fredag 22. februar 2013

Bispemøtet lyver

Kirkens menn har bare forakt til overs for den allmektige Gud!

Ja annerledes kan det vel ikke forstås. Men siden jeg ikke lenger henger med så burde jo kirken og deres såkalte Kirkemøte nå benytte anledningen til å endre det staten har bidratt til av politiske forandringer opp gjennom tidene. Det siden jeg forstår at kirke og stat har skilt lag. Ja, betyr ikke dette i realiteten at staten ikke lenger kan bestemme hvordan guds ord skal forstås?

Ut fra tilgjengelig og troverdig informasjon vet jeg at de som skal forkynne evangeliet om Kristus ikke gjør det. De gjør det som det advares mot; de legger til og trekker fra Bibelen dens sannhet. Dommen over disse er alvorlig skal man tro Guds ord. Og vi vet at dette ikke er bare en sannhet med modifikasjoner. Ekteskapsloven av nyere tid ble endret med presteskapets velsignelse. Ja, at de tør! Sannheten er vel at de ikke bryr seg. Ikke engang med det faktum at de en dag skal stå til rette for denne kriminaliteten på dommens dag. Ja, de tror vel egentlig ikke på den heller.

I de fleste yrker forventes det at man legger frem vitnesbyrd på at man har gjennomgått eksamen. Men hvem har sett et vitnesbyrd fra teologisk fakultet som bevitner at denne presten vi lytter til på en søndags formiddag virkelig har den nødvendige kompetanse? Vi tar hans eller hennes kunnskaper for god fisk. En sjarlatan? Og jeg vet med sikkerhet at det pensumet som har gitt dem tilgang til prekestolene rundt om i landet, det er så som så. For en med solid bibelkunnskap, ja langt mindre enn det; burde ikke ha noen problemer med å utfordre presten. Hva med spørsmålet om døden? Blir du noe klokere av å gå i en begravelse? Vil presten gi deg trøst i den stund du trenger det mest? Han gir deg svada, min venn. Skriv det bak øret.

Det minste man burde kunne forlange er at presten kan svare på hva som skjer når et menneske dør. Ja, de forstår jo ikke engang bønnen Fadervår! Ta setningen: «komme ditt rike, i himmelen og på jorden». På jorden – hva innebærer det? Ja, nei svarer presten «vi forstår at dette er et bilde på noe annet». Bildet på hva? Bibelen er full av forklaringer. Og noen vil vel sukke og si at det gjør den vitterlig, men hvis jeg tar meg til rette og taler om det som står i Bibelen, så vil jeg miste jobben.

Ja, ta f eks det faktum at Bispemøtet og dets flertall i «samlivsutvalget» vil at personer av samme kjønn (homofile; de som ligger med menn samt lesbiske) skal få gifte seg i kirken. Ja, vi har jo forstått at homse-lobbyen bare blir sterkere og sterkere. Men at Guds stedfortredere her på jorden tør å legge seg flate for alskens faenskap (Satans fristelser) er så skammelig at det finnes ikke ord.

Hva sier de samme løgnere? Jo, som i samboerskap mener de at det viktigste er at mennesker får leve sammen med alt hva det evt innebærer av omsorg etc. Og merk deg dette: «For det er ikke godt for mennesket å være alene». Hentet bra Bibelen.

Som han måtte innrømme presten jeg samtalte med her forleden. Muslimenes gud er Satan selv. Ja, sa han og kunne vel legge til at Satan har langt flere tilhengere enn muslimer. For som han sa: «Satan har alltid lagt seg kloss opp til sannheten». Selv Eva dengang lot seg friste. Fordi Satans påstand var jo delvis sann. Han gjorde narr av Gud som hadde frarådet Eva og Adam og spise av det spesielle treet i Eden. Fordi – de da ville få kjennskap til «det onde» og ergo ville de dø.

Med andre ord, Satan la seg dengang også «nær opp til sannheten», det kunne ikke benektes. Men når presteskapet går Satans ærend da er noe fundamentalt galt. De ikke bare fører den blinde i grøfta. De lefler med andre religioner og hevder at det ikke spiller noen rolle hvilken av gudene til tilber. Men de skal dømmes av (den sanne) Gud og hans sønn Jesus Kristus, og ikke bare for den synd de begår mot seg selv og sin egen samvittighet. Men enda verre: mot evangeliet som forkynnes for de kunnskapsløse.

De eldste kirkemedlemmene vet at de blir forsøkt ført bak lyset. De har for mye kunnskap tross alt. De sitter der på benkeradene i kirken og gremmes av alt presten ikke formår å meddele. De sier at det er skammelig. Hvorfor, sier de, kan de ikke fortelle oss sannheten? Det er Guds ord som sier at homofilt samliv er avskyelig. Dette vet vi, men disse like avskyelige prestene tror visst vi er dumme. Eller de er forført av Satan. - Ja, han har stor makt om dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar