mandag 1. juli 2013

Det er bare fyrstikkene som mangler

Og da er det ikke biler som vil brenne

«Hvem leker med fyrstikker?

Det er nå ikke Spen­cer og Gel­ler, men myn­dig­he­tene som leker med fyr­stik­ker. Både i for­hold til den inn­fødte og den mus­limske befolk­nin­gen. Man pro­vo­se­rer den første og stry­ker den andre med hårene. Hvem er det som utgjør en trus­sel? Det er nes­ten så man skulle tro at regje­rin­gen ønsket at det var den inn­fødte. Det er slik man age­rer og hvis den fort­set­ter i samme spor kan poli­tik­ken bli selvoppfyllende».

Det har overrasket meg og skuffet meg at Hans Rustad etter 22/7 pakker kommentarene sine inn i bløt bomull. Det ovenstående er klippet og limt fra document.no. Det er noen som ikke makter å lese mellom linjene, men også mange av oss som ikke har noen problemer med det. Hvorfor ikke presisere at våre politikere, i Norge og i resten av vest-europa nå står ansvarlige for å sette landene våre i brann.

Leke med fyrstikker? Jeg vil tro at folk uten tilhørighet til naivismens forbannelse leker med helt andre materialer enn fyrstikker. En enslig mann valgte å bruke de beste årene av sitt liv til å bli martyr. Han mente sogar at så fort han hadde fullført oppdraget, så var det naturlig at man ville gi ham livsstids dom. I verste fall henge ham. Anders Behring Breivik brukte mange år av sitt unge liv til å spare penger til oppdraget. Som hovedsaklig var å sprenge Regjeringshuset i lufta. Han regnet med at dette ville bli a piece of cake. Men den sto fortsatt. Og da var veien videre kort for en mann som hadde forbannet seg på at nå skulle quislingene tas.

Arbeiderpartiet roet det ned med rosetog; kyss, klapp og klem. Og best av alt ville det være om Breivik ble hengt. Det var hevnen som drev dem til å pese om dette. At Breivik umulig kan ha vært tilregnelig ute på Utøya blir liksom ikke vurdert så lenge hevnen er søt. Men at Brevik selv og Arbeiderpartiet var av samme mening; det hadde de ikke regnet med. For det ville ha vært mildt sagt en nedtur om han ikke ble erkjent tilregnelig. Om Breivik hadde tilgang på en best årgang champagne på cella når dommen falt, ville det være naturlig for ham å feire seieren. Den ble jo dobbel. Tredobbel. Firedobblet.

At mannen var gal i gjerningsøyeblikket kan det ikke være noen tvil om. Hvilken tilregnelig person ville gå så drastisk og makabert til verks? Mannen var sprøyte gal. Men han fikk viljen sin på alle måter.

At en representant for partiet Demokratene, Adelheid Gilje nå drømmer om en plass på Stortinget er ikke helt på jordet. For her står frem en uredd dame. Hun har hyllet Breivik opp i skyene for sin briljanse. Breivik, en tilhenger av en annen briljant person, Peder Nørstvold, alias Fjordmann. Og andre som Breivik kopierte på sitt manifest. Det sies at noen mennesker er så intelligente og briljante at det vipper over i galskap. Breivik var og er briljant. Men en makaber morder. Adelheid Gilje har heller ikke påstått noe annet. Men nå vil hun ta rotta på islam. Via en plass på Stortinget.

Og når hun setter fokus på sin person, så vinner hun mange tilhengere. Det kan det ikke være noen tvil om. Kanskje sitter det også mange av hennes tilhengere og tenker at AUF'ere fortjente sin skjebne. Disse tror jeg er i mindretall. Selv om psykopatene blir stadig flere. Men hvis vi skal fortsette å pakke uttalelsene våre inn i bløt bomull, da blir det mye skrik og lite ull.

Adelheid Gilje har utpekt seg og sin person til å fronte alle dem som har fått nok. Som under den annen verdenskrig, vet vi nå at det var ikke Max Manus og gutta på skauen som skal ha all ære for at vi fikk kastet okkupantene ut av Norge den gang. Det var sabotørene. Langeland, Sunde. De som nektet å adlyde Jens Chr Hauge. For det var Hauge som var ansvarlig for at det ble mye skrik og lite ull, helt frem til 1943, dengang. I England gikk man da også møkk lei denne holdningen den daværende feige regjeringen forholdt seg til. Vente vente vente. På hva? Ja, hva er det vi venter på, nå om dagen? Hele verden ligger og ulmer. Det er i grunnen bare fyrstikkene som mangler.

Men spørsmålet Hans Rustad også stiller seg er - når vil fyrstikkene bli avgjørende? Hvem vil stikke den første fyrstikken inn i det allerede ulmende bålet? For borgerkrig blir det. Det vil brenne alle steder og i alle byer der muslimer har slått seg ned. Bålet vil spre seg i hele Europa. Det er borgerkrig i mange byer i Europa allerede.

I Tsjekka (dagens nyhet, tekst-tv) har de gått til gatene, disse som kalles «høyre-ekstreme». Denne gangen var det sigøynere som skulle konfronteres. I Oslo sover de fremdeles trygt (?) i Oslos største og vakreste perle rett utenfor hovedstaden. Sognsvann! Staten ved Statsbygg gikk rettens vei. Staten det er «vi», det. Men fikk ikke medhold. «Vi» fikk ikke medhold. En fyrstikk?

I dag søndag (tekst-tv) kom nyheten om en gjeng med negre fra Kongo som gikk bananas på et utested i Oslo. Med kniv. I Oslo som for noen ti-år siden var en by man kunne vandre gatelangs etter en tur på byen. En by der kvinner og menn nå heller holder seg hjemme.

Først vil de muslimske klanene gå til angrep seg i mellom. Sjia mot sunni; akkurat som i Irak. Negre mot negre; kongolesere mot somaliere mot etiopere mot ..... Deretter vil negre og pakkiser gå i strupen på hverandre. De skuler allerede til hverandre der nede hvor de bor i gettoer på Brunland. Iflg en ung pakkis jeg snakket med for noen år siden.

Det brenner i Groruddalen og andre steder der de har slått rot. Foreløpig biler, skoler og barnehager. Når verken mediene eller politiet gidder bry seg, vil disse søke mot Oslo Vest. Noe de altså allerede har. Oslo vest ligger i sentrum der den ene klanen etter den andre går i strupen på hverandre. Der Oslos befolkning for noen ti-år siden kunne ta seg en pils eller to uten å frykte for livene sine.

«Unnskyld, har du fyr»?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar