lørdag 13. april 2013

Frp bør lede en regjering alene

Ikke fikk dem ut fingern i 2009. Og ærlig talt, tror du Høyre vil redde oss fra den endelige undergang til høsten? Hva er det dette partiet står for? Erna Solberg er en god retoriker og hun virker sanset. Men jeg hører ingenting fra det partiet som skjerper nysgjerrigheten. Det vi vet er at hun og partiet ivrer etter å få oss inn i EU. Det jeg hører rykter om er at de visstnok ikke har tenkt å røre oljepengene som vi stadig deler ut til resten av verden. Det vi vet fra hennes tidligere sete var at hun ikke er særlig stor motstander av muslimske satanistiske lover. Det vi er overbevist om er at hun gjerne vender kappen etter vinden. Og det som står klart for oss er at hun ikke har startet valgkampen men hviler på de siste meningsmålingene.

Hva vet vi så om det partiet som Høyre omsider har «tatt inn i varmen»? Ingenting å rope hurra for der heller. Det er mulig at Siv og hennes rådgivere mener det er klokt å vente med skrikene til det nærmer seg september. Men det spørs om ikke det da blir mer skrik enn ull. Siv virker så laid-back om dagen at jeg synes hun fremstår kjedelig. En som ikke fremstår kjedelig er Ketil Olsen. Han kalte på politisk kvarter idag morges Venstre og Krf for «uhøflige». Politisk korrekt, Olsen? Vil du virkelig ydmyke deg til å sitte i regjering med to partier som folket ikke har tillit til? Uhøflig er vel bare fornavnet på disse to patetiske partiene som ligger så nær sperregrensen at det spørs om de ikke er der allerede. Det ble sagt idag morges, onsdag 10.4, at 5 av 10 Venstre-velgere i år vil stemme Høyre. Om dette synker inn hos den stadig mer muskuløse Grande det tviler jeg på. Da heller en Sponheim, han var i alle fall alert.

Jeg har tidligere ment at vi bør stemme på Arbeiderpartiet. Vi vet hva vi har men ikke hva vi får. Selv har jeg ikke noe ønske om å stemme inn en regjering med to så patetiske partier som Venstre og Krf. Da heller denne røde regjeringen. Og hvis de snakker sant, SP, så kan det høres ut som om Sandra den lille damen, har mer bein i nesa enn hennes kolleger i partiet. Så Sandra, stå på; størrelsen er ikke avgjørende for et godt samarbeide.

Å stemme på Jens er heller ikke aktuelt. Mer om hans personlighet skal jeg la ligge. Men partiene ville være mer tjent med å skifte ut sine ledere nå enn etter valget.

Forslag: Frp ny leder: Ketil Solvik Olsen
Høyre: gudene vet men en homse er ikke troverdig
AP: tja....
SP: få henne vekk; eg firstar ikje noki (?)
SV: ut av regjering for godt
Venstre: ut av regjering for godt
Krf: ut av regjering for godt

For å være ærlig; dette var en impulsiv konklusjon; og som du ser har jeg kun ett navn på listen.

PS. Ser av tekst-tv nyheter at Frp plutselig har våknet til liv. De ser at SP går dem i næringen. For nå skal visst Siv&co forhandle om EØS og Schengen-avtalen, de også. Og media er ute og tryner med sine løgner – som vanlig: «Frp-ere rister på hodet over Sps ønsker om å gå ut av Schengen». Megaløgn! Selvsagt ønsker Frp-ere Schengen-avtalen til h....!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar