torsdag 24. november 2011

Og takk for den, Torger Ødegaard!

Her et utmerket eksempel på hvordan norske politikere roter det til, for å si det mildt.

http://nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7889020

På den ene siden har vi muslimske elever; hvis foreldre antagelig nå kjemper en stadig mer håpløs kamp mot det norske samfunnet. Har vi politikere som Ødegård, så kan vi nok regne med det.

Og så har vi norske elever som føler ubehag - ved at kulturforskjellene skaper misnøye stort sett på alle trinn i deres ungdomsliv. På barneskolen reflekterte de ikke så mye over dette; barn som de da er.

Når vi nå ser at skoler på østkanten; der Groruddalen og Nordstrand skiller seg markant ut med klasser, der nær 100% av elevene er muslimske, er det mange muslimske foreldre som gnir seg i hendene. Dette er det de har jobbet for. Ingen samkvem med Ola og Kari er forutsetningen for et best liv i Norge.

Ola og Kari har derimot foreldre som setter stor pris på sin kultur. Vi samstemmer om dette og hint; i det stille. Mens vi ser at nye bosettere demonstrerer høylytt. De skal ha og de forlanger å få! Ikke nok med det, men for å sette makt bak kravene brenner de skoler og barnehager for å demonstrere mot vår kristne kultur og vårt folkestyre, som foreløpig kan kalles et demokrati. Skoler og barnehager er ensbetydende med at deres muslimske barn er under stadig påvirkning fra oss islamofobe, rasistiske hunder og svin.

At deres barn finner dette problematisk vil antagelig vise seg mer og mer etter som tiden går. Deres barn vil tror jeg, bli bare mer og mer norske i sinn; om ikke i sjel! Mange muslimske ungdommer rømmer hjemmefra. De bryter med sine hersende foreldre. De finner seg ledsagere her de er oppvokst. Og for min del må de gjerne gifte seg med sine egne. Jeg tror det er best i lengden. Og da er vi inne på at kuturforskjeller skaper gnisninger; mildt sagt.

På Bjerke skole har rektor sett seg lei på at hans elever flytter fra hans skole til andre deler av landet, som vi nordmenn er innforstått med er fordi Ola og Kari føler seg fremmedgjorte. Det går på helsa løs, og det går også på livet løs. Norske barn utsetter seg daglig for trakkasering og overfall i sitt lokale miljø. Og ikke bare der! Hvilke foreldre sitter med hendene i fanget og later som at dette ikke skjer?

Så vi tar med oss ungene og flytter. Problemet derimot er bare midlertidig løst. Da de andre vil komme flyttende etter. Rektor på Bjerke ungdomsskole fant en løsning på dette - ved å tilby Ola og Kari et mljø der de for noen stakkars timer hver dag kunne få føle på en viss stabilitet og sikkerhet. Hun tilbød dem rene klasser for oss, og rene klasser for dem. Men alas - dette er jo ensbetydende med et raseskille. Dem og oss, gad vite. Skrekk og gru. At rektor antagelig vet best bryr ikke våre politisk korrekte politikere seg om. Og at denne ordningen ga fornøyde elever – og ikke minst foreldre (!) nei, dette skulle ikke Høyre-politikeren ha noe av. Så han griper inn og stopper ordningen. Demokratiet er snart en saga blott her i vår vestlige del av verden – også! Men et opprør er utvilsomt på trappene!

Konsekvensen vet vi allerede. Bjerknes ungdomsskole vil nå bli en ren muslimsk skole. De norske flytter – alle som en. De muslimske foreldre gnir seg enda mer i hendene. Mens de muslimske ungdommene sitter igjen – forhåpentlig de fleste av dem - og føler seg lurt. De hadde satset på at den siste lille rest av frihet og mulighet til integrering skulle skje gjennom den siste rest av sine norske medelever, og at de til tross for foreldrenes kontrollbehov skulle slippe unna deres hersende, middelalderske .....(her kan dere sette inn det som passer) ideologi. Der allah nok føles som en klamp om foten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar