fredag 19. april 2013

Jens Stoltenberg: «Vent å se»!

Nå kan jeg ikke lenger støtte verken det ene eller det andre partiet. Som kristen kan jeg heller ikke stemme og i alle fall ikke i år når vi vet hvem som vil gå av med seiern. Erna blir statsminister sies det, andre ministerposter vil havne i hender på homofile. Dette kan jeg ikke akseptere. Bibelen sier at du må ta et valg. Du kan ikke tjene to herrer, både Gud og Satan.

Siv Jensen er som vanlig god og har svar på rede hånd. Frp burde få lede en regjering alene uten innblanding. Det hadde landet tjent på. Og det er ufint og uhøflig å be Frp fortelle Arbeiderpartiet hvor mye Frp vil bruke av oljepengene. Det er ingen tvil om at det vil bli brukt penger i en ny regjering. Men den gjerrige hedmarkingen skal dempe seg og heller ikke gå Jens sitt ærend for å få Siv til å uttale seg om noe som dessuten ikke er mulig å uttale seg om idag. Dette stadige peset tyder på umodne politikere. For det første fører de landet vårt dypt ned i grøfta; hver eneste dag. For det andre vet de allerede at oljepenger vil bli brukt. For i motsetning til Arbeiderpartiet vil Frp være ansvarlig. Det er u-ansvarlig å overlate landet i forfall til neste generasjoner.

I motsetning til Jens som går bak ryggen på folket. Og Jens skal bare holde munn; han svarer alltid på autopilot og ingen vet hva de driver på med i regjeringen bak lukkede dører. Da Jens ble spurt av en journalist da det gikk mot en rød regjering om hva folket kunne vente seg av ham svarte Jens: «Vent å se»! Med et tåpelig flir.

Jeg råder derfor Siv Jensen til å svare det samme, gjerne vedlagt et smil, hennes er langt mer forførende: «Vent å se»!

Årsaken til at dagens forrædere er opptatt av ikke å bruke av oljepengene i Norge, blir klarere etterhvert som de enkelte rapportene kommer på bordet. Det er en stund siden Carl Ivar forlangte å se et innvandrer-regnskap. Men det kom. Først fikk vi Brochmann-rapporten. For noen dager siden fikk vi rett i fleisen vite at asyl/flyktninge-innvandringen har kostet norske skattebetalere 71 m-i-l-l-i-a-r-d-e-r kroner. Ikke de siste 30 årene – nei, de siste 7 – syv! Og da er ikke alle de trygdene og velferdsgodene de har krav på inkludert i regnskapet.

Ja, da kan vi nesten forstå desperasjonen til disse sosialistene. For ikke bare har de signert avtaler bak ryggen på folket hva gjelder sitt ansvar om disse som de har gitt opphold i Norge, de har også signert avtaler om å dele ut av den samme oljebeholdningen til andre land. Den samme olje-kassa de nå er så desperate å få oversikt over. Vi husker kanskje SV's forslag her forleden om å inkludere fattige land direkte til vår Folketrygd. Eller klima-tøvet! Eller har du allerede feid det også under teppet?

Nå kan vi vel snart forhåpentlig se fortgang i både den ene og den andre saken. Med eller uten politikernes hjelp. For alle disse som lever av norske skattebetalere de vil vel snart bli sendt hjem. Hvem vet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar