torsdag 24. november 2011

Elin Ørjasæter intet unntak

Nok et eksempel på en venstre-vridd journalist med sitt evinnelige vås!

http://e24.no/kommentarer/e24-kommentarer/apekatter-i-frp/20124464

Er Arbeiderpartiet ett offer etter 22/7. Ja, indirekte er de det. Dette forklares enkelt ved at Behring Breivik rett etter udåden sa: «Det var nødvendig».

Hva var nødvendig? Svar: å ta rotta på Arbeiderpartiet og deres potensielle fremtidige politikere på Utøya.

Hvem er de direkte offere? Selvsagt ungdommene og deres pårørende på Utøya. Og ikke å forglemme de pårørende fra bomben som sprengte Regjeringsbyggget. Dette er de DIREKTE ofrene. Arbeiderpartiet som parti er de INDIREKTE.

Arbeiderpartiet gikk rett i skyttergraven sammen med de som pustet lettet ut og sa: takk og lov at det var en av vår egne! Samtidig som islamister sendte hverandre gratulasjons-sms'er og innrømmet udåden. Arbeiderpartiet trøster seg med at han var en «av våre». De ser ikke skogen for bare trær!

Men Arbeiderpartiet som parti er ikke ofre i den reelle betydning. Partiet står da fremdeles på føttene. Og det skal gudene vite at de gjør. De bekrefter utsagnet om at «angrep er det beste forvar».

De bruker ord og uttrykk som skal kneble oss som bibringer fakta om den politikken de er ansvarlig for. Den politikken Behring Breivik har brukt år av sitt liv til å forberede ett massemord med bakgrunn i.

Det som preger de konflikt-sky er trangen til å argumentere. Argumentere seg «bort» i det reneste vås og tåkehav. I håp om at skylden skal forsvinne etter en stund. Arbeiderpartiet vil fortsette med dette i lang tid fremover. Til de (forhåpentlig) går lei. Og hvordan vil de gå lei? Ved at vi som vet bedre tier dem ihjel. Eller fortsetter som Siv gjorde samme dag som Sandberg forsnakket seg. Uten å beklage noe som helst. Kverulantene vil prøve seg - inntil de forstår at spillet er over. Snakk dem etter munnen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar