torsdag 8. mars 2012

Nei, Hanne Herland, nå går det visst i ball for deg!

Etter å ha lyttet til Hanne N Herland noe tid, opplever jeg henne som navleskuende. En besser-wisser som tror hun vet. Leser hun det som blir skrevet hos document.no, den bloggen med større sannhets-innhold enn mange andre blogger? Eller sitter hun i sin egen hule med skylapper?

Hanne, du legger riktignok noen fakta på bordet. Om kriminalstatistikken som viser at 3 av 4 innsatte i norske fengsler er utlendinger, f eks. Men når du argumenterer rundt disse fakta får du store problemr med å holde tunga rett i munnen. Da får vi en følelse av at du tross alt er en out-sider som tror du har funnet svaret på gåten.

Du tar hardt i og gjør narr av norske lover som unnlater å straffe de innsatte utlendingene hardt nok. Men du glemmer å ta i betraktning at vi oversvømmes av de samme utlendingene fordi vi har åpne grenser. Derfor oversvømmes vi av utlendinger in the first place. Og det å få endret en lov hva enten det er en straffelov eller ei; det tar tid. Du burde heller propagandere for å få kasta den røde regjeringen! Multikultur-elskerne. Skriv en bok om det; hvis du har den nødvendige bakgrunnen for det.

Så kaster du deg ut i det og refser norske arbeidsgivere fordi de ikke ønsker ansette Ali og Fatima. Men å analysere årsaken til akkurat det det velger du å hoppe bukk over. Vel, fru Herland da skal jeg hviske deg noen ord i øret. Du forstår det har ikke så mye med hudfargen å gjøre som med det faktum at Ali og Fatima; de representerer det komplette kaos. KAOS.

Å ansette en Ali og en Fatima betyr at reglene i arbeidslivet blir satt på stor prøve. Norske arbeidsgivere synes ikke det skulle være nødvendig all den tid vi har arbeidskraft som ligner oss. For hvorfor skal vi bruke penger og energi på å legge til rette for bønnerom, krav om å få skjule ansikt, lange helger for å feire ramadan, krav om at kokken skal servere halal-slaktet mat, ta hensyn til de samme minoritetene når jula nærmer seg og personalet skal på byen for å drikke og spise julen inn. Og alt dette fordi de samme minoritetene krever å få dyrke sin religion islam. Samtidig som vi vet at de dyrker en bok som oppfordrer dem til å hate oss kristne. KAOS, fru Herland!

Du hevder at det er bare å sette foten ned eller fortelle «dem» hvor skapet skal stå. Men hvordan skal vi gjøre dette, uten å gå tvilsomme tider i møte. Våre nabolag oversvømmes av folk som forlanger forlanger forlanger! Som bidrar til at vi lurer på om vi fremdeles bor i Norge. Eller om det er et mareritt vi opplever. Fordi den ferien vi tok til et muslimsk land var en reise vi aldri kom bort fra. En reise vi ikke lenger tar. Når de samme minoritetene provoserer med ytringsfrihetslovene våre og fremmer trusler i «religionens» navn. KAOS, fru Herland!

Frankrike står nå for døren og skal velge ny leder, og der har de kommet til sans og samling. De forbyr både det ene og det andre kravet fra de omtalte minoritetene. Et argument for å sanke stemmer fra Marine le Pen, et fransk høyre-parti er nå for Sarkozy og forby halal-slaktet mat.

«Akkurat som med slørdebatten gjenspeiler uroen over slaktemetoder en utbredt irritasjon mot det økende antall muslimer som trosser Frankrikes tradisjonelle flertall ved å insistere på sine egne sedvaner og klesmåter.»

«Og innenriksminister Claude Guenant, en av Sarkozys nære støttespillere, fremholdt at ikke-franske, muslimske innbyggere kan komme til å innføre bruk av halalkjøtt i skolenes kantiner».

Ergo ikke bare utenfor arbeidslivet men overalt der muslimer får innpass og rettigheter står kravene i kø. Disse menneskene er IKKE her for å bli integrert, noe du tydeligvis tror, fru Herland. De er her for å innføre sharia. Basta!

Nei, Hanne N Herland nå er jeg begynt å gå lei av bablet ditt! Du snakker til oss som om du har vett til det. Det begynner å bli tragi-komisk. Jeg har lyttet til deg, det er så. Men nå tror jeg det går trill rundt for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar