mandag 18. mars 2013

SV – et parti for narsissistiske dritt-unger

Det henger ikke på greip at et parti som har 3-4% oppslutning fra landets befolkning sitter i regjering og bestemmer Norges fremtid. Det henger ikke på greip at dette partiet SV skal bruke skattebetalernes penger på å skremme 97% av den samme befolkningen - med et parti som har mer enn 30% oppslutning.

Men et parti med dysfunksjonelle politikere iflg forskning, kan heller ikke tydeligvis, forventes å ha en høy intelligens. Hadde de hatt det så hadde de ikke brukt energi og tiden sin nå på å sverte et parti som Frp med sin høye oppslutning, men brukt energi på å markere sin egen politikk. De ikke bare avslører en forakt for velgerne men de uttaler dette også høyt! Er det mulig å synke lavere? Å synke ned på dette lavmålet sier veldig mye om partiets egne politikere. At de mangler integritet er en ting. Men at SV har velgere som tør stå frem å innrømme at de stemmer på dette sand-kasse-partiet - det har jeg problemer med å fatte.

Å sverte et parti som taler folkets skepsis til muslimsk innvandring ved å provosere med et forslag om å la muslimer få bære sin politiske uniform i politiet; en debatt som allerede burde være avklart og som skapte høye bølger for et par år siden; tyder på mennesker som ikke en gang vet sitt eget beste.

Når SV foreslår å stenge ølkranene klokken to som en protest mot Frp, som ønsker at folk skal få drikke 24 timer i døgnet, er det bare patetisk. At folk ikke bør få denne muligheten betyr ikke at det skal være fritt frem for andre partier å protestere på denne barnslige måten. Bare for protesten sin skyld. Eller hva med å forby strippe-buler? Fordi man ikke får bukt med menns perverse behov for prostituerte? Herregud, hvori ligger deres kognitive forståelse?

Dette og andre forslag skal visstnok få SV's velgere tilbake til partiet? Ikke at jeg har særlig sans for Kristin Halvorsen, men jeg har problemer med å forstå at denne kvinnen villig står bak denne form for propaganda. At A Lysbakken, som ikke engang SV's egne velgere vet hvem er; denne guttevalpen er jo bare et hysterisk morsomt faktum. Men at Lysbakkens egne partifeller gidder stille seg bak en profil som den SV fører nå om dagen, må da være pinlig?!

For Frp er jo SV en gavepakke nå før valget. Det er bare så hysterisk morsomt at de ikke evner å forstå det selv! Snakk om tullinger!

For ikke å snakke om at sjansen for Jens til å bli sittende, den svekkes dag for dag. Så – keep it up, guys! Og la oss håpe at dere utsletter dere selv en gang for alle! Og at dette er det siste vi hører fra dette umodne partiet. Og at de med dette stuntet selv setter kroken på døra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar