onsdag 17. juli 2013

Audun Lysbakken, mumle gåsegg

Nå er jeg overbevist om at denne guttungen ikke når hjem hos særlig mange av oss. Ja, i motsatt fall hadde vi vel stemte SV, da vel, partiet som nå er langt under sperregrensen med en oppslutning på hele – hold deg fast: 3%!

Audun ikke bare fremstår som en fjortis men han mumler som et barn som venter å få ris på rumpa. Retorikken er det vel knapt noen som får med seg. Den går alltid uten unntak ut på å snakke nedsettende om Frp - hovedsaklig. For er det ett parti som Audun hater som pesten så er det Frp. Rasistene!

Dessto morsommere er det når Audun må møte til debatt i Dagsnytt18 sammen med Per Sandberg f eksempel. Og Sandberg han er snill, han, i forhold til Tybring Gjedde. For han kan snakke for seg. Han står endog i Stortingssalen med hjemmesnekra plakater han, for at alle skal få det med seg. Og mottar kjeft av en annen SV'er og attpåtil en muslim, som truet med både det ene og det andre av ris bak speilet.

Men når Sandberg forteller Audun at denne innvandringen koster norske skattebetalere mellom 45-50 milliarder kroner hvert år, da mister Audun både munn og mæle. For hva sa han i kveld den 15.7. Som en kommentar til de 45 milliardene? Jo, stakkarn falt vel helt av, da? Han sa: «Frp må alltid gjøre «et stort nummer» ut av disse tallene. Helt oppgitt var han, Audun.

Morsomt?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar