onsdag 13. februar 2013

Kjødets lyst

Etter den søte kløe kommer den sure svie.

Ja, tro det eller ei nå får menn og kvinner over 65 år syfilis og gonoré. De «har seg» uten kondom. Ikke før har vi lagt ned enorme ressurser i å lære barna våre at sex utenfor ekteskap ikke er noen god ide. Fordi det kan føre til ufrivillige svangerskap. Ungene våre får utdelt p-piller bak vår rygg i altfor tidlig alder. Av venstre-vridde helsesøstre som «bare vil oss vel».

At dette som vi i min ungdom kalte en regnfrakk også beskytter mot kjønnssykdommer ble etterhvert et faktum vi ikke kom utenom. Men den gummi-dongen var til hinder for velvære så vi var mange som lot det stå til. Barn ble det også av det. Men alle skulle kunne som vi vet ha sex så lenge de hadde lyst til det; en ide som startet med frigjorte feminister i England lenge innen hippi-kulturen slo an.

Men så fikk kvinner stemmerett og da gikk det etterhvert litt over stokk og stein. Abort-loven ble en realitet fordi det var mange som strøk med hos en ikke-autorisert «lege» som brukte strikkepinner for å få løsnet fosteret. Kvinner døde i haugetall fordi de blødde som regel i hjel. Med fri sex var abortloven en naturlig konsekvens. Idag deler de samme helsesøstrene ut abort-piller. I fall du skulle ha hoppet til køys i fylla med en du traff på diskoteket og hatt uhemmet sex med.
I det hele tatt er sex blitt en industri og fører til umoral uansett hvordan du vrir og vender på det. Men personlig har jeg en formening som nok ikke alle deler. For er det ikke et tankekors at menn og kvinner, og da enslige i dette tilfellet hopper til køys med hverandre i så høy alder? Og da ikke kvier seg for å gjøre det med totalt ukjente. Ikke bare er menn i en alder der han i de fleste tilfeller er impotent og trenger Viagra for å få den opp, men kvinner som nok i de fleste tilfeller hadde sex etter en tur på byen i yngre alder og som ga seg hen fordi de forvekslet lidenskapen med forelskelse og kanskje kanskje ekteskap; de er fremdeles utagerende på området.

Jeg har derfor store problemer med å sympatisere med kvinner i såpass voksen alder om det er dette de innbiller seg fremdeles. For tror du kanskje den mannen som sitter der i baren med øl-mave, grått hår og skjegg i en alder av 70 år er ute etter å binde seg resten av livet? Han er som menn er og alltid har vært kun ute etter å utnytte deg. Om du etter en natt med den fremmede ser for deg sjansen til å få deg en samboer i den alder så tviler jeg ikke på at du vil få det. Men som en kvinnelig bekjent av meg uttrykte det: «Vi ble mer enn venner (hun er 73 år) og en dag hadde han bare flyttet inn for godt». Det var hyggelig en stund men så ble hun lei av å opptre som hans hushjelp og kastet ham ut. At mannen aldri fridde er underforstått men hadde han vært smart hadde han gjort det.

Men i den alder tar (fremdeles) menn for seg av fatet, uten forpliktelser. Det er jo dette han er blitt vant til om han tilhører den generasjonen som idag nettopp er i den alderen som mange ofte er; single og ensomme.

Er det ikke på høy tid at vi kvinner setter oss i respekt? Etter så mange år med dårlige erfaringer. Med menn som forsvinner etter en natts sengehygge. Burde ikke den tiden være over i en alder av 70 år? Fatter ikke at dere synes det er noe allreit heller. Med en dvask, slapp mann; og illeluktende som de ofte er i den alderen. Når hygienen ble en saga blott og noe de kanskje gjør etter tilfeldighetens lov. For hva burde være viktigere enn noe annet når du nå kan nyte livet med barn og barne-barn om ikke en god venn som støtte på dine eldre dager. Det får vi ikke om vi fremdeles signaliserer at vi gjerne spriker med bena i enhver anledning.

Kilde: Health Protection Agency

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar