mandag 22. juli 2013

Shazia Sarwar, VG-journalist holder oss for narr

Vi er mange som er opptatt av Marte Dalelv fra Tønsberg; som ble tilbudt en glattcelle etter at hun anmeldte en voldtekt. Muslimer har med sin surrealistiske ideologi atter en gang ufrivillig bidratt til å markedsføre seg som det det er; fascistisk.

Marte har de siste dagene blitt omtalt både titt og ofte. Senest her da jeg oppfordrer folk til å danne en Facebook-gruppe; ikke bare for å sette fokus på Martes sak, men også et vel så viktig fokus på ideologien islam som lyver så det renner av den. De er i tillegg så frekke at de proklamerer at de er en freds-religion. Noe som gjør denne ideologien enda mer surrealistisk. Som om du skulle si til en to-åring at det ikke er farlig å krysse E18. I så fall er du f...meg psykopat.

Jeg mener vi kan trekke den konklusjon om at det skorter på det intelligente nivået. Og når man har fått fastslått dette er det liksom ingen grunn til å bruke så mye mer energi. Når denne type saker kommer opp i nyhetsmediene fortjener det ikke mer en et sukk. Normalt hadde dette holdt. Men siden disse gærningene oppholder seg her i landet; og bidrar til kaoset må vi bruke vår kunnskap for alt det er verdt - og snakke om det. Vi kan ikke tillate oss å feie dette under teppet. Vi må holde hjulene i gang som det heter.

Så sitter jeg og leser fredags-VG; og på side 3 har avisen presentert en riktig så opplagt kronikk der hver og en av oss kan tillate oss å sitte å nikke samtykkende. Journalisten skriver ironiserende om Dubai og landets brutale og middelalderske kvinnesyn. Ironiseringen ligner mye på min egen retorikk. Hun konstaterer at Dubai er for de rike og berømte. At landet har satset stort på utenlandske investeringer og turisme.

Hun hevder at Dubai selger landet som verdens tryggeste sted. Noe som for meg er nytt. At kvinner i det landet er både undertrykket og utsatt for vold, trekkes av den enkle grunn at landet styres av islam og deres lover. Fred? Denne journalisten har gjort leksa si, og man kan kanskje tenke at dette har hun jobbet med. Gjort research og denslags. F eks visste jeg også at det må skaffes fire vitner til en voldtekt i disse landene, men det gjelder alle muslimske land. Men altså fortsetter hun og går ikke av veien og kaller dette for det det er: en spade. Og sier hun; «når vi eller en av våre blir rammet av kvinnefiendtlige og umenneskelige lover i utlandet vil vi sette himmel og jord i bevegelse for å hjelpe dem». Ja, vestlige turister da, eller?

Hun oppfordrer oss alle til å ta et standpunkt og slår følgende slag: «Legg ferien til et annet land enn til et sted som oppfører seg så respektløst overfor kvinner». Ja, er det fremdeles noen kvinner som velger Dubai eller et annet muslimsk land for den delen, så er min soleklar oppfatning at da «får de skylde seg selv». Flott, veldig flott skrevet og det med tydelig innlevelse.

Men så kjære leser, så oppdager vi signaturen! Denne kvinnen som heller ikke ser norsk ut, hun heter Shazia Sarwar. Tygg litt på den da du. Hun er journalist for en stor dagsavis. Som sjelden omtaler muslimer negativt uten at det virkelig er grunn til det. Som alle venstre-vridde aviser i dette landet vet vi at vi må gå til andre medier på nettet, eks vis blogger for å få vite noe om islam og deres djevelske sharia-lover.

Men så som det mest naturlige i verden benytter avisen seg av en muslim; som selv lever og ånder med de samme lovene som i Dubai, nemlig Pakistan eller nærliggende land og lar henne legge ut om et land; hvis kultur hun kjenner bedre enn noen annen. Ironiserer over lovene deres som er de samme lovene som styrer henne selv og hennes medsøstre. Rakker ned på Dubai; og lar oss vite at hun står på Martes side; som det mest naturlige i verden.

Hun avslutter sogar med følgende tirade: «Vår tur til sol og strender legitimerer holninger vi neppe står inne for». Hæææ? Våre reiser til utlandet legitimerer ingenting så vidt meg bekjent. Vi drar til solfylte land med det for øye å slappe av. Vi legitimerer ikke landets lover av den grunn.

Denslags lureri som VG her slår ett slag for. Ved å bruke en muslimsk kvinner til å prate oss etter munnen, er noe av det frekkeste jeg har sett. Man kan ikke bruke en muslimsk journalist til å ironisere over en kultur som er hennes egen! I den tro at det skal gå hjem? Vi er ikke to-åringer som lar oss lure til å krysse E18!

Hvem er frekkest her? VG eller journalisten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar