mandag 24. juni 2013

Edward Snowdon: Bør straffes for forræderi

Denne mannen er en forræder i mitt vokobular. Da han ble ansatt i CIA og NSA visste han hva han gikk til. Han har også avlagt taushetserklæring. Hvis han ikke har forstått hva dette innebar må han under psykiatrisk scrutiny. Han er tydeligvis frustrert. Og er i behov av en undersøkelse. Man kan ikke la den slags mennesker få gå løs. Han visste hva han gjorde når han tok jobben. Selv jeg vet hva NSA står for. En roman er skrevet om dette; fiktiv riktignok men spennende og en god innføring i hva som foregår bak disse veggene. Nå er de avslørt for å ha snoket i mange telefoner og mailer.

Vi har i Norge et PST som også snoker og har sagt rett ut ved flere anledninger at den gruppen det er god grunn til å holde under oppsikt er muslimer. De kaller det ekstrem islamisme. Men alle burde nå vite at dette er muslimer per definisjon.

Så har vi en forstyrret politiker i Trine Skei Grande som gjentatte ganger har hevdet at dette vet hun bedre om. Den slags politikere kan vi ikke være bekjent av. Skei Grande fremstår som en sabotør og en forræder. Det hun bidrar til ved å mistenke PST for å bedrive urent spill, er forræderi mot det norske folk. Hun tilhører den dysfunksjonelle venstre-radikale delen av vårt samfunn som stadig beveger seg ut over grensen for hva som kan være tilltatt. Forstår ikke at hun ikke blir overvåket. Kanskje blir hun det? Det er en grunn til å mistenke henne for å lefle med den siden av samfunnet vi frykter mest av alt. I motsatt fall bør hun holde kjeft.

Vi har vel alle mer eller mindre undret oss over at vi etter 11. september 2001 har vært forskånet for de store katastrofene der muslimer er innvolvert. Til tross for det fikk Madrid og London erfare at overvåkingen ikke har vært tett nok. Vi har dyktige mennesker som er opplært til å holde øyne og ører åpne. Vi har altså i Norge PST. I USA NSA og CIA. Og om de holder øye med oss så må det være underforstått at de alle har vårt eget beste i tankene. Mange tusen terror-åtak er forhindret på grunn av nitidig overvåking av en spesiell gruppe ondsinnede mennesker i vårt samfunn. Det finnes såkalte celler i Norge, og da dreier det seg ikke om Breiviks likesinnede, men om muslimer.

Vi er avhengig av at dette arbeidet ikke svekkes. Hva hvis en ansatt i PST gikk ut og fortalte oss hvordan de jobber? Det ville være like uheldig og ødeleggende som det Snowdon har gjort, men endog i mindre skala. Uansett hadde overvåkingen i Norge blitt satt mange steg tilbake.

Tidligere PST-sjef Janne Kristiansen måtte forlate sin stilling på grunn av en uheldig uttalelse. Vi forsto at hun hadde retten på sin side, men det var ikke meningen at den informasjonen skulle lekke ut.

I USA bor det mange potensielle arabiske terrorister. I europa likeså. Skulle vi altså ta på oss de rosa brillene og tro at vi ikke hver eneste dag er utsatt for deres ondskap? Jeg tror mange fikk en vekker ved at Snowdon gikk ut med denne opplysningen. Vi innså at verden ikke lenger er normal. Og alle bør vel innse at det er ikke deg og meg som blir overvåket.

Dog har jeg stusset over at internett, via noen som sjekker sikkerheten ved å gå inn på min blogg, har kunnet konstatere at det ikke er forbundet med risko. Min blogg er altså blitt sjekket som et ledd i den sikkerheten vi alle er avhengig av i dette kaotiske samfunnet. Vi blir hacket og vi påføres virus av mennesker som vil oss vondt. Vi er avhengig av at vi blir overvåket. Har du ren samvittighet har du heller ikke noe å frykte.

Snowdon bør ikke få opphold i Island. Han bør straffes for sitt brudd på taushetsbelagt informasjon.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar