fredag 25. november 2011

Snorre Valen's konspirasjonsteorier

Han er SV-politiker og i mine øyne kan vi ikke forvente mer av mannen som idag har et innlegg i VG. Jeg lar mannen selv få fremføre sitt vås via klipp og lim-metoden. Med dertil kommentarer fra min side. Jeg er overbevist om at dette er veien å gå fremover: Svare våset på mannens premisser. Alternativet er å være taus. Det er heller ingen dårlig ide. Siv Jensen og Frp må bestemme seg for hvordan de skal møte denne trakasseringen fremover. Og jeg mener å se at Siv er i siget. Vi står bak deg; mange nå!

Kronikken til Valen:

«I vår uttalte Christian Tybring-Gjedde fra Stortingets talerstol at «Vi er i ferd med å grave vår egen kulturelle, etniske og religiøse grav i Europa, og da bør faktisk noen våkne opp før det er for sent».

Per Willy Amundsen fulgte opp med å si at «det handler om å stå for våre verdier, stå opp for vår kultur, vår sivilisasjon. Det handler om å gjøre noe med den omfattende og massive folkevandringen som Europa står overfor».

Kommentar: Så riktig så riktig! La Valen motbevise denne påstanden! Vi ser at han allerede i sin egen kronikk er godt på vei. Han forstår det bare ikke selv.

«Terroristens handlinger sprang ut av et verdenssyn der vår eksistens står i fare om vi lar muslimene ta over landet. Det er ikke ideer han fant på selv. Det er ideer som har fått etablere seg i Norge, og med gjenklang hos menig mann».

Kommentar: Helt riktig, dette verdenssynet er nettopp det – et syn som har spredd seg i hele den vestlige verden!

"Det glemte han kanskje da han i 2009 uttalte at «Det er på tide å konfrontere den arabiske fascismen på en måte vi ikke har turt til nå».

Kommentar: Her bekreftes dette av journalistenes talsmann himself; Edgar Kokkvold. Og utrolig nok er han den eneste fra den standen så langt som tør kalle en spade en spade.

Den respekterte Knut Olav Åmås i Aftenposten kritiserte «dyrkingen av multikulturalisme i politikken». Så anbefalte han den paranoide rasistlitteraturen til Bruce Bawer, mannen med boktitler som «Surrender: Appeasing islam, Sacrificing Freedom» og «While Europe Slept: How Radical islam is Destroying the West from Within».

Min kommentar: Selv den «respekterte» Knut Olav Åmås i den venstrevridde avisen tør si det!

«Erkjennelsen av at forskjellige kulturer faktisk kan sameksistere i et demokratisk samfunn blir foraktelig omtalt som multikulturalisme».

Min kommentar: Helt riktig, og dette gir Anders B Breivik oss en innføring i, i sitt manifest. Der han presenterer de ovenfor nevnte's overbevisning og andre som vet hva de snakker om.

Til slutt sier Valen:

- Det er et hat ute blant oss vi må finne ut av og forstå. Og klare å stoppe. Da må vi ikke la debatten om 22. juli bli debatten om materiell terrorberedskap alene.

Kommentar: Hatet eskalerer dag for dag; så lenge Valen og hans likesinnede fortsetter å stikke hodet i sanden!

Og som han avslutter, men selv ikke fatter og begriper:

- Eller la viktig debatt om utfordringene ved integrering spore av i konspirasjonsteorier og vås.

Så Valen; hva er det du ikke har fått med deg? Det er lov å innrømme at du har kommet til kort. Er du kunnskapsløs; så skal vi hjelpe deg med det!

http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10016034

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar