mandag 25. mars 2013

Halleluja!

Pris Jahve!

KrF-politikeren Hareide priste Gud etter å ha hørt Jens innrømme at høyresiden har viktige poenger når vi ønsker frihet til å tenke selv. Hareide kunne ha sagt dette tydeligere; han kunne ha sagt «velkommen etter», men siden dette ville være politisk ukorrekt valgte han denne milde uttrykksmåten - etter Jens sitt innlegg som oste av hykleri.

Som Hareides etterfølger sa det; det handler faktisk også om å handle ikke bare snakke. Og deretter fulgte de opp med stadig flere hylninger til Jens som altså nå plutselig skal ha sett lyset. Det kan vi heller ikke forvente av den mannen. Dette har han bevist så lenge som i 8 år, nå.

Det er slitsomt å høre på Jens som snakker på auto-pilot. Forslagene fra opposisjonen; les Høyre og Frp blir sablet ned med at «de ikke skal tro på alt de hører». Ja, noe i den retning blir svaret når det spørres om hvorfor ikke denne regjeringen setter inn tiltak som vil bedre helse-situasjonen i Norge hvis vi gjorde som andre land, eksvis Danmark. I det ene øyeblikket babler han om at vi ikke kan bruke penger på alt mulig. I det neste svarer han benektende på spørsmålet om hvorfor vi da ikke kan lære av våre naboland. Helt gratis!

Denne mannen er frekkere enn toget. Han går aldri inn i problematikken, men bruker svartiden sin til å gjenta det innlysende. Og på auto-pilot svarer det samme på alle spørsmål. Dette er så arrogant at det finnes knapt ord. Men en udugelig politiker blir aldri bedre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar