onsdag 13. februar 2013

Breiviks kompendium «2083»

Med referanse til Behring Breiviks kompendium «2083» er det kanskje på tide å vurdere dette som enten pure rubbish, ville fantasier eller som noe vi kan regne med de neste 5 årene. Han sier der han intervjuer seg selv at et angrep som det han gjorde i 2011 ikke har noe for seg hvis det skjer med korte mellomrom eller ikke er spektakulært nok. At et angrep som det i Norge, måtte overskride enhver fantasi; skulle det ha en hensikt. Han sier at neste angrep vil antas å skje innen 5-12 år. Videre sier han at de ansvarlige for muslimsk innvandring vil bli krevet til ansvar innen fristen 2020. Hvis mot formodning utviklingen vil eskalere eller «man» velger å fortsette å vende ryggen til folket, vil de ansvarlige måtte regne med å bli henrettet.

Dette med å henrette norske menn og kvinner fordi de ble ansett å være «quislinger» er vi kjent med fra oppgjøret etter krigen. Ergo ikke noe uvanlig i Norge. Etter som dagens regjering med Arbeiderpartiet i spissen later som det som skjedde på Utøya ikke angår dem, men var en sprø handling fra en gal mann; som nå sitter innelåst, så er det foreløpig ingenting som tyder på at ting er i endring. Tvertimot har denne regjeringen som styres av Arbeiderpartiet, sine sekretærer og andre typer representanter, som fremdeles tiltross for stor motstand mot muslimske uniformer inkorporert i Forsvaret, Domstolen og Politiet (av alle steder) - gjentatte ganger gitt tillatelse til å ta opp spørsmålet. Det er sogar blitt som å vifte med en rød klut.

At disse forsøkene tilsynelatende blir stoppet innen det havner på et høyere plan i administrasjonen, betyr ikke at det ikke vil stå på agendaen igjen og igjen de neste 2-3 årene. Ingen partier har klargjort dette, heller ikke Frp. I Høyre sitter partiets leder som sist gang hun «hadde noe å si» sa at sharia-lover ikke var helt «out of the question». At medienes propaganda-maskin vil sørge for at Erna vil være den mest populære person til å inneha vervet som statsminister ser vi hver dag nå frem til valget til høsten. Ikke fordi de garanterer at dette er til det beste for landet, men for å signalisere at de helst ikke vil ha noe med Frp og deres nazistiske velgere, som de frekt nok kaller rasister. Valget er for dem mellom pest og kolera. Den venstre-ekstreme eliten befinner seg i beste velgående der de har autoritet. Eksempelvis som professorer på Blindern. Gamle marxist-leninister; bosatt i Holmenkollen og deromkring.

Breivik omtaler i kompendiet sitt personer innen media og innen politikken som tilhører kategorier han kaller A og B. Disse skal om de ikke beviselig gjør noe seriøst for å rette opp den feilen/feilene de har bidratt til for at samfunnet har utviklet seg i; den retningen, som vi blir advart mot idag, så vil de bli henrettet.

Noe jeg ofte har spurt meg selv siden jeg ikke levde i tiden før den annen verdenskrig ei heller under, er dette forunderlige faktum at en mann, Hitler var istand til å samle massene til de grader. Og at tyskerne når de selvsagt fikk nyss om gasskamrene ikke løftet en finger. Idag sier mange at de ikke ante noe om hva som foregikk. De så togene fullstappet med jøder, som lot seg føre viljeløse inn i vogner som kyr, men valgte å lukke øynene. Jødene var på den tiden en paria-kaste i Tyskland; som muslimer er det i dag over hele den siviliserte verden.

I Hellas er det ikke fascister som har samlet seg mot dagens regjering. De bruker riktignok den samme type hilsen som Hitler i sin tid, men denne hilsen stammer opprinnelig fra helt andre tider. At dette partiet ser ut til å få en dimensjon vi her oppe i nord ikke helt kan fatte, og at partiet snakker om å rette våpen mot ulovlige innvandrere som jo svømmer over Hellas i disse dager, forklarer deres leder med at dette er den eneste måten å bli kvitt problemene på.

Med andre ord: drar dere ikke frivillig, vil dere bli skutt. Klar tale!

Man kan si hva man vil som det heter, men er det lurt å lukke øynene for at det samme vil kunne skje her oppe i nord også? I Holland vil Geert Wilders deportere alle muslimer. Får han en sjans så vil han gjøre dette. I Israel har de nå et gjerde som stenger alle afrikanere ute. Disse omtales som spioner. Disse som allerede er innenfor gjerdet blir deportert hver dag. De som allikevel prøver seg vil bli låst inne bak et gjerde der de vil måtte bli i 6 måneder. Innen de blir deportert tilbake til der de kommer fra. Med eller uten id-papirer da, regner jeg med. Klar tale det også!

Det kommer meldinger - også i norske medier - om at høyreorienterte partier i Europa har seksdoblet seg de siste par årene. Seksdoblet seg! Er det feil å insinuere at mye har skjedd etter at Breivik fikk satt dagsorden? I Norge og i andre land i Europa går fremdeles muslimske kvinner med hevet hode; iført hijab og annen mundur. At de tør! Man kan jo tenke seg at de vet hva de gjør. For jeg har ennå ikke glemt kommentaren fra en muslimsk kvinne som skrev en kommentar i VG, der hun henviste til nordmenns aversjon mot at de får kle seg som de selv vil. Hun oppmuntret sine medsøstre til å – ja, kle seg i muslimsk mundur - «bare for å irritere oss». At de tør, sier nå jeg! Og så snakker man om islam «light»! De forholder seg alle som en hva enten de er «ekstreme» eller ei – til den samme tåpelige boka.

At Breivik sitter innelåst betyr altså ikke at andre ikke vil kopiere ham. I Hellas griper de nå til våpen. Det er ikke lenger bare et spørsmål om tid. At Breivik gikk under radaren hos PST bekrefter bare at alt er mulig; ikke bare i Norge. Når folket har fått nok vil det samle seg. Israel, Holland, Hellas er ikke land vi ikke ønsker identifisere oss med. De er alle demokratier i navnet. Og de er ikke som i noen øst-europeiske land nazister; med et inngrodd hat mot jøder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar