lørdag 24. november 2012

Farmen: Andreas Nørstrud

Det er selvsagt mange måter å gjøre seg bemerket på. Du kan stille opp i reality-serier som Paradise Hotel. Der finner du de løsslupne uten moralske skrupler. Eller i Farmen som for Paradise Hotel-deltagerne nok oppfattes som gørr kjedelig. For ikke å snakke om at det knapt er noen sjokkerende bilder å hente fra denne heil-norske serien; som viser oss en kultur som nok gleder de fleste. I motsetning til den meningsløse kulturen vi blir vitne til i serier som fokuserer på sex.

Det er heldigvis ikke mange av den førnevnte serien på norsk tv og takk for det. Og jeg er takknemlig for at norske medier etterhvert fokuserer på sunne holdninger og har tatt på alvor den påstanden at norsk kultur blir undertrykket.

Mange melder seg på i disse seriene fordi de er noen reinspikka narsissister. Kanskje ikke så mye i Farmen-serien som i andre. Du har serier der noen ikke burde delta i det hele tatt. Der de fremstår puslete og lite konkurransedyktige. I Farmen er det først når de må ut i duell at det er spennende.

Andreas skal visstnok ha en tvilling-bror som tidligere har deltatt i Farmen. Om det skal sies at han neppe gjorde noe stort nummer av seg. Han røyk kanskje tidlig ut? Andreas derimot har gjort det «stort» og vil bli husket for sine muslimske uttalelser om uanstendige jenter og oppførsel; under innspillingen. Dette roet seg veldig fort og vi hører ikke lenger at deltakerne kommenterer dette etter det første innslaget der en sa: «hva blir det neste; at vi burde gå i burka»?

Jeg tror derfor etter å ha sett den siste utgaven av se&hør at Andreas spiller en rolle. Han spiller en rolle som skal sette fart på spenningen i serien. Som fremdeles går på skjermen tre ganger i uken. Hans uttalelser på skjermen var ikke så mye å rope opp om. Men når jeg leser hans «kristne» syn på diverse kjente kvinner/artister i se&hør forstår jeg bedre. Dette er et stunt de har fått Andreas til å spille. For det er ikke noe som henger på greip hvis vi skal ta ham på ordet om at han er en troende kristen. For er han det burde han vite bedre. Gud har aldri krevet at vi skal dekke oss til. Om en artist i galla sier han at hun burde ha valgt et skaut i tillegg til å dekke til halsen.

Dette er jo reinspikka muslimske krav. I stedet for å lage en hel reportasje for at vi skal kjøpe bladet; brukes nå Andreas for alt det er verdt. Dette selger selvsagt i bøtter og spann. For hvorfor ikke like godt si at han som kristen støtter muslimenes krav om full tildekking? Han burde som kristen eks vis kjenne til historien om den kvinnen som er forvist til utsiden av byen (nye testamentet) fordi hun er en prostituert. For der vil hun bli gjenkjent fordi hun skjuler seg bak et slør. Kjenner ikke Andreas denne historien ligger han langt bak skjema i sine kunnskaper.

Så ja, han lurer ikke meg. Og jeg tror hele Norge; minus en egen folkegruppe vil få seg en god latter når Farmen-serien er over og han kan avsløre sitt særs morsomme stunt. For er det noe den kjekke Andreas har bestemt seg for - så er det å bli en kjendis.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å så feil du tok. Var bare et ekte mannfolk som deltok...

Sidsel Dahl sa...

Hei. Beklager sen publisering. Ja, etter som han ikke har kommentert sine uttalelser etter Farmens slutt, er jeg blitt "bekymret". Han har noen ville ideer. Men dette låter som om en muslim, skrekk og gru! Med hilsen Sidsel.

Legg inn en kommentar