fredag 9. mars 2012

Norge råtner på rot!

Epidemien sprer seg som svarte-dauen fra sektor til sektor. Innse det først som sist.

Befolkningen lider av angst og depresjon. Selv små barn går på medisiner som skal roe dem ned. Eks vis ADHD-medisin som gis til barn uten at adekvat årsak finnes annet enn at barnet er «svært urolig». Barn mangler foreldre. De aller fleste er ikke tilstede. De jobber og sender barna i barnehage fra de er spedbarn. Mange barn vil etterhvert befinne seg i en svært dysfunksjonell «familie» der de har to mødre og to fedre. Erstatningssakene som følger om 20 år pga de gudløse sosialistenes galskap er det ingen idag som kan forutse; kun gjette seg til.

De folkevalgte driter i befolkningen. De tar seg til rette og deler ut penger til seg og sine egne, les: partiet. De er like korrupte viser det seg som i land vi ikke ønsker sammenlignes med. Diktatur kalles dette når befolkningens ønsker blir nedstemt. Dette har pågått så lenge i vårt land at en enkelt mann har sittet i 9 år og planlagt og ta rotta på det partiet som har gjort seg mest bemerket de siste 40 årene. Og en enkelt ung mann gjennomførte Norges største coup i moderne tid.

Ingen var forberedt. Aller minst ordenmakten. Og det tiltross for at signalene sto i kø. Ikke minst fordi man i minst 10 år har hatt en pervers tilstrømning av kriminelle og religiøst motiverte muslimske gærninger som har som et motiv kun; innføre sharia. Under tiden tar de til seg av våre velferdsgoder som er oppspart av Ola og Kari i det samme tidsperspektivet; minst 40 år. Folketrygden er av 1967.

Nå innser vi at helsesektoren er like dysfunksjonell som ordensmakten. Den siste som ikke gidder rope høyt lenger. De har gitt opp. De får ikke penger. Og det tiltross for at kriminaliteten er skyhøy pga den samme perverse tilstrømningen til Norge. Vilje-bestemt av de samme røde sosialistene som bare eeeelsker multi-kultur. De spurte aldri oss og gjør det fremdeles ikke. Tiltross for at en enslig svale sprengte hele Regjeringskvartalet i løpet av få sekunder. Det er visstnok bevilget et helikopter til.

Ordensmakten går langsomt og henlegger ordinære kriminelle saker på samlebånd og sender ut brev samme dag som saken ligger på bordet til etterforsking; med ordlyden: henlagt etter bevisets stiling. Dette er deres signal om at de ikke bryr seg lenger.

Helsesektoren får heller ikke penger. Og etter som de har forstått at å legge ned arbeidet i streik; det funker dårlig. Så de rotter seg sammen i mørke lokaler og planlegger hvordan de skal få endene til og møtes. De trikser med ventelister. De henvender seg til kriminelle agenter for å få billig arbeidskraft fra dysfunksjonelle stater. De har ikke råd til å ansette høyt oppegående etnisk norske sykepleiere. Ingen vil jobbe på sykehjem, der jobber muslimske frekke hijabkledde berter. Ref til et innlegg på document.no som kunne bekrefte at hun «Kari» var den eneste norske på sykehjemmet. Hennes kolleger snakket arabisk seg imellom. De kan ikke norsk!

I Norge må man idag være ikke bare litt ressurssterk. Men svært mye ressurssterk for å kunne få sine rettigheter. Pasientrettigheter er en illusjon. Det er bare de svært ressurssterke som får sin rett. Og da må de ty til trusler. Sykehusene får av Strøm-Eriksen beskjed om å spare. Selv drar personalet til utlandet og betaler behandlingen av egen lomme. Noe også Ola og Kari også velger. Innbetalingen til felleskassa, den er det utlendinger som nyter godt av.

Vi bor etter sigende i verdens rikeste land. Men vi har en dysfunksjonell rød og kommunistisk regjering. Som enten ikke har vett nok til å forstå. Eller ganske enkelt fører folk bak lyset. Og kommer unna med det. Riksrett som er nedfelt i Grunnloven er ikke blitt brukt for å få bukt med faenskapet på gudene vet hvor lang tid. Opposisjonen har en mulighet til å få sannheten på bordet og det er via «kontroll-komiteen». Men da er skadene allerede skjedd.

Norge råtner på rot. Oljeformuen vår blir ikke brukt på Ola og Kari Nordmann! Og døgeniktene investerer Folketrygdfondet i andre råtne stater - og taper milliarder hver dag på grunn av manglende styring.

Neste sektor er SKOLEN. Den sektoren kan vi ta for oss ved neste korsvei!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar