mandag 27. mai 2013

Landsmøte Frp: Siv Jensen bør bli landets neste statsminister

Og den norske modellen er egentlig ikke noe annet enn kommunisme satt i system?

En oppildnende tale retorisk sett. Snev av å være religiøs i sin form. Siv er god når det gjelder men skulle ønske hun var like klar når hun sitter på tv og dagsnytt18. Denne talen som ble sendt på Nrk burde sendes på et tidspunkt der folk har slått seg ned i sofaen; ikke når de fleste er på jobb. Men det vil ikke skje fra Ark, som denne kanalen også er blitt kalt. Arbeidernes rikskringkasting.

Trygghet og invandringspolitikk sto øverst på agendaen. Stikk i strid med Per Arne Olsens heftige påstand til meg da jeg spurte ham om dette i Tønsberg for få uker siden. For hva forsøkte han å insistere på? Jo, at gallupp viser at Frp-velgere har innvandringspoltikk nederst på agendaen. Sånt gjør han ikke ustraffet. Er det kanskje en grunn til at Frp mister oppslutning?

Hvilken bløff-maker!

Da hjelper det ikke så lite at Siv gjorde en så fin figur med sin tale på Frp's Landsmøte. Og noe partiet må ta på alvor. En mann som Per Arne Olsen må ikke få denne muligheten igjen. Partiet kan ikke ha en mann som fører deres velgere bak lyset. Disse vil holde seg hjemme valgdagen. For innvandringspolitikken står svært høyt blant partiets velgere.

Den norske modellen er et svik mot det norske folk. Og som Siv sa det; den er i strid med sunn fornuft. Selvsagt er den det. Kommunisme burde vært avskaffet for lengst. Men nei, det er den ikke.
Kommunismens viktigste signal er avskaffelsen av kristendommen. For når alle er gudløse blir alt vi foretar oss i hverdagen være stikk i strid med sunn fornuft. For da finnes ingen moral, ingen etikk, ingen bud. Sivs mange eksempler som gjerne kunne vært flere men det er vel en grense for lang denne viktige talen kan være. Men sett under ett er det enkelt å sammenfatte: vi ønsker ikke kommunisme i dette landet. Fordi denne ideolgoen er i strid med sunn fornuft.

Den tankevekkende påstanden om at hvis vi fortsetter denne ansvarsløse innvandringspolitikken de neste 5 årene så vil vi ha brukt opp oljefondet. Den ble litt vel sterk! Den har vi krav på en forklaring på.

Kjenner jeg Jens rett og kjenner jeg kommentatorene rett, så vil Siv's mange spark til Jens bli brukt og latterliggjort. Jens vil så fort han får en sjans latterliggjøre Sivs sammenligning med hans modell og sunn fornuft - og bruke poengene for alt det er verdt. Etterfulgt av hans erke-dumme grimase - som noen vil kalle et sjarmerende smil. Stram beltet om livet! for nå går vi tøffe tider i møte.

Det er en stor glede å se at Carl er tatt inn i varmen. Jeg får mer og mer sympati med den mannen. Han er en redelig mann, som har stått ved sitt ord om at han den gang ikke lenger skulle blande seg inn. Men Frps velgere har savnet denne mannen, som var det ikke for ham hadde Norge vært i samme situasjon som Sverige. For Sverige finnes det ingen retrett. For Norge har vi Frp og Carl Ivar. Han skal hedres for å snakke folkets språk. For Frp's ryggrad ligger i velgernes oppslutning om innvandrings-politikken, og da dreier deg seg hovedsaklig om muslimer.

Lattervekkende at Erna kommer med et forslag om å bruke 30 millioner på..... ja hva var det igjen? Jeg bare registrerte at hun nok kan se seg i speilet nå og innse at hun nok har tapt mange Høyre-velgere til Frp etter denne helgen. For forslagene til Frp har jo slått hverandre ihjel så og si. Privatisere Nrk; ja den er god, veldig god. Men fra Høyre? Hva har de egentlig lovet oss? Siv Jensen bør bli statsminister i ny blå regjering!

Og at Carl og Siv omfavner hverandre tyder på god styring. Det er nesten så jeg vurderer å gå til valg-urna allikevel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar