mandag 24. juni 2013

Østfoldinger avhengig av fattigkassa

Ja, det inntrykket kan man få ved å lytte til venstre-radikale nyhetsmedier.

For hør bare. Færre og færre er avhengig av sosialhjelps-stønad. Denne nyheten er selvsagt en sannhet med modifikasjoner og fremstår umiddelbart positiv, i henhold til det vi bør og skal tolke dette. For i neste omgang vil vi få høre om fattigdommen i Norge. Av de samme nyhetsmediene.

Klokken 09:00 sendte Nrk1 nyheten - og var i tillegg så redelige at de fortalte at dette ikke gjelder innvandrere. Tvert imot. Disse er bare oftere og oftere avhengig av sosialhjelp og trygder. Og verst er dette fenomenet i Østfold. Ergo fikk vi vite at at «østfoldingene» faktisk ikke er østfoldinger. Østfoldinger relatert til denne informasjonen er nemlig - innvandrere.

Klokken 10:00 sendte Nrk2 samme nyhet. Men lot være å informere om at «østfoldinger som var stadig mer avhengig av sosialhjelp» er innvandrere. Hvorfor? Jeg spør meg selv, hva er årsaken til at denne nyheten blir fortalt oss fullt og helt klokka 09:00 men ikke klokka 10:00!

Jeg tillater meg å spekulere i årsaken siden det var Nrk som meldte dette begge gangene.

Jo, for det første har journalister og redaktører i mange år allerede blitt instruert om at når «innvandrere» omtales så skal de ikke marginaliseres. Altså med andre ord sannheten om hva disse koster landet vårt skal dysses ned. Det samme med kriminalitet. Eks vis vet vi at det er ikke bare i Stockholm og de større byene i Sverige denne bermen brenner biler, skoler og annet de kommer over, men også i Norge. Rett utenfor hovedstaden Oslo har de slått seg ned. Og der brennes det over en lav sko. Men blir dette fortalt oss da? Nei, for husk nyhetsmediene har fått munn-kurv.

For det andre tenker jeg at mediene allikevel ikke tør være bekjent av denne unlatenheten. Nyhetsmediene er jo selv svært marginalisert om dagen. Såpass at folk ikke lenger kjøper avisene deres. Og ikke bare her i Norge. Svensker også; kun 20% av disse gidder åpne en avis eller følge med på nyheter på tv. Så tillat meg å spekulere: hvis altså nyheten fortelles tidlig på morgen eller sent på kvelden så er det trolig ikke alle som får den hele og fulle sanhet med seg. Ergo, har Nrk gjort sin plikt og kan ikke klandres. Bare så det er sagt - det er neppe en nyhetskanal som er så venstre-radikal som Nrk. Og glem ikke at dette er arbeidernes kanal. Den er styrt av Arbeiderpartiet.

Istedet for nyhetsmedier som aviser, nett-aviser og nyhetskanaler via TV-skjermen utarbeides det heller rapporter. De koster flesk, men siden sannheten ikke kan skjules i det lengste, så får vi Brochmann-rapporten og andre rapporter utarbeidet av dem som mener at ytringsfriheten er et gode. Men når disse rapportene kler klærne av våre venstre-ekstreme politikere, så blir de stående nakne og måpe. Jens for eksempel han gjør seg enten dum når han blir konfrontert med at snart kun 20% av befolkningen liker ham, eller han er faktisk dum. Ett av to.

Hadde jeg vært østfolding hadde jeg blitt j... provosert over å bli omtalt som et folk som ikke er arbeidsdyktige, late eller uten utdanning. Å unnlate å fortelle sannheten er bare så ufint og uhøflig overfor østfoldinger at det finnes knapt ord. At de gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å holde tilbake sannheten, det forstår de visst ikke? Folk vil ikke ha avisene deres. Og du skal ikke se bort fra at Nrk vil forsvinne som monopol. Lisensbetalende vil sørge for dette med en ny regjering. Eller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar