torsdag 24. november 2011

Eskil Pedersen er høy på seg selv

Kristin Clemet vil gjerne skape ro mellom partene. Hun skriver på sin blogg Civita om det forholdet at det har hardnet seg til mellom en jypling (som rømte med halen mellom beina og lot sine medlemmer i stikken). Hva han kan klandres for orker jeg ikke tenke på mer, det er sikkert nok av pårørende som i disse dager forbanner den mannen. Men den jyplingen er nå svært høy på pæra. Og det finner jeg faktisk mildt sagt ufint. Han slenger med leppa og latterliggjør Siv Jensen som dessverre dessverre går rett i skyttergraven; fremdeles. Uffameg!

Men denne jyplingen som vi burde være forskånet for for lenge siden er nå så høy på seg selv at jeg lurer på om han har kontrollen intakt. Han virker nesten psykotisk. Jeg fulgte debatten i kveld på Dagsnytt18 der Siv Jensen ble intervjuet pr telefon. Med Pedersen i studio. Var det noen som fikk med seg den ufine kommentaren? Tydeligvis ikke Siv. Den guttungen er ei klyse!

Men bortsett fra det så tror jeg Jens nå burde ta rev i seilene. Han kan ikke tillate denne trakasseringen lenger. Debattklimaet er gått helt av hengslene. Det slynges ut karakteristikker av ukjente til kjente personer. Hva enten det blogges under fullt navn eller anonymt på debattsidene til Aftenposten.

Som i kveld under et innlegg om at «Eskil Pedersen gjør selv en tabbe» blir han stilt til veggs av flere som stiller spørsmål ved hans integritet. Også med referanse til at han stakk av fra Utøya. Noen av disse innleggene er ikke overraskende fjernet og det etter kort tid. Noen stillte der spørsmål ved når media skal sette et fokus på oppførselen hans den 22/7. Og det er det faktisk mange som nå gjør.

Vi venter på at de ansvarlige tar tak i dette NÅ. Tiden går; og dessto lenger tid det tar innen Arbeiderpartiet forstår dette dessto mindre grunn til å ta avstand fra Behring Breiviks overbevisning om at det var «nødvendig». For det var Arbeiderpartiet han ønsket ramme.

Er det fremdeles noen som velger å fortsette å gå med skylapper, så vil de vel få seg en "overaskelse" med det første. Denne arrogante oppførselen fra AP og nå klysa Eskil Pedersen; bekrefter jo bare det faktum at Behring Breivik hadde et poeng (eller flere) - som Ole Jørgen Anfindsen så riktig var rask med å konstatere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar