onsdag 6. februar 2013

Stålsett jr

Det er direkte kvalmende at en person som Stålsett jr får oppgaven med å fortelle folk hvordan de skal forholde seg til Gud. Ja, jeg tenker altså på den ene sanne Gud, og hvis Sønn Jesus Kristus tok på seg all vår synd og lot seg korsfeste. Samt den Hellige Ånd.

Denne Stålsett er om mulig, hakket verre enn senior. Vi husker vel den patetiske talen han holdt for Mette-Marit og hennes status som «enslig mor». Som om det faktum liksom skulle pynte på hennes utagerende fortid. PATETISK. Norges kommende dronning, liksom!

Stålsett jr er så gudløs som det går an å bli. Han har vel heller aldri påstått noe annet, så vidt jeg vet. Men når han spør humanetisk forbund hva de mener om at ungene skal få holde gudstjeneste ved avgangseksamen hver sommer, sier det seg selv at da ber man om bråk. Fra de kristne. Muslimer er svært så fornøyde og det er jo deres ærend han går.

Først forsvant kristendoms-undervisningen i skolen fordi det kunne såre andre troende nykommere å be til den sanne Gud og hans sønn Jesus. Deretter forsvant den kristne julefeiringen som ikke er kristen men hedensk; så langt så vel. Men det er allikevel å tråkke på vår kristne kultur og omdøpe den ene feiringen etter den andre. Nå skal ikke rektor ved skolen kunne ønske barna god jul, men god ferie. Ja, som sagt så langt så greit.

Men nå har Stålsett jr sagt at vi kan ikke fortsette å ha kirkelige vielser. Vi skal heller ikke ha kirkelige minnestunder over den døde. Nå skal kommunen gjøre jobben. Og da underforstått at det skal ikke snakkes om livet, døden eller personen som i siste tilfellet skal begraves. Eller hva Bibelen sier rundt dette. Ergo kan vi heretter holde vår egen private avskjed. For vi får vel lov til å bruke kirken fremdeles? Eller er den kanskje på anbud. Det er jo blitt mange katolske polakker i landet etterhvert.

Fordi det kan støte muslimene. Ja, for det er da ikke buddhistene vi skal skåne! Nei, angrepene på oss kristne kommer og vil komme enda sterkere på oss etter som tiden går. Når vi har en gudløs mann som Stålsett jr kan vi ikke annet forvente. Han signaliserer jo til den dysfunksjonelle innvandrerbefolkningen at vi ikke har Gud. De får jo selvsagt enda mer blod på tann. Om ikke blod på sine hender; både Stålsett jr og muslimene. Derom bør det ikke være noen tvil.

Som kristne er vi lært opp i den tro at det finnes bare en sann Gud. Vi er også godt kjent med Satan Djevelen. Og vi er kjent med at vi kan ikke tjene begge. Husk, det 1. budet: «Du skal ikke ha andre guder enn meg»! Stålsett jr han forsøker å lure hele den norske befolkningen. Og med den slags fanteri slutter folk å gå i kirken. Den kirken som Stålsett senior representerer.

Forstår det også sånn at man skal ikke kun forkynne fra Bibelen i kirken men er nå pålagt å snakke politikk også. Om fattigdom i Afrika f eks. Kyss meg der bak der legemet «deler» seg. Jeg blir kvalm av det faktum at det skal skrives rapporter som gjøres gjeldende for hele den norske kristne befolkningen av en person som Stålsett jr som bevisst tjener Satan Djevelen. Og det er hans business. Det vedkommer verken deg eller meg. Men da bør kirkens representanter si dette rakt ut. Ikke holde på med denne forfjamsete bablingen som liksom skal være en protest mot alt det som skjer i det offentlige rom; der liksom-autoriteter får autoritet. Folk er forbanna. Ja, jeg har hørt både det ene og det andre fra mennesker som kanskje ikke er så skolerte hva gjelder innholdet i boka. Men som søker forklaring. På alt de ikke forstår. Og det får de i alle fall ikke via presten.

Forøvrig er jeg glad jeg ikke vil bi tiltalt som prest den dagen Gud skal dømme meg. Om presten tror på et helvete så bør han også vite at han vil følge Satan dit satan skal lenkes. Presten står for meg som den største forbryteren overhode. Han med sine ambivalente signaler er den med størst ansvar for hvor de kunnskapsløse havner. Han er som den blinde som fører den blinde; de havner begge i grøfta.

Stålsett jr; ja ikke at det har noe med saken å gjøre, men han ser da ufyselig ut!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar