer og mer klart. Høyre har ikke klart å formidle sin politikk annet enn som pinglete og svært lite matnyttig.

Frp derimot har vist muskler. Det er muskler vi ønsker se nå i tiden fremover mot valget. Ikke en politikk som ligner på nåværende regjerings kaotiske forslag. Det er dette Høyre ikke forstår. Eller de har så mange spøkelser selv i skapet at de ønsker ikke provosere høyresiden i Arbeiderpartiet. Eller Krf for den delen. Høyre med sine homser tør rett og slett ikke komme med flere krav. Erna er en garanti for dette. Erna som vender kappen etter vinden. Stemmen hennes bærer dessverre ikke. Hun burde melde seg inn i Krf og ville antagelig bli en god venninne av Dagrunn. Det er noe med Erna. Hun er usikker på seg selv. Hun er avhengig av homsene.

At denne regjeringen på den annen side kommer med forslag som provoserer det norske folk ved å gjøre dem eitrende forbanna, det har jeg ingenting i mot. Det er ingenting som hisser oss opp som et idiot-forslag. Og når det kommer fra den regjeringen som har holdt oss for narr i 8 år – og nå vil gi millioner til kommunene; der du og jeg forøvrig sitter med formuen og burde ha et ord med i laget, det gjør faktisk dagen min lysere.

For hva presterer de nå? Jo, å bevilge millioner til kommunene slik at de kan legge til rette for at de kriminelle rumenerne skal få det så hyggelig som mulig mens de er i Norge. Millionene som burde bidra til å nedbetale kommunenes allerede enorme gjeld, den skal nå brukes til overnattingsplasser, dusjer, matstasjoner, doer – you name it! For rumenere som sier at de driter i om de blir flyttet på. De vil komme tilbake.

Jeg ønsker alle disse idotiske forslagene velkommen og ser frem til neste. For hvert eneste idiot-forslag, dessto flere innser at de må gå til urnene til høsten. Og – aller helst stemme Frp. Noe jeg ser vi vil erfare i tiden som kommer via gallupene. Erna bør IKKE være høy på pære. Hun kan ikke sitte som statsminister hvis Frp går forbi Høyre. Frp kan ikke tillate seg å ta ferie nå. De må på banen og fremme sine stadig mer intelligente forslag. Tybring Gjedde er en god ener i så måte.

- I like it!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar