fredag 31. mai 2013

Frp: Listetoppene og jeg er enig

Endelig der kom det! Dette har jeg pest med lenge. Siv vil ikke ta det inn over seg. Jeg tror hun er preget av private meninger. Uten at jeg ønsker gå inn på det. Men at listetoppene i Frp nå omsider går ut med hva de har båret på lenge, er bra. Men antagelig litt for sent. Siv burde ha vært på valg. Kjetil Olsen burde vært kandidat for ledervervet. Too late! I beste fall Tybring Gjedde, men han oppfattes nok som en udetonert bombe.

Det er ingen god ide å ta to partier som ikke har velgere inn i varmen bare for syns skyld. Krf og Ventstre har ingen velgere, de ligger under eller svært nær grensen for hva som er forsvarlig for å kunne kalle seg et parti. Dette har ikke minst deres tidligere tilhengere forstått og tatt konsekvensen av. De vil stemme Høyre eller Frp; og nok de aller fleste Frp. Ikke minst fordi de forstår etter Landssmøtet at de har tenkt å bruke av oljefondet. For ingenting vil bli gjort uten å bryte denne såkalte handlingsreglen. Partiet Høyre har ikke baller nok til å få orden på norsk politikk. De er for mange evenukker i det partiet. Hadde de hatt baller hadde ikke Erna hatt noe i partiet å gjøre.

For nææææ, de har ikke tenkt å bure folk, les: ulovlige asylanter inne til de skal sendes ut – kun de som er «kriminelle». Men herregud da mann, det er de jo allerede når de ikke oppfordret forlater landet etter avslag på søknaden sin om opphold. Er du «ulovlig» i landet er du per definisjon kriminell! Hva er det de tenker med? Er fristet til å si noe stygt ....

Erna er ei pingle og vil ikke akseptere at Siv kommer med krav om det ene og det andre som Erna ikke er enig i. Erna er blitt en narsissist etter alle årene uten venninner. Det er en grunn til at Erna valgte politikken. Der fikk hun endelig vist seg. Les essayet om Erna. Homsene hennes er ikke styringsdyktige de heller. Mennesker uten moral er ikke troverdige medborgere.

Det er straks mye bedre å si at Høyre skal få lov til å styre sammen med Frp. For det vil jo bli stoda etter valget. Siv og hennes medspillere i partiet har baller og kommer sånn jeg oppfatter Landsmøtet sist helg til å kjøre over Høyre og homse-sympatisørene. Det kommer til å bli tilstander a la «Toppen og Lillemor». De skal ikke kunne leke i samme gård. Med så fundamentale store uenigheter. De er større og flere enn vi har forstått. Ikke uten grunn, for Erna har ikke vært hemmelighetsfull, hun har bare ikke hatt noe å fare med annet enn «skattelettelser». Og det argumentet er jo opprinnelig Frp sitt.

Og skal Frp måtte bruke energi på ikke-partiene Venstre med feite-Trine eller Knut som nå velger å gå tilbake til kjøkkenbenken nå som han er blitt far, så vil ikke Siv og Frp få gjort noe som helst annet enn å forsvare seg i de venstre-ekstreme mediene.

Synd at ikke Siv var på valg. Gutta med baller i det partiet; eks vis Tybring Gjedde tør ikke i et samfunn der kvinner i ett halv århundre har skreket opp om likestilling. Og kvotering. Huffameg og huffameg!

PS Dagens tier: Den gamle «brunosten» har fått nytt navn; hold deg fast: «Millom». Hva i helvete er det for et navn? I et land der befolkningen blir stadig mer «brun». Lattervekkende politisk korrekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar