mandag 8. april 2013

Politiet gidder ikke

Det kan jeg forstå.

De griper ikke inn overfor sex-kjøpere. Sex kjøpt av nigerianske negre.

Mange tusen negre som ankom Norge uten id-papirer har fått norsk statsborgerskap.

Kommunene er under press fordi de kvier seg for å ta i mot de mange asylantene som sitter på asylmottak og venter på å bli tatt hånd om. De samme somalierne som sitter der og som vi folket ikke aner hvem er, de skal nå bli vår nye nabo. Og ikke bare somaliere men også irakere, afghanere, you name it. Folk som har kommet til honning-krukka Norge med gudene vet hvilken bakgrunn. Det avsløres stadig vekk at disse, som våre quislinger av noen politikere har gitt statsborgerskap, kommer fra krigssoner. For ikke å snakke om negre som vi stadig hører ikke har noen grenser overhode for hvordan de slakter; endog sine egne.

Politiet gjør det de blir bedt om. Disse er idealister og har funnet seg et yrke som de håper de kan være stolte av. Inn i mellom dukker de opp de råtne eplene, men spør du meg er dette ofte som et resultat av manglende lederskap.

Politiet gidder ikke hanke inn andre enn dem som de mener de kan «få noe på». Idag kan vi lese at en j..... iraker som begikk en overfallsvoldtekt etter at han fikk oppholdstillatelse i 2003 allerede slapp ut av fengelse etter 2 år. Dommen var på mer enn 4 år. Det første han gjorde var å begå den samme forbrytelsen. Han ble hanket inn på nytt og fikk en ny dom på den samme tiden. Vi skal regne med at han er ute etter 2 år.

Hvorfor skal politiet bruke ressurser på den slags kriminalitet når det ikke virker. Hvorfor skal politiet snike rundt husveggene for å ta menn som er villig til å betale tusen kroner for et ligg. Eller hva de nå får for disse pengene. Hvorfor? Sexkjøpsloven skulle beskytte selgerne; de nigerianske horene og annet pakk som har slått seg ned her. Disse gir da f... i hva de bedriver. Og så skal vi synes synd på dem. Bull-shit! Hvis menn har behov for å kjøpe seg sex, så hvorfor ikke? Kom ikke å snakk om menneskehandel. Det er patetisk! Disse horene går fritt omkring. Det er disse som det skal slås ned på. De skal sendes ut av landet. Ikke belønnes med statsborgerskap; for helvete!

Politiet burde heller ligge på lur i buskene og ta alle dem som bryter fartsgrensen. Spesielt ute på landet der bøndene ikke har noe annet å gjøre etter onna vår og høst. Slipp politiet ut i gatene så de får seg litt frisk luft. Så kan de signalisere at de er der for oss, folket. På kontorene sine blir de bare surere og surere. Har du prøvd å anmelde noe, vet du sikkert hva jeg snakker om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar