fredag 19. april 2013

Overgrepene starter i barnehagen: «Nå er tissen til pappa stor og stiv»

Pornografi? Nei, bare et forsøk

Idag vet vi at mange barn har seksuell omgang med hverandre og med eldre menn. Jenter ned i tolv-års alder har hatt sex. Vi vet at mye av dette skjer fordi helsesøster bak vår (foreldre) rygg gir barna våre p-piller hvis jenta ber om det. Siden seksualundervisning i skolen innbyr til å ha sex og siden p-pillen introduseres som et gode for at det ikke skal få konsekvenser, oppfatter barna våre at det ikke er galt å ha sex. Men samvittigheten deres vet at det er feil, derfor går de til en de kan stole på: helsesøster på skolen, og det sogar i skoletiden; når foreldre skal føle seg trygge på at barnas oppvekst blir forsvarlig og ansvarsfullt ivaretatt.

Vi vet at sosialistene har makta og at disse er gudløse. Det er sosialistene som har bidratt til at aborttallene aldri gikk ned. Det er en grunn til at vi ikke føder mer enn 1,2 barn i den vestlige verden. Vi aborterer bort fostre en masse. For siden vi har sex så det står etter, blir dette nødvendigvis konsekvensen. For selv om barn blir tilbudt p-pillen så er dette selvsagt for tidlig for disse å ta ansvar. Selv voksne har glemt å ta pillen med den følge at det blir barn av det.

Vi overlater altså seksualproblematikken til barna.

For et par år siden ble det debattert at våre barn i barnehagealder; altså under 6 år skulle bli fortalt om prinsen og prinsen som ble forelsket i hverandre, via tilforlatelige og koslige eventyr. I Sverige går man idag inn for å lære barn at det ikke finnes kjønn. Ergo det er ingen forskjell på gutter og jenter. Alt i sosialistenes ånd. De har makta fra krybben til graven, bokstavelig talt.

I en barnehage i Sortland, som vel ligger i Nord-Norge (er de forresten ikke veldig grove i språket sitt der oppe?) har foreldrene gitt tillatelse til å lære barn helt ned i 3 års alder at når «pappa er glad så blir tissen hans stiv og stor». Det samme med mamma når hun er glad. Da blir hun våt der nede som kalles skjeden. Barna vrir på seg under seansen som ble dokumentert av Nrk. De fniser som barn gjør naturlig når de blir obs på sitt kjønn. Det er ikke uten grunn at barna selv bestemmer at de ikke lenger vil gå nakne på stranda. Deres foreldre gjør jo heller ikke det. Barn tar etter de voksne. Ikke bare menneskebarn men også dyre-barn. Dette er «naturens» gang.

Barn ned i tolv-års alder har allerede hatt sex. Du må være ganske pervers som forelder når du tillater at barnet ditt under den alder der du kan straffes for å ha hatt sex med noen ulovlig, nå synes det er greit å undervise barna dine; og applauderer dette. For ikke bare vil barnet ditt forstå dette de lærer i barnehagen som noe naturlig; det er jo de voksne som sier det. De vil også bli nysgjerrige i en enda tidligere fase av livet. De vet og føler instinktivt at de ikke skal vise seg for hverandre. Nå vil de finne utveier for å undersøke nærmere det de lærer i barnehagen.

Om noen år vil statistikken vise at barn har sex ned i barnehagealder.

Det vi heller ikke skal glemme det er det at menn som ikke kan se et kvinnekjønn eller manne-kjønn for den delen uten å begjære dem, de vil med barnehagens velsignelse ta opp tråden som de vet barnehagen har nøstet med de små. Samtalen vil dreie seg om «hva har du lært i barnehagen idag?». Det skulle da bare mangle. Barnet tror da at dette er naturlig. Den perverse far som allerede er under lupen for overgrep vil da si til barnet sitt at nå vil du vel gjerne få det bekreftet det du har lært. Ser du for deg dette scenariet eller gjør du det ikke.

Du som ikke gjør deg denne tanken kan da i så fall identifisere deg med en overgriper verken mer eller mindre. Denne galskapen som de gudløse sosialistene nå har fått taket på, vil aldri stoppe med dette.

Du blir selv en overgriper om du tillater dette ondskapsfulle faenskapet. Regien mistet du den dagen du overlot ansvaret til barnehagen. Og hver eneste dag leverer barnet ditt der.

Bare å skrive dette essayet har kostet meg. Jeg er fysisk syk. La du forresten merke til at det var kvinner i Dagsnytt18 som debatterte saken. En mann hadde aldri turt å sette dette på agendaen. Det er f.... meg nesten ikke til å tro! Men en sosialist er en sosialist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar