fredag 5. juli 2013

Dagens morsomste

Stemme Høyre til høsten?

«Nei, nei gutt; dette må bli slutt. Ikke storme inn i Norge ...»

Politiet har visst nok å gjøre. Med fokus på utlendinger. De får ikke has på den kriminelle bermen som herjer landet vårt. Politiet vil ha dem straffet, men God forbid; vi har jo menneskerettighetslover, gad vite. Vedtatt av en domstol i utlandet.

Så når politiet griper en idiot, så starter en meningsløs runde med domstolen for å få satt vedkommende i varetekt. Første problem dukker da opp: det finnes ingen varetektsplasser ledig. De er alle opptatt av den – surprise surprise; den samme bermen som de ikke får has på. Hva skjer?

Den kriminelle rumeneren, littaueren, polakken ....blir satt fri. Politiet forbanner seg på at det skal bli lenge til neste gang de gidder bry seg. - Ikke det?

Domstolen krever den kriminelle fengslet. Ja, selvsagt skal han/hun først få si sin mening om denslags frihetsberøvelse, ikke sant? Hva med menneskerettighets-domstolen i Strassbourg? Ugh ugh!

Så blir spørsmålet hvor skal de fengsles. Det eneste fengselet som idag har ledige plasser, er det flisbelagte og messing-glasserte fengselet nede i Halden. Der finnes ledige plasser. Så man kan tenke at selv om den kriminelle ikke «hører» til der, så havner han der. Har ikke vært der, men antar at det er idyllisk. Det er jo som regel det. Landlig og liksom langt fra folk. Berg fengsel utenfor Tønsberg ligger landlig til. Nær E18. Folk som blir satt til å spikre paller etter en våt tur på byen, havner som regel der de kan sitte å nye friheten, eh...u-friheten i sola mellom måltidene.

Men rett så ofte finnes ikke engang fengselsplasser. En-manns-rom er en betingelse. Og da må de kriminelle slippes ut før tiden slik at andre får smake litt på «hevnen», de også. Rett skal være rett, ikke sant? Skuffet blir de samme skyflet ut av landet. Kanskje uten en politi-mann på slep. Og antagelig med en god slump med tusenlapper i lomma; med beskjed om å «ikke komme tilbake til Norge».

Ute av øye ute av sinn. Neste uke allerede dukker typen opp i en annen sammenheng og vips kan man konstatere at det ikke funka. Hva gjør man så? Jo, politiet spør Lønseth i UDI: hva gjør vi nå? Lønseth sier; dette må det bli slutt på. Vi får gi dem 100 dager flere i fengsel. På brød og vann. Og uten tilgang til halal-mat. Og for at disse virkelig skal forstå at vi nordmenn mener alvor, vil vi nå innføre water-boarding. Nå skal de knekkes. En gang for alle! - Ikke?

Partiet Høyre som vi alle visstnok både bør og skal stemme på til høsten, ja, gjerne allerede nå har vi muligheten til dette, dette partiet ønsker alle velkommen. Grensene skal være vid åpne og ingen skal sjekkes. Og asylanter skal slippes fri til å gjøre hva de vil. Gi dem jobb frem til søknaden er behandlet. Vi er ikke inhumane i Norge. Høyre ønsker ikke følge Frp's prinsipper om å låse dem inne til uttransportering. Det er å gå for langt. Kun de kriminelle. De som kommer tilbake gang på gang.

Dette er hva du får - om du stemmer på partiet Høyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar