fredag 19. april 2013

Terror; muslimer står bak

I Sverige har Omar fra «islamistan» fått sparken. Som om de ikke visste det; hans tidligere partikolleger, hva han sto for. Muslim er en muslim og per definisjon anti-krist. Altså mot kristne. Hans tilhengere protesterer og Omar selv gikk straks ut og sa at dette ga muslimer feil signaler. Vi andre vil si: signalene er perfekte. Vi ønsker ikke muslimer inn i regjeringen, men «vi» godtar gradvis at de er der. Foreløpig. De representerer en liten prosent av befolkningen hva enten det er snakk om Norge eller Sverige. Men de får gradvis innpass. Når det blir oppdaget at de er noen kjeltringer så er det folk på høyresiden som har avslørt dem og da legges det press på partiet. Partiet er avhengig av hypotetiske velgere. Alle partier er villige til å ha sine muslimske alibier. Disse alibiene blir stående «utenfor» så langt det er mulig. Men nå før valget vet vi at alle partiene vil fri til den muslimske befolkningen. Selv Frp gjør det. Husker du Kristin H som ikledde seg hijab og dro rundt i Pakiss rett før valget?

Omar kan ikke fortsette i det svenske partiet fordi han er imot homser. Å bruke dette kortet blir stadig mer viktig for våre politikere. Det tiltross for at homsene utgjør en promille av befolkningen. I Norge stemmer disse selvsagt Høyre. Høyre=homsepartiet. I Sverige ser vi ikke bare at muslimer protesterer mot avgjørelsen om Omar, men også etniske svensker. Man må anta at de er manipulerte. Når en kristen svensk eller norsk konverterer så er de manipulert. Ingen med vett i behold konverterer til en satanistisk religion.

Det som skjer er at Satan frir til disse konvertittene ved å legge seg opp til sannheten. For hvilket argument er det partiet trekker frem for å si opp Omar? Jo, at han er imot homofile. Og som kristen er vi enige i det standpunktet. Vi ønsker ikke et land forpestet av «styggedom», med ref til Bibelens ord om denslags. Så igjen ser vi at Satan frir til de kunnskapsløse og naive. Det er jo selvsagt forkastelig å avsette en person bare fordi han er imot homofile, ikke sant? It makes sence for disse som ikke tenker lenger enn nesa rekker. Satan er slu.

Idag hører vi om bomber som gikk av i Boston under et maraton. Maraton arrangeres rundt hele verden. Snart i London, snart i Stockholm. Ve svensker som vil delta der. Nå har muslimene i Sverige selvsagt fått blod på tann. En smak de er kjent med. En smak de kjenner fra moske-møtene allerede som barn.

Om mange møter opp i Stockholm maraton ville jeg bli overrasket. For politiet og det høyt opp i hierarkiet er det visst svært få svensker som stoler på; også det iflg dagens nyheter.

Obama kvier seg for å karakterisere Boston-bombingen, som antagelig har tatt langt flere enn 3 liv når regnskapet skal gjøres opp; han kvier seg (alltid) for å kalle det en terror-handling. Han er nødt til å være politisk korrekt! Han er jo selv muslim. Men selv et laverestående individ vet at muslimer hater alt som kan gjøre menneskene til sunne individer. - De hater idrett!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar