mandag 27. mai 2013

Nasjonal katastrofe

Gud Jahve har alltid snakket til oss gjennom katastrofer.

Men hvor er statsministeren?

Landet ligger under vann og det vil ta år å rette opp skadene. Fra USA har vi sett lignende katastrofer. Og da har presidenten vært raskt ute og lovet penger; store summer.

I Norge derimot har vi fremdeles ikke sett noe til Jens. For han vet vel ikke hvor han skal ta pengene fra? Dette vil koste og iflg Jens, som stadig kommer med nye forslag til hvordan han skal skatte oss, han har visst lovet bort oljefondet til utlandet. For selv Siv Jensen er forsiktig med å sette brudd på handlingsreglen på agendaen. Det er ikke verdt å love for mye!

At flommen gjør så store skader hvert år er ikke noe nytt, men det virker som om dette har eskalert de siste årene. Og da kan vi vel regne med at debatten rundt menneskeskapt klimaendringer igjen blir satt på dagsorden. Vi andre vi støtter oss på det faktum at hundrevis av forskere over hele verden har signert på det motsatte. Endringen i klimaet varierer hvert hundre-år men det er ikke pga menneskers uforstand. Gud har kontroll, han som skapte universet; han som skilte vannet så vi fikk både hav og himmel. Han som skapte månen og sola og alt som regulerer vårt liv på jorden. Så kanskje sitter han og rister på hodet av disse ugudelige politikerne som finner på så mye rart.

For det kan vel ikke være fordi vi, som er så gudfryktige har provosert Gud? Han likte ikke det han så i Sodoma og heller ikke i Gomorra. Og da Noah var ferdig med å bygge den store båten på land, så lot Gud det regne i flere måneder. Alle druknet. Untatt Noah, han fryktet Gud. Det gjorde han rett i. Livet hans ble spart.

I Norge er vi utsatt for flom pga snø som smelter og regn. Men det har landet vært i hundrevis av år. Så hvorfor så voldsomt nå om dagen? Forsikringsselskapene sier nå at dette vil de ikke være med på. Å utbetale forsikringspenger, altså. Og de som ble råket ifjor har visst fremdeles penger til gode fra forsikringsselskapene. Så selskapene sier at nå må folk slutte å bygge der det er mest fremkommelig. Langs innsjøer. Eller oppe i fjellsiden. Heller da «der nokon skulle tro at ingen kan bu».

Åsså vi som er så gudfryktige, da gitt! Gudløse politikere som «fritar» barna våre fra kristendomsundervisning i skolen. Gudløse politikere som går i bresjen for å endre den mest hellige loven Gud instiftet; mellom mann og kvinne. Som går i tog og sympatiserer med de mest syndige av oss. De som bedriver avskyelige handlinger. Nei. Dette blir vanskelig å forstå. Vi som inkluderer alle. Uansett om de er hedninger eller ei. Vi som har gått foran i bresjen for å avkristne landet vårt. Nei, vi bor jo i et land der noen itte kan forstå at vi kan bo! Gud Jahve er sint! Og han har alltid i menneskenes historie brukt katastrofer som denne i Norge nå om dagen, for å sette agenda. Tidligere hadde han nærkontakt med menneskene og lot Lot forstå dengang hvorfor han utslettet Sodoma og Gomorra. Noah også.

I de siste tider anser han oss for å være opplyste nok til å legge sammen «2+2».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar