lørdag 8. juni 2013

En muslim får atter en gang spalteplass

Når innvandrere og da hovedsaklig innvandring som tema får oppslag i avisen som ek vis en kronikk av en innvandrer i VG sist lørdag da blir jeg alltid nysgjerrig. Så også denne gangen der en innvandrer og da formodentlig en muslim ønsker forsvare seg. Med hva? Jo han har regnet litt på det og klandrer oss nordmenn (svensker) at vi ikke ser skogen for bare trær. Ikke det?

Han hevder at nordmenn er svært flinke til å skjære alle over en kam når det er snakk om «uroligheter» som svenskene velger å kalle brannene i Sverige den siste tiden. At det knappest kan snakkes om «uroligheter» får oss som forstår mer, til å himle med øynene. For dette er ikke noe annet enn en krig. «De» mot «oss». Nå skal «vi» få merke hva det vil si å være muslim i dette landet. Ikke bare i svenske byer men også i gettoer utenfor Oslo. Der brennes også biler og boliger. Barnehaver og skoler. Det er bare det at mediene har sluttet å skrive om det. I noen lokalaviser blir du opplyst av en skribent som stadig forteller oss om dette fenomenet. Han bor visst der.

Nå bor det stort sett ikke nordmenn igjen i disse gettoene, slik at ofrene de er nesten uten unntak innvandrere selv. Men hvordan forsikrings-selskapene vurderer dette opp mot beregning av premie etter dette hærverket det vet vi ikke. Antagelig går premiene opp i takt med hærverket. Kanskje går premien opp kun der det stadig vekk skjer, og da kan vi jo bare drite i det. Eller?

Muslimen som forsvarer seg og sine medtroende mot å skjære alle muslimer over samme lest, er dessverre ikke troverdig. Han sier at det blir underlig for ham at vi gjør dette; siden de som bedrev hærverk og de som bedriver hærverk utenfor Oslo i gettoene der, er ett fåtall.

Vel, den argumentasjonen kjøper jeg ikke. Han hevder at dette er ungdom mellom 12-25 år. Ja, mon det. Samma det. Spørsmålet er hvorfor de gjør det? Hvem er det som hisser til denne form for hærverk? Har denne/disse ideene dukket opp av intet?

La meg presentere noen alternativer: foreldre, imamen, arabiske programmer på tv-kanaler de tar inn, koranen; i det hele tatt det muslimske spekteret er stort. Og da blir det noe fundamentalt uforståelig at muslimen unnskylder seg med at det kun er en liten marginal gruppe personer som er årsaken.

I en familie hva enten de er norske kristne eller muslimske snakkes det ved middagsbordet. Hva tror du man snakker om i muslimske familier, der de har slått seg ned i sine gettoer? Hvor herlig det er å bo i Sverige/Norge? Hvor glade de er blitt i oss nordmenn?

Muslimer går i moskeene sine der de treffer imamen. Denne vet vi lærer barna å hate kristne. Dette er en del av opplæringen.

I muslimske familier i Sverige og Norge tar de inn arabiske kanaler og kun det. Det fordi vestlig underholdning er «synd». Via disse programmene blir barn helt ned i spedbarnsalder opplært til hat mot kristne og jøder.

Koranen: denne fascistiske boka er grunnsteinen for alle muslimer. Der blir muslimer velsignet av av måneguden Al-lah for hver kristen de dreper.

Påvirkningen starter allerede når de er spedbarn. Denne hatefulle satanistiske religionen er farlig og hisser til hat og forrakt mot vestens frie demokratier. At de samme nå våkner og forstår at de er blitt lurt til å tro at de ville eller kunne praktisere de samme dysfunksjonelle lovene her som i hjemlandet, er blitt en nedtur mildt sagt. Derfor demonstreres det på denne måten. De 40-60 som muslimen i denne kronikken viser til, representerer alle muslimer i Sverige. Det samme i Norge.

Det slår meg alltid når en muslim ber om nåde for seg og sine, at det må skyldes et manglende intellekt. Så lenge de lever etter den samme boka, er det bortkastet tid å ta dem i forsvar.

Hvis en muslim ønsker ta avstand fra sine «ekstreme» muslimer så er det veldig enkelt. De kan gjøre som nordmenn som er kristne, ta avstand ved å melde seg inn i humanetisk forbund og si at «jeg er ateist». Jeg tror ikke på Gud; hvilket er en ærlig sak. Så lenge de innrømmer at de er muslimer er de medløpere for alle som kriger i månegudens navn.

Da israelitene ble ført inn i de enkelte land ble de ført dit av Gud. Han lovet at han skulle hjelpe dem å ta over dette landet. Men på en betingelse. De skulle ta avstand fra deres hedenske tilbedelser. Etter en stund lot de seg friste. De maktet ikke stå imot. Med konsekvensen at Gud Jahve snudde ryggen til dem. De ble ikke lenger velsignet som før. Dette gjentok seg gang på gang. Og hver gang forklarte Gud dem hvorfor ble de nødt til ikke bare med ord og uttrykk men med handling å gå imot hedningene som bodde der. Det samme gjelder alle mennesker idag. Så lenge du ikke tar avstand med ord og handling (manglende handling) så har Gud selv proklamert at da «står du ikke på hans side». At muslimene ikke er forpliktet overfor andre enn sin Skaper, er klart. Men så lenge de ønsker leve sammen med mennesker i et samfunn som tror på Gud Jahve, så må de som israelitene vise dette i «ord og handling». Alt annet blir bullshit å forholde seg til.

Apropos: nå har negrene sannelig min hatt slått seg ned i bygda mi også! En mor i full brun mundur - og en 3-4 åring med hijab! Det er fristende å komme med et saftig uttrykk her, men så tar jeg meg i å tenke at - «det har han jo allerede gjort».


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar