fredag 31. mai 2013

LO: Ingen pusekatter

I tillegg er de nord-fra. Hva vi nå bør legge i det faktum. Men for meg fremstår nordlendinger generelt sett som vulgære. I språk og humor. Forsto aldri poengene til han «Oluf». Aldri satt jeg der og lo sammen med hans landsmenn når det ble sendt såkalte humorprogrammer med nordlendinger som publikum på tv.

Gerd Liv Valla var ingen pusekatt iflg henne selv; og hun var da vitterlig også nord-fra. En ny kvinne står frem og ser ut til å komme i stadig oftere blås-vær. Det vil storme omkring denne kvinnen som allerede har lagt seg ut med det norske folk. For hva var det hun sa forleden? «Noe ordentlig tull å holde seg i form». Og den holdningen tror jeg faktisk hun har dratt med seg nord-fra. For jeg kan ikke med min beste vilje se for meg nordlendinger joggende og pesende på et treningssenter. Da heller på den lokale brune bula over litervis med øl. Og vulgære vitser der kvinner som regel er i fokus.

For herregud, nå får de se å komme seg ut i jobb! Mens mannen drar på fiske blir mora igjen med ungan og sliter ræva av seg. Det gjør selvsagt noe med denne befolkningen. Ikke har de kulturhus, opera eller teater. Kino er det kanskje også smått med. Og DVD-maskinen går nok ei varm kule i helgene; der mannfolka - og kvinnfolka med, har benka seg foran film-apparatet, et par six-pack og drøssevis med potetgull. Er det ikke der oppe de dør tidligere enn oss siviliserte sørfra? Pga usund livsstil?

Jo da, jeg ser at den nye tigeren nordra har det i kjeften. Som så mange andre derfra. Men hun skal passe seg. Der hun riktignok nå sitter nede i tigerstaden, men klørne våre de legger vi igjen hjemme. Her sørpå er vi dannede. Vi bruker stort sett hue i motsetningen til denne tigeren nordfra; fru Kristiansen. Som helt klart ble kvotert inn. For hun hadde etter sigende ikke den nødvendige erfaringen. Som motkandidaten hadde.

Men la oss ta en titt på ytringene hennes. Idag forteller hun oss naive sørlendinger at folk ikke er i jobbb mer enn «litt over ett døgn». Ergo ganske nøyaktig 13,5 timer mer. Og da mener den høyt intelligente LO-lederen at det må da være nok tid til «barna». For her slenger hun ut ett av sine mange vulgære uttrykk. For det vil det komme flere; believe you me!

Og idag gir hun mødrene et realt spark der det gjør mest vondt. Og det er når vi får barn og blir omsorgspersoner. For iflg henne er det ingen som helst mening i at mødre som sådanne skal jobbe «deltid». Det er - iflg LO-lederen ikke noe annet enn et forsøk på unndra seg sine borgerlige plikter. Og disse er jammen meg ikke hjemme med barna! De er på jobb.

Og skulle hun ha problemer med kalkulatoren skal jeg hjelpe henne. For ikke bare kan vi konstatere at hun er en kløpper i manipulering. Men manipulerende personer er per definisjon narsissister. I verste fall psykopater.

Hun hevder at barn får mer enn nok av tid med mor - om hun jobber full tid. Vel. Døgnet har 24 timer. Tolv - 12 av dem er barna stort sett våkne. Det beror på barnets alder. At mor trenger 8 timer søvn er ikke tatt ut av luften. For i tillegg til hennes husarbeide, barnestell, yrkesaktive liv så trenger hun disse timene i senga. Med andre ord blir det 4 – fire timer i døgnet til overs for barna. Hvilket betyr at når hun først får satt seg ned etter å ha sørget for å rydde hus, vaske klær, forberede morgendagen, prate litt med gubben, kanskje forberede seg for et knull (for det er ikke alltid lett å avfeie gubben med «vondt i hode», heller) samt andre trivialiteter, da er faren får at hun er utslitt og ender opp med diffuse skjellet-plager i fhv ung alder stor. Svært stor.

Vulgære utspill av denne typen sier mye om fru Krisitansens personlighet. Noe vi kvinner (og menn) burde bli spart for. Noen må stoppe kjeften på denne kvinnen! For sin egen del burde hun tenke seg om. Det finnes garantert flere av Ingvill Yssens kaliber. Og husker jeg ikke feil så måtte Gerd Valla gå av som LO-leder på grunn av sin problematiske personlighet. I rapporten får hun diagnosen psykopat. De begynner det forresten å bli styggelig mange av.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar